Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: καλυτερα ενας νεκρος εμπρηστης λοιπον

Δικιά μου γνώμη είναι πως οι εμπρηστές δεν θα έπρεπε απλά να τιμωρούνται για εμπρησμό και για ανθρωποκτονία από πρόθεση όταν έχουμε νεκρούς στην φωτιά.Αν σκεφτούμε τις επιπτώσεις που θα έχει μελλοντικά το καμμένο δάσος στο περιβάλλον και στο κλίμα και τους νεκρούς που,έμμεσα,θα προέλθουν από ενδεχόμενες πλημμύρες,κατολισθήσεις,άνοδο της θερμοκρασίας κτλ θα έπρεπε οι εμπρηστές να τιμωρούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Γιατί όπου και να συμβεί μια φωτιά,αφορά όλο τον κόσμο και όχι μόνο τους ντόπιους.Είναι απλός ο συλλογισμός μου νομίζω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Δικιά μου γνώμη είναι πως οι εμπρηστές δεν θα έπρεπε απλά να τιμωρούνται για εμπρησμό και για ανθρωποκτονία από πρόθεση όταν έχουμε νεκρούς στην φωτιά.Αν σκεφτούμε τις επιπτώσεις που θα έχει μελλοντικά το καμμένο δάσος στο περιβάλλον και στο κλίμα και τους νεκρούς που,έμμεσα,θα προέλθουν από ενδεχόμενες πλημμύρες,κατολισθήσεις,άνοδο της θερμοκρασίας κτλ θα έπρεπε οι εμπρηστές να τιμωρούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Γιατί όπου και να συμβεί μια φωτιά,αφορά όλο τον κόσμο και όχι μόνο τους ντόπιους.Είναι απλός ο συλλογισμός μου νομίζω...

+1000

και σε παρακαλώ άλλαξε Avator (χαρακτήρα) ή πάρε αυτόν τον έρμο από εκεί και βαλέ κανένα πολιτικό να μην πάνε χαμένα τα χαστούκια
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

ενταξει η γιαγια εχει ελαφρυντικα.εγω μιλαω για τυπους σαν κι αυτον που επιασαν στην φλωρινα με 27 γκαζακια και 4 κινητα στο αυτοκινητο του.και ειπε οτι καποιος του εδωσε χρηματα για να βαλει φωτιες!!και δεν ακουσα και κατι νεοτερο για το τι εγινε μετα την συλληψη του

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΜΕ ΜΕΤΩΠΟ 70 ΧΛΜ !!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Κυριάκο, άντε βρες καμιά γκόμενα ή πήγαινε για ψάρεμα!!!!!

όσο για την θανατική ποινή ύπάρχει μια αλήθεια σε σχέση με τις πλεκτάνες. Μπορεί να πεθάνουν έτσι πολλοί αθώοι, πριν καταφέρουν να αποδέιξουν ότι είναι αθώοι!!!

Και τωρα για τους εμπριστές...... αυτοί το θέλουν το εκτελεστικο!!!! Να τους πυροβολίσουν στα γόνατα όμως και να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους σε αναπηρικό καροτσάκι!!! να θέλουν να πεθάνουν και κανείς να μην τους δίνει την χαριστική βολή!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Σωστό, και μάλιστα να μπορεί να δικαστεί σε πολλαπλούς βαθμούς δικαιοσύνης. Να τρώει ας πούμε 20 χρόνια από την ελληνική δικαιοσύνη, άλλα 100 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και άλλα 800 από ειδικό διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και να του δίνουν και πολλές κιμωλίες να χει να σβήνει μέρες στη φυλακή.

Περί θανατικής ποινής και μεσαιωνικών βασανιστηρίων καλό θα ήταν να ξεκολλήσουν μερικοί, δεν προάγουν τον πολιτισμό μας και δεν φαίνονται περισσότερο ευαίσθητοι προς τα θύματα προτείνωντας απάνθρωπες ποινές.

Τελευταίο και σημαντικότερο:

Να ψάξουμε τους ηθικούς αυτοργούς και να τους τιμωρήσουμε ακόμα πιο αυστηρά. Εγώ δε νιώθω ότι έχει αποδωθεί δικαιοσύνη με το να πιάσουν 3-4 φουκαράδες, που μπορεί και να τους παγίδευσαν, και να εξαντλήσουμε πάνω τους της εκδικητικότητα μας και να αφήνουμε ανεξέλεγκτους αυτούς που ωφελούνται πραγματικά (ξενοδόχους, εργολάβους, οικοπεδοφάγους και πάσης φύσεως λαμόγια). Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν θωρακιστεί η οικολογική νομοθεσία σε βαθμό να τρέμουν να κόψουν ένα δέντρο εν όψει λουκέτου στις εταιρίες τους.

