Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: cb 600f μοντ 2000

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

cb 600f μοντ 2000

Παιδιά χαιρετώ,
    Έχω μπεί στην διαδικασία αγοράς μηχανής και έχω βρεί Hornet μοντ 2000 με 35000 km. Έχει γίνει κάποιο σέρβις πρόσφατα οπότε δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο. Τί έχετε να μου πείτε για το συγκεκριμένο μοντέλο? Γενικά απο αξιοπιστία και επιδόσεις?? Πάντως είναι ωραίο μηχανάκι αλλά με προβληματίζει το ότι είναι κάπως παλιό μοντέλο! Από την άλλη τα Honda δεν μασάνε... εσείς τί λέτε? να το κτυπήσω? η τιμή είναι περίπου στα τρισίμηση χιλιάρικα. Επίσεις σε περίπτωση που το πάρω, θα καταφέρω να το πουλήσω κάποια στιγμή, ή θα αναγκαστώ να το σκοτώσω σε καμιά μάντρα... Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστώ Boyz

καλημερα.
    εγω του 2000 εχω το μηχανακι μια χαρα ειναι απο επιδοσεις εχει πατησει κατι μαυρα χρεπια hornet 06 π.χ alx84 .
    απλα το μονο κακο δεν εχει δεικτη βενζινης και εκει θα εχεις λιγο αγχος στα ποσα χλμ θα σου βγαλει.
    αμα το πας νορμαλ λεμε τωρα σε ταξιδι με 140 σου βγαζει αμα δεν το εχει πειραξει ο τυπος γυρω στα 180 αυτονομια μετα γυρνας ρεζερβα εχει αυτο το καλο που την γυρνας εσυ ενω στα καινουργια μπαινει αυτοματα.
    τωρα οσο τα χλμ που εχει η μηχανη λιγα μου φαινονται μπας ο τυπος εχει γυρισει πισω τα χλμ?
    αυτα αμα θες τιποτα αλο ρωτας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    καλημερα.
    εγω του 2000 εχω το μηχανακι μια χαρα ειναι απο επιδοσεις εχει πατησει κατι μαυρα χρεπια hornet 06 π.χ alx84 .
    απλα το μονο κακο δεν εχει δεικτη βενζινης και εκει θα εχεις λιγο αγχος στα ποσα χλμ θα σου βγαλει.
    αμα το πας νορμαλ λεμε τωρα σε ταξιδι με 140 σου βγαζει αμα δεν το εχει πειραξει ο τυπος γυρω στα 180 αυτονομια μετα γυρνας ρεζερβα εχει αυτο το καλο που την γυρνας εσυ ενω στα καινουργια μπαινει αυτοματα.
    τωρα οσο τα χλμ που εχει η μηχανη λιγα μου φαινονται μπας ο τυπος εχει γυρισει πισω τα χλμ?
    αυτα αμα θες τιποτα αλο ρωτας.
    Δεν νομίζω να τα έχει γυρίσει επειδή την χρησιμοποιεί μόνο για ταξίδια και έχει παπάκι για την πόλη. Απότι φαίνεται το πρόσεχε το μηχανάκι οπότε μάλλον θα είναι σε καλή κατάσταση. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Μάλλον θα πάω να το οδηγήσω και αν μου προσφέρει το κλασσικό ηλίθιο χαμόγελο της ευχαρίστησης θα το τσιμπίσω!!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Λοιπόν, τα συγκεκριμένα μηχανάκια, αν δεν πέσουν, δεν παθαίνουν και πολλά πράγματα, ακόμη κι αν οι ιδιοκτήτης τους είναι ινδιάνος - ιππότης της ασφάλτου - αλήτης μηχανόβιος - κοντράκιας - τσακάλι - κάγκουρας - σιδεροφάγος κλπ,κλπ...Έχει αθάνατο μοτέρ από cbr 600f με ποιο χαλαρές ρυθμίσεις που το κάνουν σχεδόν άσπαστο.

Άρα μοτερικά (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν είχες ποτέ σου μηχανή, καλύτερα να πας να το δεις με κάποιον γνωστό σου που έχει...γιατί το μάτι σου σίγουρα ακόμη δεν "κόβει" για να δεις αν το μηχανάκι έχει προβλήματα (κυρίως για πεσίματα και ελλειπή συντήρηση).

