Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Μπρερδεμένη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε το r1.
    ταξιδια παει μια χαρα.
    οποτε θα σταματας με τα αλλα,θα σταματας και με αυτο.ειτε για ανεφοδιασμο,ειτε για ξεκουραση.

Παλαιό μέλος

ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ

ΑΚριβως για τι χρηση προοριζετε το οχημα ,τα δυο πρωτα που ανεφερες ειναι θηρια βαρους αρα αποκλειονται οι αστικες μετακινησεις, το r1 ειναι οπλο με οτι αυτο συνεπαγετε, καθε ενας θα σου λεει και κατι,
    για να σε ρωτησω κατι για ποιο λογο αλλαζεις το cbr 600f , για να μπορεσουμε να σου προτεινουμε αναλογα γιατι ενδεχομενως να σου κανει και on-off1000?
    προσωπικα ΔΕ μου αρεσει γυναικα σε ss,st αλλα πρεπει να δεις και τις αναγκες σου...
    επειδη οι γυναικες αγοραζετε με βαση την εμφανιση για δες DUCATI,APRILIA ΘΑ σου πηγαινουν πιο πολυ καθοτι πιο ελαφρια...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis

Re: ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    ΑΚριβως για τι χρηση προοριζετε το οχημα ,τα δυο πρωτα που ανεφερες ειναι θηρια βαρους αρα αποκλειονται οι αστικες μετακινησεις, το r1 ειναι οπλο με οτι αυτο συνεπαγετε, καθε ενας θα σου λεει και κατι,
    για να σε ρωτησω κατι για ποιο λογο αλλαζεις το cbr 600f , για να μπορεσουμε να σου προτεινουμε αναλογα γιατι ενδεχομενως να σου κανει και on-off1000?
    προσωπικα ΔΕ μου αρεσει γυναικα σε ss,st αλλα πρεπει να δεις και τις αναγκες σου...
    επειδη οι γυναικες αγοραζετε με βαση την εμφανιση για δες DUCATI,APRILIA ΘΑ σου πηγαινουν πιο πολυ καθοτι πιο ελαφρια...

πιο ελαφρια απο R1???

οι γυναικες σε ss μια χαρα ειναι...οταν δεν μπορεις να τις πιασεις στο στροφιλικι ομως,ε τοτε γινονται και πολυ κα*#@$#%!!!
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Τελικά πήρες μοτοσυκλέτα;
    ZZR1400 πάρε ανεπιφύλακτα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF