Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Νέο μέλος

ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Μετά από τρακάρισμα ,(ευτυχώς μόνο γρατσουνιές στα φερινγκ) βρίσκομαι στην διαδικασία παραγγελίας των ανταλλακτικών.
    Ανταλλακτικά τα οποία θα πληρώσω από την τσέπη μου και στη συνεχεία θα πάρω τα χρήματα (αν τα πάρω) από την ασφάλεια .—έχει κάνει δήλωση ο άλλος οδηγός ότι φταίει—
    Υπέθετα, ότι μέχρι να πάρω αυτά τα χρήματα ,θα κρατούσα τα ``λαβωμένα`` φερινγκ στην κατοχή μου και με την παραλαβή της χρηματικής επιταγής, από την ασφάλεια ,θα τα παρέδιδα όπου μου υποδείξουν.

Εδώ όμως παρεμβαίνει ο πραγματογνώμονας και δηλώνει ότι αμέσως μετά την αντικατάσταση των ανταλλακτικών ,θα τα πάρει αυτός.
    Να του τα δώσω ;;;
    Αυτή είναι η διαδικασία ή ο τύπος είναι λαμόγιο και θέλει να τα πουλήσει ;;;;

Βοηθήστε συνάδερφοι . Έχω βαρεθεί τους πονηρούς !!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από FFK
    Μετά από τρακάρισμα ,(ευτυχώς μόνο γρατσουνιές στα φερινγκ) βρίσκομαι στην διαδικασία παραγγελίας των ανταλλακτικών.
    Ανταλλακτικά τα οποία θα πληρώσω από την τσέπη μου και στη συνεχεία θα πάρω τα χρήματα (αν τα πάρω) από την ασφάλεια .—έχει κάνει δήλωση ο άλλος οδηγός ότι φταίει—
    Υπέθετα, ότι μέχρι να πάρω αυτά τα χρήματα ,θα κρατούσα τα ``λαβωμένα`` φερινγκ στην κατοχή μου και με την παραλαβή της χρηματικής επιταγής, από την ασφάλεια ,θα τα παρέδιδα όπου μου υποδείξουν.

Εδώ όμως παρεμβαίνει ο πραγματογνώμονας και δηλώνει ότι αμέσως μετά την αντικατάσταση των ανταλλακτικών ,θα τα πάρει αυτός.
    Να του τα δώσω ;;;

ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΙΛΕ.

Re: Re: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΙΛΕ.
    Aφού σε πληρώσει όμως και εάν στα ζητήσει, έτσι?

You BETA believe...

Re: Re: Re: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Aφού σε πληρώσει όμως και εάν στα ζητήσει, έτσι?
    ε φυσικα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    και μένα έτσι μου χαν πει πριν
    ότι θέλουν να τους τα πάω

αλλά μετά (που πλήρωσαν) δεν είπαν τίποτα
    και φυσικά δεν είπα κι εγώ

Παλαιό μέλος

Να του τα δώσω ;;;

ΔΩΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ...........

Καί τά όρίτζιναλ κράτα τα γιά πάρτη σου,μή σού τή φορέσουν......!!!!!!!

Να του τα δώσω ;;;

Δεν θα τα δωσεις με ΤΙΠΟΤΑ......βγαλε μερικες φωτο με τα παλια φερινγκ......μολις ερθουν τα καινουργια και τα βαλεις,βγαλε ακομα μια με ολα μαζι (για να εισαι καλυμενος απο οποιαδηποτε μαλακια)......πας με τις φωτοτηπιες των τιμολογιων στη ασφαλιστικη γαι να μην χανεις χρονο.....μολις σε ειδοποιησουν πας με τα αυθεντικα τιμολογια.....οταν πας με τις φωτοτηπιες ρωτας ποτε πρεπει να παραδωσεις τα παλια φερινγκ....ο πραγματωγνωμονας δεν εχει καμμια δουλεια με την παραλαβη των αλλαγμενων ανταλλακτικων πριν την πληρωμη σου

Re: Re: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Δεν θα τα δωσεις με ΤΙΠΟΤΑ......βγαλε μερικες φωτο με τα παλια φερινγκ......μολις ερθουν τα καινουργια και τα βαλεις,βγαλε ακομα μια με ολα μαζι (για να εισαι καλυμενος απο οποιαδηποτε μαλακια)......πας με τις φωτοτηπιες των τιμολογιων στη ασφαλιστικη γαι να μην χανεις χρονο.....μολις σε ειδοποιησουν πας με τα αυθεντικα τιμολογια.....οταν πας με τις φωτοτηπιες ρωτας ποτε πρεπει να παραδωσεις τα παλια φερινγκ....ο πραγματωγνωμονας δεν εχει καμμια δουλεια με την παραλαβη των αλλαγμενων ανταλλακτικων πριν την πληρωμη σου
    +1000

ο πραγματωγνόμονας θέλει 100% να τα πουλήσει.
    Οι τύποι δεν έιναι αναμάρτητοι, συνεργεία έχουνε, συνεννοηθήκαμε...

