Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: διαφημίσεις μοτοσυκλετών...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

διαφημίσεις μοτοσυκλετών...

βλέπωντας τον αγώνα GP την Κυριακή έφαγα στη μάπα φυσικά της ατελειωτες διαφημίσεις για μοτοσυκλέτες και λοιπό εξοπλισμό....

μου έκανε εντύπωση ότι ολες οι διαφημισεις για μοτοσυκλέτες και αν θυμάμαι καλά και οι αντίσχοιχες για εξοπλισμό παρουσιάζουν μοτοσυκλετιστές να κάνουν κάθε είδους καγκουριά...
    διαφημίσεις με μοτοσυκλετιστές να κάνουν σούζες, έντο, να κατεβαίνουν σκαλιά σε πλατείες, να κάνουν σφήνες κτλ....

μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό??

τι λίγες διαφημίσεις από εξωτερικό που έχω δει στο ίντερνετ δεν έχουν καμία σχέση με αυτές πού είδα στην ΕΤ-3....(δεν αποκλείω να υπάρχουν αντίστοιχες αλλα εγώ δεν έχω δει)....

τελικά μόνο το καγκουριλίκι πουλάει στην Ελλάδα???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Το ότι και όλα τα περιοδικά μοτοσυκλέτας προωθούν (άμεσα ή έμμεσα) το καγκουριλίκι γιατί δε σου κάνει εντύπωση;

Το ότι και όλες μα όλες οι διαφημήσεις αυτοκινήτων μιλούν για "σπορ οδήγηση", "δύναμη", "ταχύτητα", ενω παράλληλα ο ΚΟΚ εισαγάγει πρόστιμα των 700? και το κράτος υποτίθεται ότι παλεύει για την οδική ασφάλεια, τι σου λέει;

Κ.α. πολλά...

Για λίγες διαφημήσεις αραιά και που (στα GP) θα κολλήσουμε;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος
    Απ οτι φαινεται πουλαει...

εξω βασικα δεν θα τις αφηναν να παιξουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Το ότι και όλα τα περιοδικά μοτοσυκλέτας προωθούν (άμεσα ή έμμεσα) το καγκουριλίκι γιατί δε σου κάνει εντύπωση;

Το ότι και όλες μα όλες οι διαφημήσεις αυτοκινήτων μιλούν για "σπορ οδήγηση", "δύναμη", "ταχύτητα", ενω παράλληλα ο ΚΟΚ εισαγάγει πρόστιμα των 700? και το κράτος υποτίθεται ότι παλεύει για την οδική ασφάλεια, τι σου λέει;

Κ.α. πολλά...

Για λίγες διαφημήσεις αραιά και που (στα GP) θα κολλήσουμε;
    βασικά τα αυτοκίνητα δεν με ενδιαφέρουν....δεν οδηγώ και δεν με απασχολούνε...
    ώστόσο το marketing στα αυτοκίνητα εστιάζεται περισσότερο σε έξυπνες ιδέες και χιούμορ...
    ακόμα κ οταν προωθούν την ταχύτητα το κάνουν με πιο ομορφο τρόπο....
    εξάλλου μην ξεχνάμε οτι οι μοτοσυκλετιστές έχουν το όνομα του κάγκουρα....οπότε καλό θα ήταν να αποβάλλουμε αυτό το μοντέλο.....

μπορεί κ τα περιοδικά να προωθούν το καγκουριλίκι αλλα η τηλεόραση ειναι πιο άμεσο μέσο και έρχονται σε επαφή περισσότερα άτομα και πιο μικρής ηλικίας....
    ένας 7χρονος ή 10χρονος δεν θα πάρει το 2 Τροχοί αλλά ενδέχεται να δει τον αγώνα GP
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Toυλαχιστον διαφημιζουν κατι αληθινο
    Μπορει να ειναι καγκουριλικια, αλλα τουλαχιστον μπορεις να τα κανεις απο το πρωτο χιλιομετρο οδηγησης

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις διαφημισεις αυτοκινητων, που πλασαρουν ονειρικες ΑΔΕΙΕΣ διαδρομες, με τα βραχια απο την μια, την θαλασσα απο την αλλη, με τελεια ασφαλτο, και μια ξανθια που εχει λουστει απο τα υγρα του κολπου της

Και μετα ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ στις πηγμενες πολεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Toυλαχιστον διαφημιζουν κατι αληθινο
    Μπορει να ειναι καγκουριλικια, αλλα τουλαχιστον μπορεις να τα κανεις απο το πρωτο χιλιομετρο οδηγησης

αυτό ειναι το κακό...
    μην νομίζει ο κάθε άσχετος 18χρονος οτι μπορεί να τα κάνει απο το πρώτο χιλιόμετρο οδήγησης....
    γιατί μπορεί να μην υπάρξει δεύτερο....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ναι ειναι διαφημισεις ετ-3 edition που φτιαχουν οι εταιριες ειδικα για τους τηλεθεατες του gp στη ελλαδα!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτό ειναι το κακό...
    μην νομίζει ο κάθε άσχετος 18χρονος οτι μπορεί να τα κάνει απο το πρώτο χιλιόμετρο οδήγησης....
    χμμμ κατι μου λεει οτι το καγκουριλικι προ υπήρχε των διαφημίσεων (εντυπων + τηλεοπτικών)

οπως και δεν νομιζω οτι το ''κοινο'' επιρεάζεται απο τετοιου ειδους προβολές...ή για να το πω αλλιώς: ο καγκουρας θα την κάνει την σουζα ασχετα με αν δει την διαφίμηση ή όχι!

