Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
[B]Κάτι μου λέει πως θα βγούν μερικοί και θα σου βάλουν τις φωνές που γράφεις πως τα SS δεν είναι κατάλληλα για μακρινές βόλτες... Όλα σχετικά είναι φίλε μου, και ταξίδι με παπί κάνεις, και στη δουλειά με το R1 πας, εξαρτάται τι σου κάνει κλικ.
[B]
Φίλε μου αν σκεφτόμουν έτσι δεν θα είχα πάρει ποτέ μηχανάκι. Από το ποδήλατο πήγα κατευθείαν στο S4 και τα κατάφερα μια χαρά, κι αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να πάω από το S4 σε ένα SS, είμαι βέβαιος πως θα συμφωνήσεις.
[B]
Οι all-round τύπου fazer δεν μου λένε τίποτε συναισθηματικά, αν πειστώ πως δεν μου κάνει το SS θα κάτσω στ' αυγά μου στο S4.
[B]
Αυτό θα το δεχόμουν μέχρι τη δοκιμή στην έκθεση. Είμαι γενικά συντηρητικός στις κινήσεις μου και, οδηγώντας προσεκτικά, δεν αισθάνθηκα τον παραμικρό κίνδυνο ανοίγοντας FZ6 & Daytona650 μέχρι τις 8.000 στροφές. Μα, θα μου πείς, μετά τις 8.000 γίνεται το γλέντι στα SS. Και θα σου απαντήσω "μα νομίζεις πως θα σπεύσω να γκαζώσω το μηχανάκι στις 13.000 στοφές σαν ξελιγωμένος πριν εξοικειωθώ με το γκάζι του;;;" Αν ήμουν τόσο ανεγκέφαλος θα είχα στουκάρει κάπου και το S4, τότε που ο καρπός μου δούλευε άγαρμπα και δεν μπορούσα να ρεγουλάρω το γκάζι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα περίπου 2.000χλμ με το S4 τα έκανα κάτω από τις 7.000 στροφές, έχοντας απόλυτη επίγνωση της απειρίας μου. Και τώρα πολύ σπάνια ξεπερνώ τις 9.000, π.χ. στο ταξίδι στις Μυκήνες, εκεί που οι σούπερ-προσεκτικοί του φόρουμ με προσπερνούσαν
ξυστά από αριστερά και δεξιά, με τουλάχιστον +50χ/ω.
Τώρα, σε ό,τι αφορά το στήσιμο και το μοίρασμα του βάρους, αν τα πράγματα ήταν όσο απόλυτα τα περιγράφεις, θα ήταν αδύνατο να ανοίξει κανείς το γκάζι έχοντας δεύτερο άτομο πίσω. Στο κάτω-κάτω, τα moto bar risers που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν αποτελούν όργανα αυτοκτονίας, αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει και τα επαινούν στις προσωπικές ιστοσελίδες τους χωρίς καμιά αναφορά σε επικινδυνότητα δεν είναι μάγοι.
Δεν τρέχει τίποτε, σε καφενείο είμαστε...