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ ολους.

Απο οτι καταλαβα δεν δινω τα παλια ανταλλακτικά σε κανενα,εαν πρώτα δεν παρω τα χρηματα απο την ασφάλεια.

Οταν με το καλο αποζημειωθώ (να δω πότε θα ειναι αυτό) τότε παραδιδω τα παλαια στην ασφάλεια (εαν μου τα ζητήσει) και οχι στον πονηρούλη πραγματογνώμονα.

καταλαβα σωστα ή θα κανω καμια μ@λ@κια ;;;

Σας ευχαριστώ ολους.

Απο οτι καταλαβα δεν δινω τα παλια ανταλλακτικά σε κανενα,εαν πρώτα δεν παρω τα χρηματα απο την ασφάλεια.

Οταν με το καλο αποζημειωθώ (να δω πότε θα ειναι αυτό) τότε παραδιδω τα παλαια στην ασφάλεια (εαν μου τα ζητήσει) και οχι στον πονηρούλη πραγματογνώμονα.

καταλαβα σωστα ή θα κανω καμια μ@λ@κια ;;;

Καταλαβες σωστα...τωρα για το θεμα για το ποτε θα παρεις τα φραγκα,δεν χρειαζεται να τρελλαινεσαι....οταν ερθουν τα ανταλλακτικα ζητας απο το συνεργιο να σου κοψει και την εργασια του,και μολις τα εχεις ολα πας με τις ΦΩΤΟΤΗΠΙΕΣ στην ασφαλιστικη....μεσα σε μια εβδομαδα νομιζω (με τους καινουργιους νομους) πρεπει να σε φωναξουν και να σου παραδωσουν ΗΜΕΡΗΣΙΑ επιταγη,,,,τοτε πας και τα οριτζιναλ τιμολογια.....προσοχη στο ποσο που σου εχει βγαλει ο πραγματογνωμονας να εισαι ακριβως (αυτο το ρωτας πριν) για να μην σου κοψουν λεφτα λογω παλαιοτητας.....αυτα...οτι αλλο θες ρωτας....

Υ.Γ. στο θεμα του χρονου αποζημιωσης δεν πρεπει να ξεπερνα τις 15 μερες αν δεν κανω λαθος....και το βασικο η επιταγη να ειναι ΗΜΕΡΗΣΙΑ....

Σε κανεναν θα ελεγα να μην τα δωσεις διοτι ειναι δικα σου. Η ασφαλιστικη σου εταιρεια υποχρεουται να σε αποζημιωσει για ζημιες που προκληθηκαν στο οχημα σου. Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να κανει και τον ¨παλιατζη¨ και να περνει το ανταλακτικα πισω.

Βεβαια αν στο συμβολαιο σου υπαρχει σχετικος ορος ( το θεωρο 99% απιθανο αλλα ελεγξε το) οφειλεις να το κανεις .

Μπορεις σε καθε περιπτωση παντως να τους πεις να σου τα ζητησουν εγγραφως , αν το κανουν να τους τα παραδωσεις με πρωτοκολο παραδωσης οπου θα αναφερονται ενα-ενα τα προς παραδωση ανταλ/κα με φωτογραφιες (τις οποιες αλλωστε εχεις).

Μετα , αν θες, τους κανεις μια καταγελλια στην επιτροπη ανταγωνισμου, στο υπ. εμποριου η δεν ξερω και εγω που αλλου, για ...............χμ για τι ?
    Μαλλον για υπεξαιρεση......δεν ξερω ας βοηθησει ενας νομικος!

Το πιο πιθανο απο ολα παντως ειναι οτι μολις ακουσουν περι ΄γραπτων΄ θα πονηρευτουν και θα υποχωρησουν.

Χαρης

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Σε κανεναν θα ελεγα να μην τα δωσεις διοτι ειναι δικα σου. Η ασφαλιστικη σου εταιρεια υποχρεουται να σε αποζημιωσει για ζημιες που προκληθηκαν στο οχημα σου. Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να κανει και τον ¨παλιατζη¨ και να περνει το ανταλακτικα πισω.

Βεβαια αν στο συμβολαιο σου υπαρχει σχετικος ορος ( το θεωρο 99% απιθανο αλλα ελεγξε το) οφειλεις να το κανεις .

Μπορεις σε καθε περιπτωση παντως να τους πεις να σου τα ζητησουν εγγραφως , αν το κανουν να τους τα παραδωσεις με πρωτοκολο παραδωσης οπου θα αναφερονται ενα-ενα τα προς παραδωση ανταλ/κα με φωτογραφιες (τις οποιες αλλωστε εχεις).

Μετα , αν θες, τους κανεις μια καταγελλια στην επιτροπη ανταγωνισμου, στο υπ. εμποριου η δεν ξερω και εγω που αλλου, για ...............χμ για τι ?
    Μαλλον για υπεξαιρεση......δεν ξερω ας βοηθησει ενας νομικος!