κατα την ιδια λογική, κ τσόντα προωθει τους βιασμούς (ολοι εχουμε δει τσόντα ετσι ? ), τα videogames την βια και το (περιβοητο) φιλη του παπακαλίατη μας εχει κανει ολους gay.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Το πιο τραγικό το είχα δει σε μία διαφήμιση του MAX POWER στο Moto.Έλεγε:Αν ακούς την μαμά σου,αν κάθεσαι να σε προσπερνάνε,αν αν αν...τότε δεν είσαι ένας από μας.Και στο τέλος έλεγε το απόλυτο.MAX POWER ένα περιοδικό που διώχνει τους φλώρους μακρυά.Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.Δηλαδή είναι σαν να λέει:"Αν δεις κάποιον που πάει να σε προσπεράσει,μην τον αφήσεις,κράτησε τον στην αριστερή λωρίδα όσο περισσότερο μπορείς,πού θα πάει;Θα μπει από πίσω σου και θα είσαι ο νικητής".Μα τί ζώα είναι...Κάτι τέτοιες μ@λ@κίες διαβάζουν οι πιτσιρικάδες και σκοτώνονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο:a31:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    σωστά όλα αυτά γιατί η τηλεόραση σίγουρα δημιουργεί πρότυπα περισσότερο από κάθε άλλο μέσο.

αλλά εγώ προσωπικά νευριάζω όταν προβάλονται διαφημήσεις για μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ μόνο κατα τη διάρκεια του gp και όχι γενικά σε όλα τα κανάλια και όλες τις ώρες όπως με τις διαφημήσεις αυτοκινήτων. κάποτε υπήρχαν μερικές αλλά τώρα τυχαία μπορεί να παίξει καμιά και για κανα παπάκι τύπου cheetah.

δε λέω, πολύ μεγαλύτερο το αγοραστικό κοινό των αυτοκινήτων αλλά και εμείς δεν 100-200 για να μην λογαριαζόμαστε για κοινό...
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: διαφημίσεις μοτοσυκλετών...

τελικά μόνο το καγκουριλίκι πουλάει στην Ελλάδα???

δεν ειναι μονο στην τν αλλα και στα περιοδικα

αλλα αυτο γινετε και εξω, με τον ιδιο τροπο τα πλασαρουν, και μαλιστα υπαρχουν και περιοδικα πανω σε αυτο το θεμα που στη Ελλαδα εχουμε τα τελευταια 2-3 χρονια αν δεν κανω λαθος

και φυσικα δεν λεμε για σοου κλπ
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    κατα την ιδια λογική, τα videogames την βια
    Μήπως όχι..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    giati einai oraia ta kagourilikia, ligo poli se olous aresoun, kai se aftous pou den ta kanoun,

arkei vevaia na min ginonte me papi
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Το πιο τραγικό το είχα δει σε μία διαφήμιση του MAX POWER στο Moto.Έλεγε:Αν ακούς την μαμά σου,αν κάθεσαι να σε προσπερνάνε,αν αν αν...τότε δεν είσαι ένας από μας.Και στο τέλος έλεγε το απόλυτο.MAX POWER ένα περιοδικό που διώχνει τους φλώρους μακρυά.Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.Δηλαδή είναι σαν να λέει:"Αν δεις κάποιον που πάει να σε προσπεράσει,μην τον αφήσεις,κράτησε τον στην αριστερή λωρίδα όσο περισσότερο μπορείς,πού θα πάει;Θα μπει από πίσω σου και θα είσαι ο νικητής".Μα τί ζώα είναι...Κάτι τέτοιες μ@λ@κίες διαβάζουν οι πιτσιρικάδες και σκοτώνονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο:a31:
    Δυστυχώς αυτά τα super-turbo-ta skizo ola περιοδικά βελτίωσης αυτοκινήτου έχουν αυτή τη νοοτροπία του μ@μ@ω και δέρνω αλα Nfs Uground και τα ξέκωλα "να παίζουν παλαμάκια".
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    αυτό ειναι το κακό...
    +1

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2009, 02:16
  2. Διαφημίσεις μοτοσυκλετών...
    από DimChios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 09:08
  3. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52
  4. Περι δανεισαμτος μοτοσυκλετων
    από Rezeguet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 13:41
  5. Διαφημισεις ΜΟΤΟ
    από danaos75 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 23:09

Κανόνες δημοσιεύσεων