Τα 3500 χιλιάρικα μου φαίνονται κάπως πολλά...Θα έλεγα, αν καταλήξεις σε αυτό, να μην δώσεις παραπάνω από 3000. Σίγουρα θα θέλει λάστιχα (υπολόγιζε 350?) κι άμα θέλει κι αλυσογράναζα το πιάνεις το 500αρικο άνετα. Αυτές είναι οι στάνταρ φθορές που έχουν οι μηχανές...και τσούζουν αρκετά άμα κάτσουν μαζί...Γι' αυτό χρειάζεται κάποιος που ξέρει...

Επίσης κοίτα τις δισκόπλακες...αν έχουν αυλάκια, τότε μάλλον έχει παραπάνω από 35000χλμ...

Επίσης, όταν ξεκίνησε να βγαινει το μηχανάκι αυτό (το 98) φόραγε 16άρες ζάντες, δεν θυμάμαι ποια περίοδο άλλαξε και άρχισε να φοράει 17άρες, όμως τσέκαρέ το γιατί αν φοράει 16άρες, δεν θα βρίσκεις εύκολα λάστιχα

Αν το τσεκάρεις σωστά και δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα και στο δίνει 3000 ΠΑΡΤΟ !!! Το μηχανάκι είναι φοβερό

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε

RESPECT MY AUTHORITAH...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

απο 2000 εβαλε 17ζαντες και δεν νομιζω να ειναι πολλα τα χλμ οταν εγω εχω το ιδιο μοντελο και 52.000

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    απο 2000 εβαλε 17ζαντες και δεν νομιζω να ειναι πολλα τα χλμ οταν εγω εχω το ιδιο μοντελο και 52.000
    Σωστός...

Εγώ άλλο λέω...Λέω πως τα 35000 χλμ είναι λίγα...και πως μάλλον έχει παραπάνω...και να το τσεκάρει.

Και ας τσεκάρει και για τις ζάντες γιατί η άδεια μπορεί να λέει 2000 αλλά το μηχανάκι μπορεί να είναι παλιότερο...Όπως γίνεται με το δικό μου....

Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Ευχαριστώ ρε παιδιά είστε πολύ βοηθητικοί.
    Για λάστιχα θα χρειαστεί ένα πίσω αλλά θα το αφαιρέσουμε από την τιμή. Για αλυσογράναζα τα έχει αλλάξει στο τελευταίο service το παιδάκι και έχει βάλει και K&N φίλτρο και και κάτι άλλα που μου έλεγε και δεν θυμάμαι και ούτε έχω ιδέα...Βασικά τα μαγαζιά το παίρνουν με 3300 οπότε δεν λέει να το αφήσει 3000. Αν δεν έχει πειράξει τα χιλιόμετρα και είναι εντάξει και αυτά που μου είπατε (τροχοί, φθορές απο πτώσεις κ.τ.λ) πιστεύω αξίζει τα 3500 ε? Τι λέτε?

και για να μην ξεχνιόμαστε:
    God damned...

ναι αξιζει γιατι οσο να ειναι παιρνεις μια 600αρα και πολυ αξιοπιστη,εγω το μωρο μου δεν το αλλαζω με τιποτα.
    τωρα που βρηκα και γαμαω μαστορα,το δικο μου ειναι ζιγκλερωμενο και γυρναω ρεζερβα στα 210χλμ παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84

ναι αξιζει γιατι οσο να ειναι παιρνεις μια 600αρα και πολυ αξιοπιστη,εγω το μωρο μου δεν το αλλαζω με τιποτα.
    τωρα που βρηκα και γαμαω μαστορα,το δικο μου ειναι ζιγκλερωμενο και γυρναω ρεζερβα στα 210χλμ παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84
    Ωραίος!
    και κάτι ακόμη: από κατανάλωση τί λέει το θηρίο? επίσεις θα του κάνω και χρήση πόλη (καθημερινά) κάτι που θα το κουράσει και φθείρει...είναι τραγικά τα πράγματα? Θα τα σκάω συνεχώς σε συντηρήσεις ρε παίδες? Ξέρω για χρήση πόλη είναι καλύτερο ένα δικύλινδρο ή μονοκύλινδρο αλλά ερωτεύτηκα τον ήχο μιας cbx 750 που οδήγησα μερικές φορές αυτό το καλοκαίρι, οπότε θα πάω σε κάτι κοντινό σε αυτήν

Σορυ αν σας κούρασα, αλλά η κατάσταση είναι κρίσιμη και μπορεί να με έχετε ομόσταβλο σας σύντομα χαχα ...

