Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Το νέο μου κρανάκι!!!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Απλό και ποιοτικό!

Τι αλλο να ζητήσεις;

Respect maaaan....!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παιδια κατ` αρχας σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.Αν τελικα δεν αγορασω το AGV K2 μαλλον θα στραφω στο ανοιγομενο NOLAN N102 Overland (καινουργιο μοντελο)που δεχεται και σαν αξεσουαρ το N.COM COMMUNICATION SYSTEM (Bluetooth κλπ).Το συγκεκριμενο το εχω βρει στο INTERNET στην τιμη των 199 ΕΥΡΩ συν 11 ΕΥΡΩ τα εξοδα αποστολης.
    ΑΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skiathian
    Παιδια κατ` αρχας σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.Αν τελικα δεν αγορασω το AGV K2 μαλλον θα στραφω στο ανοιγομενο NOLAN N102 Overland (καινουργιο μοντελο)που δεχεται και σαν αξεσουαρ το N.COM COMMUNICATION SYSTEM (Bluetooth κλπ).Το συγκεκριμενο το εχω βρει στο INTERNET στην τιμη των 199 ΕΥΡΩ συν 11 ΕΥΡΩ τα εξοδα αποστολης.

Συμβουλή και προσωπική άποψη!

ΟΧΙ ανοιγόμενο κράνος!

Το ίδιο (χωρις το συστημα με το bluetooth) εχω και εγώ και πάει για πέταμα σε λίγο!

Από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω κάνει σε ό,τι αφορά τη μοτοσυκλέτα!

Ειμαι σίγουρος ότι με τέτοιο avatar που έχω, δύσκολα σε πείθω, αλλά άκουσέ με!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ειμαι σίγουρος ότι με τέτοιο avatar που έχω, δύσκολα σε πείθω, αλλά άκουσέ με!
    αρχισαμε παλι, ε? ακομα θυμαμαι το τελευταιο μου ποστ που σε εκανε να το βγαλεις (το αβαταρ)
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Περι ανοιγόμενου κράνους ....

Ενα από τα κορυφαία στον πλανήτη είναι το Shoei Multitec .
    Και δεν μιλάω ως πωλητής για μανταλάκια !!

Στο μονο που θα συμφωνήσω με τον DimChios, είναι οτι επειδή τα ανοιγόμενου τύπου κράνοι έχουν μηχανισμούς , η μετριότητα στην ποιότητα κατασκευής , μπορεί να σε κάνει να πετάξεις το κράνος στα σκουπίδια .

Για αυτό το λόγο πήρα το καλύτερο στην κατηγορία ανοιγόμενα , με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής !!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Περι ανοιγόμενου κράνους ....

Ενα από τα κορυφαία στον πλανήτη είναι το Shoei Multitec .
    Και δεν μιλάω ως πωλητής για μανταλάκια !!

Στο μονο που θα συμφωνήσω με τον DimChios, είναι οτι επειδή τα ανοιγόμενου τύπου κράνοι έχουν μηχανισμούς , η μετριότητα στην ποιότητα κατασκευής , μπορεί να σε κάνει να πετάξεις το κράνος στα σκουπίδια .

Για αυτό το λόγο πήρα το καλύτερο στην κατηγορία ανοιγόμενα , με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής !!
    Πέφτεις (χτύπα ξύλο) με το ανοιγόμενο, το έχεις ανοιχτό & κάνεις το πρόσωπο σου κυμά. Γι'αυτό & ΟΧΙ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ!

Παιδια ευχαριστω για τις πολυτιμες αποψεις σας.Τρεχω για την αγορα του AGV (kλειστου τυπου)
    ΑΙΑ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [B]Συμβουλή και προσωπική άποψη!

ΟΧΙ ανοιγόμενο κράνος!

Το ίδιο (χωρις το συστημα με το bluetooth) εχω και εγώ και πάει για πέταμα σε λίγο!

Από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω κάνει σε ό,τι αφορά τη μοτοσυκλέτα!

