Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: Γιατι μπαμπα πουλησαμε το οικοπεδο και πηρες Hayabusa?

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Φιλε afrotwin εκτος των αλλων μιλας για την την δημιουργια κλικας απο το μερος μου,ενω μου φαινεται οτι εγω επεσα πανω σε μια!Αν διαβασεις τα μηνυματα εισαι και ο μονος που με προσβαλλει και λεει τετοιες ----- για μενα,μαλλον επειδη εισαι ο μαγκας του forum(?) αλλα και επειδη στανταρτ δεν καταλαβες το μηνυμα μου. Οποτε αποτι (δεν) καταλαβες παμε απτην αρχη- ειμαι 27χρονων χεβιμεταλας ντραμερ και δεν ειμαι παντρεμενος ,δεν εχω βεσπα με πανερι,δεν εχω χαμηλο εκκαθαριστικο για να κανω ερανο μηπως και παρω,δεν εχω ζωη αρκουδας,ουτε κοιλια μεχρι τους αστραγαλους και ουτε ειμαι μουροχαυλος που τον καταπιεζει η οικογενεια του βασει των λεγομενων σου.Επεσες δηλαδη σε ολα μεσα.Και αμα σου αρεσει η μουσικη πλησιαζει ενα live στο Αν club που παιζω και μπορω να σου πω πως ψωνιζω σερβιετες με φτερα για την γυναικα μου αφου ηθελες να μαθεις. Α,και ζητω συγνωμη απτους υπολοιπους χρηστες του forum για την παρεμβαση μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    αντε παλι! γλυκα αγορια ειναι οι κατοχοι SV....

εγω ειμαι ο raflas boy!

Ρε π@υστη μου,γ@μω την κολοδουλεια......ολο τα καλυτερα χανω.....

ρε Βart δεν ηξερα για μαραφλας μποι......μονο για μ@λ@κ@ σε ειχα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επειδη επεσε το τυρακι και το ποντικακι εχει μπει στην φακα θα περιμενω ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

:a51: :a51: :a51:

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ

Re: Γιατι μπαμπα πουλησαμε το οικοπεδο και πηρες Hayabusa?

Ομως οχι,η νεα και χειροτερη κατηγορια μας ηρθε με

την αυξηση των καταναλωτικων δανειων και ξυπνησε την κοιμησμενη καγκουροβλακεια

των τριανταπεντο-σαρανταφευγων νεοελληνων που τοχαν απωθημενο τοσα και τοσα

χρονια. ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΣΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΣΕ ΠΡΑΜΑ:rotflmao: :rotflmao:
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    Α,και ζητω συγνωμη απτους υπολοιπους χρηστες του forum για την παρεμβαση μου!
    παρακαλουμε, ευχαριστησις μας!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

παρακαλουμε, ευχαριστησις μας!

Περιμενεις και εσυ μωρη κουφαλα να ερθει η γατα να φαει το γευματακι του????

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε π@υστη μου,γ@μω την κολοδουλεια......ολο τα καλυτερα χανω.....

ρε Βart δεν ηξερα για μαραφλας μποι......μονο για μ@λ@κ@ σε ειχα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επειδη επεσε το τυρακι και το ποντικακι εχει μπει στην φακα θα περιμενω ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

αυτο τωρα τι ειναι? οτι κουβαλας απο το κωλοχωρι στην ιταλια που γεννηθηκες, μας το ριχνεις εδω μεσα? ή μηπως ειναι αδειο το στομα σου και επειδη για λιγο δεν απασχολειται (οπως μονος σου εγραψες οτι λογω της κολοδουλειας......ολο τα καλυτερα χανεις.....), ειπες να βγαλεις καμμια λεξη?

ενταξ' , τσιμπησα καλα ή παιζει να την σκαπουλαρω?
    H κλίκα μου!!!

αυτο τωρα τι ειναι? οτι κουβαλας απο το κωλοχωρι στην ιταλια που γεννηθηκες, μας το ριχνεις εδω μεσα? ή μηπως ειναι αδειο το στομα σου και επειδη για λιγο δεν απασχολειται (οπως μονος σου εγραψες οτι λογω της κολοδουλειας......ολο τα καλυτερα χανεις.....), ειπες να βγαλεις καμμια λεξη?

Τελικα εισαι πολυ μαραφλας και πολυ μαβλακας........το ποντικακι δεν εισαι εσυ.......βλακουλι.... ....ομωε επειδη τα θελει η κολαρα σου.......Ναι ρε...το παραδεχομαι.....εχω βαρεθει να γλειφω την πλατη σου,και να μου λες...''ουπς παλι μου επεσε το σαπουνι......σκυβωωωωωωωωωωωω''......και κατι πρεπει να κανουμε και με την διατροφη σου.....ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (clopyright απο Κουρκουλο.....στο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ).....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και επειδη τα πηρα τωρα.......ο αποεδω μαμαει τον αποκει.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Τελικα εισαι πολυ μαραφλας και πολυ μαβλακας........το ποντικακι δεν εισαι εσυ.......βλακουλι.... ....ομωε επειδη τα θελει η κολαρα σου.......Ναι ρε...το παραδεχομαι.....εχω βαρεθει να γλειφω την πλατη σου,και να μου λες...''ουπς παλι μου επεσε το σαπουνι......σκυβωωωωωωωωωωωω''......και κατι πρεπει να κανουμε και με την διατροφη σου.....ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (clopyright απο Κουρκουλο.....στο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ).....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    gyrna πλευρο ρε μαλεα, παραμιλας στον υπνο σου και μας εχεις ξυπνησει. βεβαια, αν γυρισεις, θα βλεπω την ασχημοφατσα σου, αλλα χαλαλι σου, θα σε βαλω παλι σε δουλεια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	b229.gif 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	13,9 KB 
ID:	101317
    H κλίκα μου!!!

Re: Re: Γιατι μπαμπα πουλησαμε το οικοπεδο και πηρες Hayabusa?

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ego exo na sou po ta eksis...

...logo asimetris apilis apo ton steno ikogeniako kiklo

...gelasame ke simera
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το'ξερα οτι αυτο το "ασσυμετρη απειλη" δεν ηταν τελειως ακυρο καπου κολαγε

:rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234