Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: *zx-636r 2004* Έμπειρα σχόλια & κριτικές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas636
    Το μόνο που ήθελα ήταν να μου πεί κάποιο ψηλού αναστήματος άτομο την γνώμη του απο τυχόν εμπειρία με το συγκεκριμένο τέρας, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν έκανα λάθος διατύπωση του θέματος, τότε απολογούμε.
    Ακόμη περιμένω. :ZZZ:
    Ρε συ...

Είναι αυτονόητο οτι με 1,93 σε SS θα έχεις θέμα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas636
    [FONT=century gothic][COLOR=green]
    Ακόμη επιμένεις πως απο την στιγμή που θα την αγοράσω τελείωσε, δεν πρόκειτε να ξαναπουληθεί. Αυτό ΑΚΟΜΗ δέν το καταλαμβαίνω και ούτε πρόκειτε. Απλοί κανόνες εμπορίου, αγοράζεις->πουλάς->αγοράζεις->πουλάς τόσο απλά.

Τέλος πάντων, εγώ την απάντηση που γύρευα ακόμη δεν την πήρα.
    Το μόνο που ήθελα ήταν να μου πεί κάποιο ψηλού αναστήματος άτομο την γνώμη του απο τυχόν εμπειρία με το συγκεκριμένο τέρας, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν έκανα λάθος διατύπωση του θέματος, τότε απολογούμε.
    Ακόμη περιμένω. :ZZZ:
    καταρχην μην τρελαινεσαι δεν ειναι τερας.ειναι μια μηχανη που χαμηλα αρπαζει δυσκολα και μετα τις 9000 στροφες ανεβαζει.
    τωρα για του ψηλου αναστημοτος σου ειπα οτι δεν παιζει με τιποτα να χωρεσεις πισω απο τα fairing για να πιασει ταχυτητητες πανω απο 200.
    οσο αναφορα την πωληση που δεν καταλαβαινεις το μηχανακι που θες να παρεις εχει ηδη 2 γεννιες μπροστα του.οποτε σκεψου ποσο δυσκολα θα το πουλησεις οταν θα περασουν αλλες δυο γεννιες σε δυο χρονια.
    τελος παντωνσου ειπα παρε αυτο που θες αλλα εκ των πραγματων ενα ss δεν ειναι ανετο και ποσο μαλλον οταν ενας 2 μετρα πρεπει να διπλωσει τα ποδια του να χωρεσουν στα μαρσπιε και πρεπει καπως να διπλωσει τον κορμο του για να χωρεσει πισω απ'την ζελατινα.
    ουφ βαρεθηκα τραβα κανε καμια βολτα κανενα στην τελικη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Νέο μέλος
    Εγώ πάντως στο 636'05 με 1,87 μπόι, μια χαρά χωράω και βολεύομαι.
    Σε μακρινές βόλτες θα χρειαστεί να κάνω στάση για τσιγάρο-ξέπιασμα μετά από 1 1/2 -2 ώρες αλλά λογικό είναι.

Δεν έχω καβαλήσει μοντέλο του 04 όμως για να ξέρω αν έχει αλλαγές στο στήσιμο....

φιλαράκι όπως είδες οι γνώμες διαφέρουν,

σε αυτο που συμφωνούν όλοι φαντάζομαι και εσύ είναι το ότι ειναι δύσκολη η μετάβαση από σκουτεράκι σε σουπερ σπορ!

Όλα γίνονται μεν αλλα το ρίσκο ειναι πολύ μεγάλο και κανενας δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσεις πτώση με μια μηχανη που μονο με το ανοιγμα της πρωτης εχεις 100+ χιλιομετρα!

Επίσης η μηχανή που λες ειναι τελεια για βολτες για σαββατοκυριακα και οχι τοσο για καθημερινη χρηση! Και την μηχανη ταλαιπωρεις μεσα σε κινηση και εσενα!

Το κόστος ειναι πολυ μεγαλο ειδικά αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα!

Ελπίζω τα κριτήρια με την οποία διαλέγεις την μηχανή να ειναι τα σωστά και όχι επειδή σου είπε καμιά γκόμενα οτι σου πάει η επειδή ελπίζεις ότι με αυτή την μηχανή θα σε κυνηγάνε οι γυναίκες!

Τέλος θα σου προτεινα να πάρεις κάτι το οποίο και σου αρεσει και θα σε βολέψει και κάτι το οποίο θα μπορείς και οικονομικά να αντέξεις και το οποίο θα ταιριάζει με την οδηγική σου εμπειρία!

Όποια και αν ειναι η επιλογή σου μέσα στο κόστος της αγοράς μηχανής να βάλεις και το κόστος του εξοπλισμού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η λυση ειναι μια.

παρ'τη και γραψε εντυπωσεις!

αφου σου εχει καρφωθει....ειναι δυσκολο να κανεις κατι αλλο.
    στο λεω γιατι και εγω απο βεσπα πηρα το 636 '06 κουτα!
    ακομα εδω ειμαι.:rotflmao:
    αν εχεις την συνεση και το χρημα για τις πτωσεις (γιατι θα πεσεις!!αυτο ειναι το μονο σιγουρο.ειτε σταματημενος ειτε με χλμ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ!)...ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος...?

αφου την γουσταρεις παρτη να...

απο τη στιγμη που την γουσταρεις τρελα ολα θα μπορεις να τα ξεπερασεις...

εκτος απο το να σου μεινει στα χερια..που αυτο φοβασαι πιο πολυ απο τι καταλαβαινω...

σε αυτο το μονο που εχω να πω ειναι οτι οσο την εχω δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα...το θεμα με εσενα ειναι οτι θα την παρεις μεταχειρισμενη και ετσι θα πρεπει να προσεξεις πιο πολυ...

εγω ειμαι 1,82 και τα εχω καταφερει μια χαρα 3+ χρονια μαζι της..

η μηχανη ειναι ss..αυτο συνεπαγετε οτι δεν ειναι και το πιο ανετο μηχανακι...

οσο για τα ταξιδια...φετος πηγα αθηνα-λευκαδα δικαβαλος και τιγκα στις βαλιτσες(σαμαρια-tankbag)..

δεν ηταν και το πιο ξεκουραστο ταξιδι αλλα το ευχαριστηθηκα γιατι γουσταρα...

ομως...τα την ευχαριστηθω και θα γουσταρω στις 16 που θα μπω πιστα...

απλα τα πραματα...

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παιδια χαιρετω.Ειμαι κανουργιος εδω και μου αρεσουν πολυ οι μηχανες.Ειδικα οι Kawasaki.Απο μοντελα δεν ξερω σχεδον τιποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Karaiskakis
    Παιδια χαιρετω.Ειμαι κανουργιος εδω και μου αρεσουν πολυ οι μηχανες.Ειδικα οι Kawasaki.Απο μοντελα δεν ξερω σχεδον τιποτα.
    και ό,τι τι?

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Karaiskakis
    παρε ενα z:rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 20:37
  2. ZX 636R -2005+τιμή...
    από ireneepi στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 19:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα