Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Kαβαλάτε το ίδιο άνετα τη μοτοσικλέτα σας..

Kαβαλάτε το ίδιο άνετα τη μοτοσικλέτα σας..

όπως παλιά όσοι έχετε οικογένεια, παιδιά ή πρόκειται να αποκτήσετε;

Θεωρητικά ανά πάσα στιγμή και με απίθανους τρόπους μπορεί κάποιος να τη πατήσει. Ok.

Σε σχέση με τη μοτοσικλέτα όμως πως το σκέφτεστε;.. δεδομένου πως οι κίνδυνοι είναι αυξημένοι δυστυχώς. Επηρεάζει τη σκέψη σας και με τι τρόπους;

Welcome to the trip..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    εμενα μου λες

μια μαλακια και αλλαζει τα παντα

δεν ξερω πως θα ειναι οταν παρω παλι μοτο και πως θα οδηγω

αλλα σιγορα δεν θα ειναι το ιδιο

και κατι βασικο, ερχετε οταν δεν το περιμενεις , αν ειναι να σε θελει...
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Εγώ που έγινα θείος το καλοκαίρι την καβαλάω με την ίδια ψυχολογία, δεν άλλαξε κάτι

Πάντως πέρα από την πλάκα φαντάζομαι ότι όταν αποκτάς παιδί το σκέφτεσαι 2 φορές πριν ανέβεις... Όπως και να το κάνεις το άτιμο το κουτί προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια... :smilea:

san freskos απο ατυχημα κι εγω και αφού αυτον τον προβληματισμό τον ειχα θέσει προ πολλού στον εαυτο μου για το κάποτε...

εφθασα στο συμπερασμα πώς απο εδω και στο εξής ή εκδρομικό στην ευρώπη, ή χώμα στην ελλάδα...

οταν πρώτα ο Θεός γεννοβολήσω πιστεύω θα το σκεφτώ ξανα πολύ καλύτερα ακομα κι αυτο το λίγο...

δεν υποτιμώ το μικρόβιο μου εχω κολλησει με τις 2 ροδες, αλλά πιστευω πως ο χρόνος που θα μπορώ να είμαι μαζί τους δεν θα ανταλλάσεται με καμμία εντουροβόλτα!

ισως υπερβολικά ρομαντικός ακόμα; είδωμεν... άλλωστε κάθε μερα μαθαινω και κατι καινουργιο για μένα και την ζωή (εξού και το σασπένς της ζωης μας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Εγώ που έγινα θείος το καλοκαίρι την καβαλάω με την ίδια ψυχολογία, δεν άλλαξε κάτι

τιποτα δεν αξιζει όσο η υγεια παίδες... και δυστηχως ειναι καθαρα θεμα τυχης στους δρομους μας!

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Πολύ βαθύς ο προβληματισμός σου respect!!!

Αν και απέχω πολύ από το στάδιο αυτό (των παιδιών κτλ...)
    δεν μπορώ να πω ότι με προβληματίζει το θέμα της μοτοσικλέτας αλλά δεν λέω και με σιγουριά ότι θα την καβαλάω και τότε λες και δεν έχει αλλάξει τπτ!!

Ο ώριμος hercul (ο εαυτός μου δηλαδή σε λίγα χρόνια, όταν θα κάνω παιδιά) θα αποφασίσει !!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    φανταζομαι οτι πριν αποκτησεις αυτην την "ιδιοτητα" ....οδηγας λιγο πιο επιθετικα και απροσεκτα...και μετα ...οδηγας πιο συνεσταλμενα και μεθοδικα!

τι ειπα παλι ο π0υστης???
    :rotflmao: :rotflmao:

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    κοιτα να σου πω εγω πριν τρια χρονια αποφασισα να συζησω !!!!!!!!!!

ναι αλλαξε ο τροπος που σκεφτομουν αλλαξε ο τροπος οδηγησης και η συμπεριφορα μου στις βολτες
    ακομα και οταν εβρεχε και πηγαινα η ερχομουν απο την δουλεια σκεφτομουν πολυ πιο καθαρα οτι δεν πειραζει καλυτερα 10 λεπτα παραπανω βροχη παρα να μην παω σπιτι μου η να καταληξω με ενα σπασμενο ποδι και να κατσω ενα μηνα απο την δουλεια μου εχω εξοδα τωρα και ευθυνες!!!!!
    πριν 2 μηνες παντευτηκα και συνεχιζω να ειμαι ετσι, πιστευω οτι βλεπεις πιο καθαρα τις ευθυνες και απλα τις αναλαμβανεις!!!!!!!!