και καλά να πάθετε :smilea:

κοιταξε απο καταναλωση αμα το χερακι σου ειναι συνεχεια στο γκαζι το ξεσκιζεις δηλαδη ρουφαει καργα η σφιγγα,αμα το πηγαινεις νορμαλ μια χαρα ειναι καργα οικονομικο.
    τωρα με τις συντηρησεις αμα ξερεις καθολου απο μηχανικα μπορεις καθε 3.500 με 4000 μεγιστο να αλλαζεις τα λαδακια μονος σου,στην δευτερη αλλαγη λαδιων θα αλλαζεις και ενα φιλτρο λαδιου.
    στα 24.000χλμ που ειναι γενικο θα το πηγαινεις σε μαστορα.αμα μενεις αθηνα θα σου προτεινω εγω τον δικο μου μακραν ο καλυτερος και σου κανει δουλεια ο ανθρωπος.

κοιταξε απο καταναλωση αμα το χερακι σου ειναι συνεχεια στο γκαζι το ξεσκιζεις δηλαδη ρουφαει καργα η σφιγγα,αμα το πηγαινεις νορμαλ μια χαρα ειναι καργα οικονομικο.
    τωρα με τις συντηρησεις αμα ξερεις καθολου απο μηχανικα μπορεις καθε 3.500 με 4000 μεγιστο να αλλαζεις τα λαδακια μονος σου,στην δευτερη αλλαγη λαδιων θα αλλαζεις και ενα φιλτρο λαδιου.
    στα 24.000χλμ που ειναι γενικο θα το πηγαινεις σε μαστορα.αμα μενεις αθηνα θα σου προτεινω εγω τον δικο μου μακραν ο καλυτερος και σου κανει δουλεια ο ανθρωπος.
    Ευχαριστώ φίλε αλλά είμε φοιτητής Πάτρα. Ε όλο και κάποιος καλός μάστορας θα παίζει και εδώ! Πάντως όσο το ψάχνω μόνο καλά λόγια ακούω για την σφίγγα
    θα προσπαθήσω να την δώ από κοντά σύντομα και να την βολτάρω και θα ειδοποιήσω για νεώτερα!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

παλι καλα που τον βρηκα να ειναι καλα ο alx84
    αποφάσισε, θα μου τα χώνεις ή θα με ευχαριστείς???

σχετικά με το παλικάρι που ρώτησε, πολύ καλή μοτοσυκλέτα κ αξιόπιστη. το ίδιο μοτέρ χρησιμοποιεί κ του 06. το μόνο θέμα είναι ότι αν το αγοράσεις θα πρέπει ή να το παντρευτείς ή να το σκοτώσεις αργότερα. 3500 το παίρνεις. πόοοοοοσο να το δώσεις; 2000; λίγα είναι. κράτα το καλύτερα. από εκεί κ πέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση τσίμπα το!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    αποφάσισε, θα μου τα χώνεις ή θα με ευχαριστείς???

σχετικά με το παλικάρι που ρώτησε, πολύ καλή μοτοσυκλέτα κ αξιόπιστη. το ίδιο μοτέρ χρησιμοποιεί κ του 06. το μόνο θέμα είναι ότι αν το αγοράσεις θα πρέπει ή να το παντρευτείς ή να το σκοτώσεις αργότερα. 3500 το παίρνεις. πόοοοοοσο να το δώσεις; 2000; λίγα είναι. κράτα το καλύτερα. από εκεί κ πέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση τσίμπα το!
    Ναι ρε φίλε και εγώ αυτό σκέφτομαι! Ότι μετά δεν θα πουλιέται. Αν το κρατήσω 2-3 χρονάκια μάλλον κανα 2500 ευρά θα πουλιέται στην καλύτερη! είναι ο κύριος λόγος που δεν προχωρώ αμέσως και το σκέφτομαι...

οχι μωρε παρτο σιγα ειανι μια μηχανη που τα κανει σχεδον ολλα και ταξιδακια παει και πιστα το βαζεις τα παντα κανει παρτο

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S ABS vs CB-600F HORNET
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2015, 15:45
  2. Ευρεση Manual Cbr 600 F Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 12:19
  3. Που Θα Βρω Manual Για Cbr 600f Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Honda CBR series