Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Και αυτοί καλοί είναι αλλά σαν τον πανίσχυρο μεγιστάνα των νίντζα δεν είναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
:wacko:
Εκπληκτικές ασκήσεις εδάφους σε ελενχόμενο περιβάλλον.
![]()
ΖΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΥΩ!!!!!!!!!!
![]()
(και partour πάντως γουστάρω αν και ΠΟΟΟΟΟΛΥ πιο επικίνδυνο)
το main skill που αναπτυσουν κ εδω ειναι τα αλμα που ειναι εξισου σημαντικο κ στο παρκουρ,
εαν θυμασε καποια αλλα βιντεακια που ειχα βαλει, ειχαν καποιες ιδιες κινησεις οπως τα βηματα στο τοιχο κ μπακφλιπ το οποιο το κανουν κ εδω!
η διαφορα που εντοπισα ειναι στη προσγειωση,
στο παρτουρ μετα το αλμα "σβηνουν" την ορμη με τουμπα, εδω συνεχιζουν κ σε δευτερο αλμα "ακροβατικο" ή καθονται στα ποδια τους οπως στην ανοργανη εδαφους (aka μελισσανιδης!)
Dorsoduro 750 & Norton 16H
![]()
gay post aleeeert gay post aleeeert gay post aleeeert
gay post aleeeert gay post aleeeert gay post aleeeert![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αμε! ΌΛΑ τα παρτουροβιντεάκια τα θυμάμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το main skill που αναπτυσουν κ εδω ειναι τα αλμα που ειναι εξισου σημαντικο κ στο παρτουρ,
εαν θυμασε καποια αλλα βιντεακια που ειχα βαλει, ειχαν καποιες ιδιες κινησεις οπως τα βηματα στο τοιχο κ μπακφλιπ το οποιο το κανουν κ εδω!
η διαφορα που εντοπισα ειναι στη προσγειωση,
στο παρτουρ μετα το αλμα "σβηνουν" την ορμη με τουμπα, εδω συνεχιζουν κ σε δευτερο αλμα "ακροβατικο" ή καθονται στα ποδια τους οπως στην ανοργανη εδαφους (aka μελισσανιδης!)![]()
![]()
![]()
![]()
!
Κατα τη γνώμη μου χρειάζεται ισάξια μυική δύναμη και ευελιξία και σ' αυτές τις ακροβατικές ασκήσεις εδάφους και στο partour αλλα η διαφορά στο 2ο είναι οτι αμα υπολογίσεις λάθος την προσγείωση σου την φούτσισες(εντουροθώρακες κανείς; ) .
Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα...ή στην Κρήτη...ή στα Χανιά έστω βρε αδελφέ:smilea: μπας και μάθω να κάνω καλό freestyle αφού δεν έχουμε δρόμους για ξύστινγκ
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα...ή στην Κρήτη...ή στα Χανιά έστω βρε αδελφέ:smilea: μπας και μάθω να κάνω καλό freestyle αφού δεν έχουμε δρόμους για ξύστινγκ
![]()
πες αλευρι!
![]()
![]()
gay post aleeeert gay post aleeeert gay post aleeeert![]()
χμμμ να σας θυμίσω τα οργια και τις πομπες που έγιναν κατα την διαρκεια της επισκεψης του dimrodos στη κρητη.....αντε μυκονο τα κανατε....![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
:oΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
χμμμ να σας θυμίσω τα οργια και τις πομπες που έγιναν κατα την διαρκεια της επισκεψης του dimrodos στη κρητη.....αντε μυκονο τα κανατε....![]()
![]()
![]()
Αααα εγω ως τη Σούγια πήγα μαζί τους κι' αυτό φευγάτος μπάλα γιατί το βράδυ δούλευα (30 ώρες άυπνος ήμουν!!!!!!!!!)
Ούτε για"ζουμερό"
πήγα, ούτε για
"ιγκλού" :a32: σε ύποπτες ώρες με θέα απο ψηλά...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ε καλά...αυτό στις κοτρώνες το κανα και 'γω οταν έπεφτε το τρυγόνι στο κυνήγι για να μην το προλάβει κανείς σκύλος και το πάει σε ξένο αφεντικό
![]()
Και με τη Benelli στην πλάτη γαμώ τη φουστάνα μου!!!!!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
:oΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βασικα δολοφονοι ηταν, που σημαινει οτι η εκπαιδευση τους βασιζοταν στον αντιπερισπασμο και στα τεχνασματα ωστε να ξετρυπωσουν απο πισω σου και να σου κοψουν τον λαιμο, πριν προλαβεις να πεις "ρε παιδια που πηγε ο τεταρτος κυλινδρος; "...![]()
![]()
Καλα παιδια πραγματι.....![]()
α εγω την Εύη την παω πολύ!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
:o
α εγω την Εύη την παω πολύ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο μικρός γούσταρα πολύ να μάθω ασκήσεις εδάφους αλλα πέρα απο τα 9 σκαλιά στο δημοτικό και μια τρυπημένη πόρτα απο skateboard στης γιαγιάς μου δεν προχώρησα παραπέρα...![]()
Κρίμα γιατί πραγματικά εχω όρεξη, ακόμα και τώρα στα γεράματα μου, να μάθω αλλα στην Κρήτη μόνο κανένα άλμα...και χωρίς αλεξίπτωτο (τσιγκούνηδες...)![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
εσυ εισαι αυτος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Απο μικρός γούσταρα πολύ να μάθω ασκήσεις εδάφους αλλα πέρα απο τα 9 σκαλιά στο δημοτικό και μια τρυπημένη πόρτα απο skateboard στης γιαγιάς μου δεν προχώρησα παραπέρα...![]()
Κρίμα γιατί πραγματικά εχω όρεξη, ακόμα και τώρα στα γεράματα μου, να μάθω αλλα στην Κρήτη μόνο κανένα άλμα...και χωρίς αλεξίπτωτο (τσιγκούνηδες...)![]()
![]()
Ασε καλο μου....εσυ προσπερνας απο δεξια προπορευομενη μοτο...περνας αναμεσα απο αλλη μοτο και αμαξι που την προσπερναει..πανω σε δεξια κλειστη κατηφορικη με 100.....ΨΑΡΑΚΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
Και στελνεις ΚΑΠΟΙΟΥΣ να αγορασουν υπογλωσσια!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...