Εν όψει εκλογών, ας πράξουμε έστω καθυστερημένα λίγο πιο έξυπνα και ας μαυρίσουμε τα κόμματα εξουσίας που πάνε να περάσουν τροποποίηση του Συντάγματος που αποχαρακτηρίζει δασικές εκτάσεις!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

Περί θανατικής ποινής και μεσαιωνικών βασανιστηρίων καλό θα ήταν -------------------> να ξεκολλήσουν μερικοί, <----------------- δεν προάγουν τον πολιτισμό μας και δεν φαίνονται περισσότερο ευαίσθητοι προς τα θύματα προτείνωντας απάνθρωπες ποινές.

Να ψάξουμε τους ηθικούς αυτοργούς και να τους τιμωρήσουμε ακόμα πιο αυστηρά. Εγώ δε νιώθω ότι έχει αποδωθεί δικαιοσύνη ----------------> με το να πιάσουν 3-4 φουκαράδες <--------, που μπορεί και να τους παγίδευσαν, και να εξαντλήσουμε πάνω τους της εκδικητικότητα μας και να αφήνουμε ανεξέλεγκτους αυτούς που ωφελούνται πραγματικά (ξενοδόχους, εργολάβους, οικοπεδοφάγους και πάσης φύσεως λαμόγια). Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν θωρακιστεί η οικολογική νομοθεσία σε βαθμό να τρέμουν να κόψουν ένα δέντρο εν όψει λουκέτου στις εταιρίες τους.

Εν όψει εκλογών, ας πράξουμε έστω καθυστερημένα λίγο πιο έξυπνα και ας μαυρίσουμε τα κόμματα εξουσίας που πάνε να περάσουν τροποποίηση του Συντάγματος που αποχαρακτηρίζει δασικές εκτάσεις!

+ 2^10000\

bravo file, ta les poli oraia, simfono APOLITA
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Μεγάλε ... αυτές τις μπαρούφες ... να τις πουλήσεις σε κανένα παιδάκι .... που τρώει άχυρο .

Μας την πέφτει τώρα , η κάθε Μαγδαληνή της τρόμπας .
    ελα απο μελισσια ναυτικο νοσοκομειο 11 με 5 εκτος κυριακης διπλα στο πυροσβεστικο ειμαστε.να δουμε ποιος ειναι η μαγδαληνη .λουλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Σωστό, και μάλιστα να μπορεί να δικαστεί σε πολλαπλούς βαθμούς δικαιοσύνης. Να τρώει ας πούμε 20 χρόνια από την ελληνική δικαιοσύνη, άλλα 100 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και άλλα 800 από ειδικό διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και να του δίνουν και πολλές κιμωλίες να χει να σβήνει μέρες στη φυλακή.

Περί θανατικής ποινής και μεσαιωνικών βασανιστηρίων καλό θα ήταν να ξεκολλήσουν μερικοί, δεν προάγουν τον πολιτισμό μας και δεν φαίνονται περισσότερο ευαίσθητοι προς τα θύματα προτείνωντας απάνθρωπες ποινές.

Να ψάξουμε τους ηθικούς αυτοργούς και να τους τιμωρήσουμε ακόμα πιο αυστηρά. Εγώ δε νιώθω ότι έχει αποδωθεί δικαιοσύνη με το να πιάσουν 3-4 φουκαράδες, που μπορεί και να τους παγίδευσαν, και να εξαντλήσουμε πάνω τους της εκδικητικότητα μας και να αφήνουμε ανεξέλεγκτους αυτούς που ωφελούνται πραγματικά (ξενοδόχους, εργολάβους, οικοπεδοφάγους και πάσης φύσεως λαμόγια). Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν θωρακιστεί η οικολογική νομοθεσία σε βαθμό να τρέμουν να κόψουν ένα δέντρο εν όψει λουκέτου στις εταιρίες τους.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    [B]Σωστό, και μάλιστα να μπορεί να δικαστεί σε πολλαπλούς βαθμούς δικαιοσύνης. Να τρώει ας πούμε 20 χρόνια από την ελληνική δικαιοσύνη, άλλα 100 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και άλλα 800 από ειδικό διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και να του δίνουν και πολλές κιμωλίες να χει να σβήνει μέρες στη φυλακή.

φιλε μου το μονο που εχουμε σιγουρο σ αυτη τη ζωη ειναι ο θανατος μας.πρεπει να εξοικιωθουμε και να συμφιλιωθουμε μαζι του.το να σκοτωσεις αυτους που εγκληματουν σε βαρος του πλανητη ,ανθρωπων ζωων φυτων κτλ.προκειμενου να τα σωσεις και να τους εξασφαλισεις καλυτερη διαβιωση δεν ειναι και τοσο φοβερο νομιζω.απλα σκοτωνωντας τους τους στελνεις γρηγοροτερα στον δημιουργο τους.εφοσον τα περιθωρια για τον πλανητη εχουν στενεψει και δεν υπαρχει χρονος για να παιδευτουν οι αυτουργοι.θα αποτραπουν ετσι κι αλλοι απο το να κανουν τα ιδια.ισως ακουγεται σκληρο αλλα θα αποδωσει.ειναι σαν τα καρκινικα κυτταρα.αν τ αφησεις θα εξαπλωθουν και θα μολυνουν και τα υγιη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF