R1 afou ayto soy aresei ta alla einai san megala κρουαζεροπλοια σε εμφανιση R1 me ola στριβεις εχεις γκαζι ειναι ομορφο και αυτο ειναι που σου αρεσει
![]()
![]()
![]()
R1 afou ayto soy aresei ta alla einai san megala κρουαζεροπλοια σε εμφανιση R1 me ola στριβεις εχεις γκαζι ειναι ομορφο και αυτο ειναι που σου αρεσει
![]()
![]()
![]()
Ταξίδια και βόλτες? Με R1? Χμμμμμ...(είναι για σπορ καταστάσεις και όπως λες είναι όντως πολύ όμορφο)
Το ZZR ίσως, αλλά εγώ θα πρότεινα ένα CBF1000!!!!
Τα υπόλοιπα που ανέφερες, δεν γνωρίζω αν έχεις τα χέρια για να τα κουμαντάρεις...
(αν ναι, αφού οικονομικά δε φαίνεται να έχεις πρόβλημα, ότι και να πάρεις να το γουστάρεις)
Cheers![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
![]()
R1 και τα μυαλά στο μίξερ!!!!!!!!
τρελένομαι για "κοριτσια" με monster και R1
Το μόνο πλεονέκτημα...που έχει το R1 (για τη χρήση που αναφέρεις πάντα) είναι η έλλειψη βάρους...Κατά τ'άλλα δεν βολεύει, ούτε για ταξίδια (αμα γουστάρεις πας όμως) ούτε μες την κίνηση(έχω δει κανα δυο)
Τώρα μεταξύ ZZR και BUSA, θα έλεγα BUSA, καθαρά για αισθητικούς λόγους. Εδώ όμως υπάρχει το θέμα βάρος...Πάντως αν πας σε αυτά τα κιλά και δεν έχεις και κάποια μικρότερη μηχανή για τις μετακινήσεις σου μεσ' την πόλη...καλύτερα να κοιτάξεις προς ΧΧ μεριά...Το έχει ένας φίλος και το έχει κάνει παπί...απροβληματιστα (σχεδόν)![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Κοίτα το είπες και μόνη σου: μεγάλη σου αγάπη το R1... άρα!!! Σημαντικό να σε φτιάχνει η μηχανή σου σε εμφάνιση! Πάντως μεγάλα μηχανάκια έχεις βάλει στο μάτι και αρκετά βαριά και σε θαυμάζω γιατί πρώτη φορά ακούω γυναίκα να σκέφτεται προς busa και zzr12!!! Εύγε!Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Τους τελευταιους 5 μήνες σκέφτομαι να ανέβω κυβικά αλλα ειμαι λιγο δυστακτική και θα ηθελα την γνωμη σας.
Ειχα για 2 χρόνια ενα cbr 600 F το για 2 χρόνια το οποιο και επωλήθει, τώρα σκεφτομαι σοβάρα την αγορά ενος 1000.
Τα μηχανακια που εχω στο μυαλό μου ειναι ZZR 1200, HAYABUSA 07',άλλα η μεγαλη μου αγάπη μονο και μονο λογο εμφανισης ειναι η R1.
H χρηση θα ειναι μονο για ταξιδια και κοντινες βόλτες.
εντομεταξύ cbr600f είχες ή cb600f hornet? Στο προφίλ έχεις hornet. Αν είχες cbr ακόμη καλύτερα! Η μετάβαση θα είναι ευκολότερη. ότι και να διαλέξεις καλά ταξίδια!![]()
Ενώ με ένα hayabusa θα σε χαλούσε ε!!!! Σκέψου να είχες φίλη με hayabusa και να σε έπερνε βολτούλες...ε??????Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
![]()
τρελένομαι για "κοριτσια" με monster και R1![]()
τα εσωρουχα ενοεις θωμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάρε Triumph...
25 σελίδες...
Κάποιος να πιάσει τις...
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
γιατι?επειδη στο ρ1 θα ..σκυβει πολυ???:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
![]()
τρελένομαι για "κοριτσια" με monster και R1
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Θοδώώώώώρααααααααααααααα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
τρελένομαι για "κοριτσια" με monster
Γιώργακη, τράβα ξύσε κανένα αυτί στις Σέρρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
τα εσωρουχα ενοεις θωμα??
R1 με κλειστά μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Τους τελευταιους 5 μήνες σκέφτομαι να ανέβω κυβικά αλλα ειμαι λιγο δυστακτική και θα ηθελα την γνωμη σας.
Ειχα για 2 χρόνια ενα cbr 600 F το για 2 χρόνια το οποιο και επωλήθει, τώρα σκεφτομαι σοβάρα την αγορά ενος 1000.
Τα μηχανακια που εχω στο μυαλό μου ειναι ZZR 1200, HAYABUSA 07',άλλα η μεγαλη μου αγάπη μονο και μονο λογο εμφανισης ειναι η R1.
H χρηση θα ειναι μονο για ταξιδια και κοντινες βόλτες.
για καινούριο σκεύτεσαι ή μεταχειρισμενο?
Το R1 δεν είναι το καταλληλότερο για ταξίδια. όχι πως δε κάνει αλλά θα σε κουράσει. από εκεί κ πέρα το zzr κ το busa είναι φτιαγμένα για χιλιόμετρα οπότε είναι κ πιο άνετα στο ταξίδι. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάς για ένα test ride να δεις πιο σου αρέσει περισσότερο κ πιο είναι πιο άνετο.
τώρα, άν βλέπεις R1 και σου τρέχουν τα σάλια κ βάζεις στο περιθώριο την άνεση... τότε καλοτάξιδο!![]()
καλές αγορές!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
oi ginaikes mia zoi mperdemenes eiste,Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
ειμαι λιγο δυστακτική .
den tha ksemperdefteis pote, rikse kerma..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Για να δούμε τι άλλο θα ακουστεί.... γιατί βλέπω πολλούς αναβάτες 1000 SS να λένε την γνώμη τους.....
Το θέμα δεν είναι (μόνο) τι σου αρέσει αλλά αν μπορείς να το οδηγήσεις κιόλας.... γιατί αν το 1000 το πας όπως το 600 τότε γιατί να δώσεις Χ χιλιάρικα παραπάνω;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αν παρεις busa παρε το παλιο το ανοιχτο...να φτανεις και μια ωρα νωριτερα![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!