[QUOTE] +1000
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πέφτεις (χτύπα ξύλο) με το ανοιγόμενο, το έχεις ανοιχτό & κάνεις το πρόσωπο σου κυμά. Γι'αυτό & ΟΧΙ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ!

Καλά .. εγώ θα πέφτω προς τα πίσω .. :rotflmao:

Κοιτα ομως τι γινεται!

ΌΛΟΙ οι κατασκευαστές, για τα ανοιγόμενα λένε και το τονιζουν ότι πρέπει να τα φορας κλειστά!

Εγω δεν το φοραω ανοιχτό ποτε, αλλά δεν με ικανοποιεί έτσι κι αλλιώς!

:wacko: Πηγα να πάρω το AGV K2 και δεν υπηρχε πουθενα ημερομηνια κατασκευης.Τελικα αγορασα το NOLAN N 84 στην τιμη των 184 ευρω.Απο μια πρωτη αποψη μου φαινεται πολυ καλο οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης.Διαθετει αντιθαμβωτικη ζελατινα και ενα εξτρα ζελατινακι φιμε.Η επενδυση ειναι ολη αφαιρουμενη και διαθετει και επιρυνιο.Το κυριοτερο ειναι οτι ειναι κατασκευης Μαρτιο 2007.Σαν εξτρα δεχεται και συστημα bluetooth της NOLAN.Τελικα το βλεπω σαν μια πολυ καλη αγορα για το ποσο που κοστιζει αφου συν τοις αλλοις υπαρχουν τα παντα σε ανταλακτικα οσον αφορα τα κρανη της NOLAN και αυτο το γνωριζω γιατι και το προηγουμενο κρανος μου ηταν της ιδιας εταιρειας.
    ΑΙΑ

Και αφού κάναμε το γιο.. τσιμπήσαμε άλλο ένα από τα καλά και είμαστε έτοιμοι για βολτίτσες σχεδόν όπως το παλιό καιρό!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pic_2623.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	20,7 KB 
ID:	115022
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αχρείαστα και αγρατζούνιστα να είναι και τα δύο.

Να ζήσει ο γιός κι όπως επιθυμείς να τον δείς.

@DimChios άσχετο αλλά κάπου είδα ότι τα πλήκτρα της BMW καίνε λάδια. και τα σταμάτησε μαζί με τα C1 :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Αχρείαστα και αγρατζούνιστα να είναι και τα δύο.

Να ζήσει ο γιός κι όπως επιθυμείς να τον δείς.

@DimChios άσχετο αλλά κάπου είδα ότι τα πλήκτρα της BMW καίνε λάδια. και τα σταμάτησε μαζί με τα C1 :rotflmao:

αν ακι παλιο το θρεντ θα σας πω ενα σκηνικο με τα ανοιγομενα κρανη.
    περσι οδηγουσε ο γαμπρος μου το σκουτερ και φορουσε ενα κρανος ανοιγομενο και το ειχε ανοιχτο.σε ενα στενο πεταγεται ενα αμαξι και τον χτυπαει με δυναμη,φευγει πανω απο το μηχανακι και παει και καρφωνεται σε μια γωνια απο ενα σκαλι η οποια τον βρισκει στο αριστερο ζυγωνατικο!! με αποτελεσμα το ζυγωματικο να μπει ολο μεσα,και το ματι να "κατεβει"

ειναι ενα μηχανισμος προστασιας του βολβου του ματιου,ο οποιος μετα απο σφοδρη κρουση στην γηρω περιοχη σπαει απο κατω ενα λεπτο οστεινο περιβλημα και το ματι πεφτει μεσα
    μετα χειρουργειο λαμα τιτανιου πανω απο το ματι,κατω απο το ματι και ενα λεπτο φυλλο τιτανιο μεσα στο ματι!! εγινε τιτανιος ο δικος σου!!

ολα αυτα βεβαια θα τα ειχε γλυτωσει αν ειχε το γ@μο-κρανος του κλειστο,γιαυτο παιδια προσοχη δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