μπήκα στο wemoto και εψαχνα για αλυσίδα -γρανάζια και βρήκα ότι η μαμά αναλογια είναι 16/44/112!!!!!!!!!!!!!!!!
μπήκα στο wemoto και εψαχνα για αλυσίδα -γρανάζια και βρήκα ότι η μαμά αναλογια είναι 16/44/112!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και το wemoto γενικά ειναι αξιόπιστο και ψαγμενο σαν σαιτ επιμένω πως είναι λίγο παράξενο τόσο το 400 όσο και το 650 να έχουνε το ίδιο γραναζιών . Αλλα ποτέ δεν ξέρεις .Εσυ τελικά τι γραναζωμα έχεις τώρα κοίταξες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Modenas Kriss 125
από ότι είδα,έχω 45Τ πίσω.δ έκατσα να μετρησω τα links της αλυσίδας και το μπροστινό γρανάζι πως μπορώ να το δω????????εγώ παντως ψάχνω ήδη να βάλω αλυσίδα με 112links και 44άρι πίσω γρανάζι.έχει αλλάξει κανείς σας δίσκο-συμπλέκτη???????
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
από ότι είδα,έχω 45Τ πίσω.δ έκατσα να μετρησω τα links της αλυσίδας και το μπροστινό γρανάζι πως μπορώ να το δω????????εγώ παντως ψάχνω ήδη να βάλω αλυσίδα με 112links και 44άρι πίσω γρανάζι.έχει αλλάξει κανείς σας δίσκο-συμπλέκτη???????
Λύνεις με κατάλληλο κλειδί το οποίο το λεβιε των ταχυτήτων αφού σημειώσεις σε ποιο ύψος το θες για να τον ξαναβαλεις μετά . Το γκρι καπάκι το κρατάνε 2 βίδες εκ των οποίων η μια αν θυμάμαι είναι και μακρουτσική . Καλύτερα εχε μια καστανιά με μικρά καρυδάκια από 10mm - 13mm .Παρε και από φαρμακείο λίγο παραφινέλαιο και επί της ευκαιρίας μια και θα το ανοίξεις καθάρισε και λίγο εκεί μέσα.
![]()
Modenas Kriss 125
ευχαριστω για την πληροφορια.θα επιχειρησω να το κάνω.ο δίσκος μου έχει αρχίσει και πατινάρει έντονα,ιδίως όταν πιέζω το μοτέρ και όταν ο κινητήρας είναι αρκετά ζεστός.είναι φυσιολογικό αυτό για τη φθορά του δίσκου????τπ επόμενο σρεβις θα είναι λίγο βαρύ για την τσέπη......αν και το αναμένο πως και πως.τελικά τa part numdersπου έστειλα χρησίμευσαν σε τιποτα???????????
καλημέρα peter86
έχω αλλάξει εγώ δίσκο (δίσκους) και ελατήριο συμπλέκτη (ελατήριο από africa να είναι λίγο πιο σκληρό, άρα λίγο πιο γρήγορο στην εκκίνηση)
δεν θυμάμαι τιμή (γύρω στα 70 νομίζω)
καλησπέρα παιδιά.έχω μια απορία(ίσως και λίγο χαζή).όσον αφορά τη στάθμη του λαδιού του κινητήρα,εγώ παντα υπολόγιζα ως ανώτερο σημείο την πάνω γραμμή(μαύρο βελάκι)και ως κατώτερο σημείο την κάτω γραμμή(πράσινο βελάκι).γνωστός μου,μου είπε ότι θα πρέπει να κοιτάω ως ανώτατο σημείο το τέλος της κοιλότητας(κόκκινο βελάκι) και ότι το μαύρο βελάκι είναι το κατώτατο σημείο!!!!!!!!!!!!χαζο?????????μπορεί να στέκει??????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
καλησπέρα παιδιά.έχω μια απορία(ίσως και λίγο χαζή).όσον αφορά τη στάθμη του λαδιού του κινητήρα,εγώ παντα υπολόγιζα ως ανώτερο σημείο την πάνω γραμμή(μαύρο βελάκι)και ως κατώτερο σημείο την κάτω γραμμή(πράσινο βελάκι).γνωστός μου,μου είπε ότι θα πρέπει να κοιτάω ως ανώτατο σημείο το τέλος της κοιλότητας(κόκκινο βελάκι) και ότι το μαύρο βελάκι είναι το κατώτατο σημείο!!!!!!!!!!!!χαζο?????????μπορεί να στέκει??????
Συμφώνα με το νόμο της βαρύτητας όχι . Οπώς τα λες είναι , σε διπλό σταντ και οσο το δυνατον πιο επιπέδο δρόμο .
![]()
Modenas Kriss 125
opios gnwrizei kati gia antalaktika tha eimai ipoxreos............elpizw na brw kati giati thela para poli na ti ftiaksw.akoma bebaia d mporw na sikwthw apo to krebati,alla d mporw na ti blepw etsi..........................................
Πω πω φίλε μου, αφού είναι μόνο σίδερα πάλι καλά..κρίμα για το brosaκι σου, ελπίζω σύντομα να είναι περδίκι..τι να πω..αν ένα πράγμα φοβάμαι είναι ο αέρας..χειρότερο και από την βροχή..
Καλή ανάρωση σε σένα και την μοτό..
Περαστικά!![]()
Μάθε και τις τιμές των μεταχειρισμένων και μετά αποφάσισε εάν θα επισκεύασεις το δικό σου ή θα αγοράσεις άλλο.
Pore file me stenaxwrhses twra .Afou eisai kala den peirazei . Perasa to louk to septemvrio otan dialisa to mprostino mou . An h zanta sou den exei stravwsei ypologise kana 160ari evrw gia kalamia kai aksona xwris diskoplaka . An exei parei kai h diskoplaka kana 100 akoma . Gia organa ksexase to . Exw sthn akrh kavatza kapoia alla einai apo to aplo . Epishs an exei parei h zanta sou fovamai pws 3aktinh diskola tha vreis . Toulaxiston egw stis megaliteres mandres tis athinas den katafera na vrw . An xreiasteis tilefwna rikse pm na sou pw pws kai ti paizei . Fysika mporeis me 1000 evroulakia na vreis 400 se kalh katastash kai na krathseis to diko sou gia antallaktika alla afto einai dikh sou ipothesh . Gia organa vale kana psifiako na kaneis th douleia sou . Siderenios kai oti thes rwtas ....
Modenas Kriss 125
γεια σας brosakides
ψαχνω να βρω τι αλυσιδα και γραναζια να βαλω γιατι εχω χασει την μπαλα με τους κωδικους
και δεν ξερω πια παιρνει
ευχαριστω!
Δες εδώ και θα βοηθηθείς αρκετα..![]()