παραμεριζεις την καυλα σου δεν ψηνεσαι εστω και για χαβαλε για ανοιγματα στα φαναρια!!!!

οταν θα βρω αδεια εθνικη αργα το βραδυ θα ανοιξω οχι ομως οπως παλια και οχι για πολυ το μικροβιο υπαρχει και θα υπαρχει για παντα απλα τωρα κοιμαται!!!!!!!!1

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    τιποτα δεν αξιζει όσο η υγεια παίδες... και δυστηχως ειναι καθαρα θεμα τυχης στους δρομους μας!

Κάπου εδώ ξεκινά ο προβληματισμός.
    Έχοντας την υγεία μας παράλληλα έχουμε και τη δυνατότητα να μπορούμε να παλέψουμε άρα και να προσφέρουμε σε αυτούς που στηρίζονται από εμάς.
    Το να κάνουμε πράγματα που μας δίνουν απέραντη ευχαρίστηση όπως οι βόλτες με τη μοτοσικλέτα μας είναι πράγμα σχεδόν ακατανίκητο και σχεδόν απαραίτητο εφόσον έχουμε το μικρόβιο, προκειμένου να ξελαμπικάρουμε και να μη δαγκώσουμε κανέναν γύρω μας, αλλά από την άλλη, είμαστε (θέλω να πιστεύω) μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι, οπότε λογικό και επόμενο είναι να έχουμε ανησυχίες για το προς τα που πάμε κάθε φορά και με τι τρόπο.. έτσι δεν είναι;

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    26/06/1993 ΘΑ παντρευόμουν
    25/05/1993 Τράκαρα με τη μηχανή

Ένας μλκς με φορτηγό θεώρησε σωστό να μπει αντικανονικά σε μονόδρομο

Αποτέλεσμα ………….

Νοσοκομείο

Μετά από ένα χρόνο και 9 χειρουργεία βγήκα από το νοσοκομείο

Πάει και ο γάμος πάνε όλα

Μέχρι τώρα τα χειρουργεία έγιναν 17

Παιδιά ούτε καν περνάει από το μυαλό σας πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή σας/μας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο

Εξακολουθώ να οδηγώ μηχανή πολύ προσεκτικά (δεν θα άντεχε το πόδι μου ούτε μια γρατζουνιά επιπλέων) αλλά ο κίνδυνος υπάρχει σε κάθε γωνία σε κάθε μλκ πεζό.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Παντρεύτηκα το 2001

Τώρα πηγαίνω βόλτα είτε μαζί με τη γυναίκα είτε μόνος

Δεν μπορείς να κόψεις το ναρκωτικό που λέγετε μηχανή

Την ταχύτητα όμως την περιορίζεις (είτε μόνος σου είτε με κρανιά από τη γυναίκα) που μόλις δει πάνω από 135-140 στο κοντέρ (εθνική) αρχίζει της κεφαλιές

Ίσος βγήκα έξω από το θέμα αλλα θεώρησα σωστό να το πω
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    ... οπότε λογικό και επόμενο είναι να έχουμε ανησυχίες για το προς τα που πάμε κάθε φορά και με τι τρόπο ...
    ... οπότε και βελτιώνουμε τις οδηγικές μας συνήθειες, δεν παίρνουμε ρίσκα, προσπαθούμε να προβλέψουμε το απρόβλεπτο, κλπ.

Δεν είναι το όχημα που θα μας κάνει την ζημιά αλλά το σωστό μέρος, με τις κατάλληλες συνθήκες και τις ανάλογες αντιδράσεις.

ΥΓ Δεν πιστεύω να τα δει αυτά η Mrs Respect! -> Πωλείται Στρώμα Κ4 σε άριστη κατάσταση, μπλα-μπλα.

Δε ξερω πως αλλα σημερα σκεφτομουν, οτι με το αθλημα που εχουμε διαλεξει σε συνδιασμο με το κυκλοφοριακο μπουρδελο που επικρατει στους δρομους μας, μου φανηκε οχι ασχημη ιδεα μια ασφαλεια ζωης ή ακομα καλυτερα εαν υπαρχει δυνατοτητα ασφαλισης "κοκκαλων" ή κατι τετοιο!