Το πιο πιθανο απο ολα παντως ειναι οτι μολις ακουσουν περι ΄γραπτων΄ θα πονηρευτουν και θα υποχωρησουν.

Χαρης
    πλακα κάνεις ετσι??ειπαμε να πουμε την πονηράδα μας αλλα οχι και ετσι.
    και ποιος λεει στην ασφαλιστικη ρε φιλε οτι εσυ δεν εχεισ φτιάξει τη ζημια και τα πραμματα τα είχες απο αλλο μηχανακι με στουκα και απλα τα εβαλες πανω??
    ε?
    κοιτα φιλε για να τελειωνουμε.
    αν στα ζητήσει η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για να πάρεις τα αλλα.. δωστα να τελειωνεις και να κανεις τη δουλειά σου.

και δικα σου δεν ειναι.
    δικα σου ειναι τα καινουρια που σου πληρωνει η ασφαλιστικη.
    αλλιως θα σου πληρωνε επισκευη ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..

Νέο μέλος
    Τελικά, θα δώσω τα παλιά στην ασφάλεια,(όχι στον πονηρό πραγματογνώμονα ,μιας και μου την έσπασε) μόλις πάρω τα χρήματά μου πίσω .

Αυτά που έγραψε ο φίλος vrider με προβλημάτισαν λιγάκι .
    Κάπου έχει δίκιο ! Ας μου πει κάποιος, που πηγαίνουν τα χτυπημένα ανταλλακτικά που παραδίνει ο καθένας από εμάς στις ασφαλιστικές εταιρείες .Μήπως δεν πηγαίνουν στη μαύρη αγορά ;

Από την άλλη ας μου πει κάποιος που πηγαίνουν τα ανταλλακτικά ,εάν δεν τα παραδώσουμε στην ασφάλεια. Μήπως δεν πηγαίνουν, πάλι στη μαύρη αγορά ; ή στον κολλητό που έχει την ίδια μηχανή ; ή καβάντζα για την κακιά στιγμή ;
    Και στις δυο περιπτώσεις κάτι δεν πάει καλά !

Εκτός και αν δεχτούμε ότι τα παλιά ανταλλακτικά πρέπει, παρουσία της ασφάλειας, να καταστρέφονται ολοσχερώς.
    Αυτό πάλι το θεωρώ χαζό. Είναι κρίμα .Ας τα πάρει η ασφάλεια και ας τα πουλήσουνε μόνοι τους. Τουλάχιστον έτσι κάποιοι από εμάς θα βρίσκουν φτηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά..

Τελικά, θα δώσω τα παλιά στην ασφάλεια,(όχι στον πονηρό πραγματογνώμονα ,μιας και μου την έσπασε) μόλις πάρω τα χρήματά μου πίσω .

Κάπου έχει δίκιο ! Ας μου πει κάποιος, που πηγαίνουν τα χτυπημένα ανταλλακτικά που παραδίνει ο καθένας από εμάς στις ασφαλιστικές εταιρείες .Μήπως δεν πηγαίνουν στη μαύρη αγορά ;

Από την άλλη ας μου πει κάποιος που πηγαίνουν τα ανταλλακτικά ,εάν δεν τα παραδώσουμε στην ασφάλεια. Μήπως δεν πηγαίνουν, πάλι στη μαύρη αγορά ; ή στον κολλητό που έχει την ίδια μηχανή ; ή καβάντζα για την κακιά στιγμή ;
    Και στις δυο περιπτώσεις κάτι δεν πάει καλά !

Εκτός και αν δεχτούμε ότι τα παλιά ανταλλακτικά πρέπει, παρουσία της ασφάλειας, να καταστρέφονται ολοσχερώς.
    Αυτό πάλι το θεωρώ χαζό. Είναι κρίμα .Ας τα πάρει η ασφάλεια και ας τα πουλήσουνε μόνοι τους. Τουλάχιστον έτσι κάποιοι από εμάς θα βρίσκουν φτηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά..
    Aπό τη στιγμή που η ασφαλιστική σου τα αντικαθιστά με καινούργια, τα παλαιά της ανήκουν.
    Απλώς δεν τα ζητάνε όλες οι εταιρίες.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Τα τρακαρισμένα μέρη τα ζητά η ασφάλεια για ένα και μοναδικό λόγο.Για να αναγκαστείς να τα αντικαταστήσεις με καινούρια και βέβαια να μην επισκευάσεις τα παλιά (τα οποία θα σου έχει κρατήσει) και προσκομίζοντας μόνο τιμολόγια από κάποιο φίλο σου που πουλά καινούρια βάλεις τη διαφορά στην τσέπη σου.
    Αυτό ισχύει και σε μοτο και σε αυτοκίνητα.Όλα εξαρτώνται από τη ζημιά που έχει πάθει το προς αντικατάσταση ανταλλακτικό.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF