ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ? ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?
ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ? ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?
ολοκληρο thread εννοεις. το γιατι σβηστηκε ειναι γιατι δεν διαβασες αυτο και εβαλες ονομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από motofriend
![]()
Μαλλον διοτι ανεφερες ονομα συνεργειου...
την τελευταια απαντηση μου την ειδες?
ελεγα οτι οι μαμα εξατμισεις ειναι ενωμενες μαζι με το καζανακι και πιθανον να τις μπερδεψε ο ανθρωπος.
ο δικος σου γιατι δεν του ειπε "φιλε αυτες δεν ειναι οι δικες μου"
μηπως η ασφαλιστικη ηθελε τις παλιες πισω ετσι κ αλλιως?
Α. οχι δεν μπερδευτηκε την εξατμιση όταν την έβγαλε ήταν μια χαρά αγραντζούνιστη..
Β. Δεν ανήκουν στην ασφαλιστική και οι δυο εξατμίσεις αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. Αλλωστε δεν γίνεται να σε αποζημιώνει για την μια και να σου πέρνει και τι δυο. Είμαστε σοβαροί τώρα; Και τώρα οι εξατμίσεις ειναι χωρισμένες και χτυπημένες βέβαια και οι δυο.
Γ. ΟΚ θα γίνει ξανά το ποστ ακολουθώντας τους κανόνες...εκτός αν μπορεί να επανέλθει το thread σβήνοντας το όνομα; του συνεργείου;
Βεβαίως έχετε δίκιο να το ψάχνετε και επαυξάνω και θα γίνει με το τρόπο που υποδείξατε στην περίπτωση αυτή έχει άδικο όμως...και βέβαια το σίγουρο είναι οτι επιβάλλεται να συνεχιστούν οι ενέργειες ωστε να μην την πατήσουν και άλλοι.
Μα πανε κ οι 2 μαζι οποτε δικαιουσαι να βαλεις κ 2, απλα στο τιμολογιο πρεπει να φαινονται ιδιες.
οποτε ο μαστορας τις εκοψε λες, και κρατησε την καλη. ε? αυτο ειπες για να καταλαβω.
Δεν ξέρω γιατί επειμένεις οτι στο TDM οι εξατμίσεις είναι ενωμένες!!! Οι εξατμίσεις είναι ανεξάρτητες.
Το τιμολόγιο που κόπηκε αφορά "Δεξιά εξάτμιση TDM" απλά ο προμηθευτής του συνεργείου του εκοψε τιμολογιο για μια TDM εξάτμιση και του έδωσε δυο mivv ουσιαστικά.
Βασικα εγω λεω για τις εξατμισεις του 850. μαλλον εσυ μιλας για το 900.
nai to 900