σήμερα το απόγευμα, έπρεπε να περάσω από Φιλοθέη για να αφήσω κάτι φακέλους!!!
Μια χαρά ήταν η μέρα μου μέχρι εκείνη την ώρα! Δεν είχα βρίσει πολύ, δεν είχα τσακωθεί με πάνω από 3, γενικά η οδήγηση στη πόλη ήταν ΄"καλή"!!!
Είμαι σε κεντρικό δρόμο με μια λωρίδα για την κάθε κατευθυνση και πλησιάζω σε διασταύρωση διπλής κατεύθυνσης. Έχω προταιρεώτητα και ένα τεράστιο σαμαράκι καλύπτει όλη τη διασταύρωση (κάτι παλιά κόλπα για να κόβουν ταχύτητα τα οχήματα!). Στον κάθετο και δεξιά βγαίνει αμαξι. Κόβω και προσπαθώ να καταλάβω τις προθέσεις του. Σταματάει. "Ααααααααα, σκέφτομαι, με είδε!!!!". Από την αριστερή εμφανίζεται άλλο αυτοκίνητο. Δεν ανοίγω γκάζι μέχρι να δω και τις δικές του προθέσεις. Σταματάει κι αυτος. "Ααααααααααα, σκέφτομαι, σήμερα οι οδηγοί είναι πολύ προσεκτικοι!!!" αν σκεφτήτε ότι δεν είχαν πατήσει καν τη νοητή γραμμή του πεζοδρομίου!!!!
Με τη σιγουριά λοιπόν ότι έχουν σταματήσει γιατί με είδανε ανοίγω γκάζι να περάσω!!!!! Και ξεινάει ο δεξιά ο οποίος ήθελε να στρίψει και να μπει στο δικό μου αντίθετο ρεύμα! (έτσι για να καταλάβετε τι κλίση πήρε το αμάξι του με το που ξεκίνησε!!!!! Ευτυχώς μου έκοψε και δεν πάτησα φρένα!!!! Δε θα μπορούσα να κάνω ελιγμό να τον αποφύγω (όπως και έγινε) σηκώνωντας βέβαια το δεξί μου πόδι για να μην μου το πάρει παραμάζομα ο προφυλακτήρας του!!!!!!
Η πραγατικότητα: Οτύπος δεξιά μου δεν με είχε δει! Αλλά επειδή ήθελε να στρίψει έπρεπε να περιμένει τον απέναντί του.Ο απέναντί του όμως με είδε και σταμάτησε!!!! Αυτός λοιπόν νόμιζε ότι τον άφηνε να περάσει!!!!!
Δε γίναμε μπίλιες, άκουσε όλο το ιβριστικό ρεπερτότιο και έφυγα τρεμάμενη για το σπίτι!!!!! Αν είχα καπνό θα σταμάταγα για τσιγάρο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()