Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ε τους σπαμμερς!!!
![]()
![]()
![]()
το εφτιαξα το πρωτο μου ποστ τους προειδοποιησα λες να με ακουσουν?
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ε τους σπαμμερς!!!
![]()
![]()
![]()
το εφτιαξα το πρωτο μου ποστ τους προειδοποιησα λες να με ακουσουν?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
telika tin krotida pou xtipise tin pigan nosokomio?
ke sinelavan to podi pou epese epano tis?
ti skata egine epitelous....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά από δραματικές ώρες στην εντατική η κροτίδα μεταφέρθικε στο παθολογικό με μερικά εγκαύματα
Οι γιατοι καθυσιχάζουν τους συγγενείς πως σε μερικές μέρες θα μπορέσει να γυρίσει στα καθήκοντά της καθώς τους συμβούλεψαν την επόμενη φορά να της βάλουν αντιπυρικό υλικό.
όσο για το πόδι κρατήται στην ασφάλεια για ανάκρηση.
Επόμενο σύντομο δελτίο σε μία ώρα
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
το επιβεβαιώνω το λεει και στην εσπρεσο κατω απο το χωρισμο του αφρο με την παρις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μετά από δραματικές ώρες στην εντατική η κροτίδα μεταφέρθικε στο παθολογικό με μερικά εγκαύματα
Οι γιατοι καθυσιχάζουν τους συγγενείς πως σε μερικές μέρες θα μπορέσει να γυρίσει στα καθήκοντά της καθώς τους συμβούλεψαν την επόμενη φορά να της βάλουν αντιπυρικό υλικό.
![]()
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι ρε της εκανε ενα ερωτα ολο τρελα λαμπαδα η κολωνα λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άργησε η παγώνα????
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως η κροτιδα ηταν ανηλικη; ειχε αδεια για το ποδι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άργησε η παγώνα????
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να μη τελιωσε ποτε κ να εμεινε ενα ανεκλπηρωτο παθος????
μπαααααααααααααααααα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
οχι ηταν αψογη. Με γεμισε καταγματα και αφου με κοιταξε με υφος "μας εκλ@σες τα @@"
με πηραν με το ασθενοφορο και εφυγα![]()
πες μου ότι σου έκλεισε και το μάτι!!!
μόνο αυτό πες μου τέλος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
tous malakes tous ipa oti 8a tous stilo ta pisokolita me to voskopoulo gia na min to valoun ala me poulisan...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το επιβεβαιώνω το λεει και στην εσπρεσο κατω απο το χωρισμο του αφρο με την παρις :
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tous malakes tous ipa oti 8a tous stilo ta pisokolita me to voskopoulo gia na min to valoun ala me poulisa...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
α κ συ δικια μας εισαι!!!!
απο ποια ταινια το εσκασες ειπαμε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
κατι ειχα γραψει εδω αλλα επειδη το ποστ καηκε (ουπς) μην απαντησετε σοβαρα αν θελετε να πειτε την γνωμη σας το συνιστουν 200 μεχρι στιγμης σελ σπαμ
ευχαριστω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι και συνεχίσεις να γράφεις,θα τη χρειαστώ ΚΑΙ αυτή τη θεωρία.Ωωωωωχ η κοιλιά μου..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke na min anaptikso ke tin 8eoria mou epi tis afodefsis...
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
μου το εκλεισε η ρουφιανα και ηταν και στον ογκο εκεινο τον καιροΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
πες μου ότι σου έκλεισε και το μάτι!!!
μόνο αυτό πες μου τέλος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μηπως η κροτιδα ηταν ανηλικη; ειχε αδεια για το ποδι;
Δεν γνωρίζουμε λεπρομέρεις καθώς οι γωνείς προσπαθούν να προφυλάξουν τα προσωπικά της δεδομένα. Φήμες όμως αναφέρουν ότι υπήρχε παλιότερα ερωτικός δεσμός με το πόδι. λόγω κακής συμπεριφοράς η κροτίδα αποφάσισε να αφήσει το πόδι αλλά η συμπεριφορά του την έβγαλε έξω από τα ρούχα της!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()