δλδ σε μια σοβαρη τουμπα που σε στελνει στο νοσοκομειο να υπαρχει καποια αποζημιωση....

βεβαια θα μου πεις ποσο κανει ενα σπασμενο ποδι με δεκα λαμες ή δυο σπασμενα πλευρα ή ακομα χειροτερα η ιδια σου η ζωη???

φακ

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    κοιτα να σου πω εγω πριν τρια χρονια αποφασισα να συζησω !!!!!!!!!!

ναι αλλαξε ο τροπος που σκεφτομουν αλλαξε ο τροπος οδηγησης και η συμπεριφορα μου στις βολτες
    ακομα και οταν εβρεχε και πηγαινα η ερχομουν απο την δουλεια σκεφτομουν πολυ πιο καθαρα οτι δεν πειραζει καλυτερα 10 λεπτα παραπανω βροχη παρα να μην παω σπιτι μου η να καταληξω με ενα σπασμενο ποδι και να κατσω ενα μηνα απο την δουλεια μου εχω εξοδα τωρα και ευθυνες!!!!!
    πριν 2 μηνες παντευτηκα και συνεχιζω να ειμαι ετσι, πιστευω οτι βλεπεις πιο καθαρα τις ευθυνες και απλα τις αναλαμβανεις!!!!!!!!

παραμεριζεις την καυλα σου δεν ψηνεσαι εστω και για χαβαλε για ανοιγματα στα φαναρια!!!!

οταν θα βρω αδεια εθνικη αργα το βραδυ θα ανοιξω οχι ομως οπως παλια και οχι για πολυ το μικροβιο υπαρχει και θα υπαρχει για παντα απλα τωρα κοιμαται!!!!!!!!1

+1

Και με 2 παιδιά = +1000

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX

αγαπητοι φιλοι

Σαν πατερας κι εγω αρχισα να δινω μεγαλη σημασια στην παραμετρο ασφαλεια και αρτιμελεια.
    Οδηγοντας για πολλα χρονια πολλων ειδων μηχανες και εχοντας τα ατυχηματα μου οπως και οι περισσοτεροι συμφορουμιστες(η συντρηπτικη πλειοψηφια εξ αυτων μεσα στην πολη), αποφασισα να περιορισω αισθητα της μετακινησεις μου μεσα στην πολη με την μηχανη και ας χανω 10-30 λεπτα την ημερα. Θα μου πεις τωρα φλωρεψες,φοβασε τιδιαολο?
    Οχι μαγκες το κερδος να γυριζω καθε μέρα απο την δουλεια και να αντικρυζω το χαμογελο ενος μικρου πλασματος που αγαπαω περισσοτερο απο τον εαυτο μου ειναι ανεκτιμητο πιστεψτε με.
    Ετσι πλεον προτιμω ενα Σαββατο να παω καμια βολτα με τα φιλαρακια οδηγοντας γρηγορα μεν (για τα δικα μου μετρα παντα ) αλλα ενα κλικ κατω απο αυτο που μπορω .Ουτως ή αλλως η χαρα και τα συναισθηματα που αποκομιζεις απο μια βολτα εινα φανταστικα ακομη κι ετσι ,και ας μπαινεις στην στροφη με λιγοτερα απο οτι μπορεις (παντα υπαρχει και η πιστα αλλοστε)
    Προσωπικα ετσι τα βλεπω τα πραγματα μαγκες ,ο καθένας μπορει να συμφωνησει η να διαφωνησει.
    Καλους δρομους να εχουμε και ΠΑΝΤΑ ορθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

ΥΓ Δεν πιστεύω να τα δει αυτά η Mrs Respect! -> Πωλείται Στρώμα Κ4 σε άριστη κατάσταση, μπλα-μπλα.

ΕΠ!!!..!!

:a13:

:a07:

αν και το FJR 1300 εδώ που τα λέμε είναι πιο καλό.. πιο ωραίο... πιο ασφαλές ... πιο...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλιματισμός για τη μοτοσικλέτα σας
    από epp1640 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2010, 06:17
  2. Βάλτε τη μοτοσικλέτα σας στο...
    από McGyver στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 19:33
  3. Πείτε τη γνώμη σας για το Er - 5 - Kawasaki
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:29
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