Ελα μαν που λες 400 γιούρκα είναι πολλά για λάστιχο για μένα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι επί του παρόντος. ΑΝ την πάρω, θα την συνηθίσω πρώτα με αυτό που έχει (έχει άλλα 500km περίπου) και μετά θα το αλλάξω. Τάπας δεν είμαι φίλε ούτε κάγκουρας (δεν ξέρω άν θα γίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
αντικειμενικοί είμαστε για αυτό πήραμε hornet!![]()
![]()
![]()
το fazer το βλέπω πολύ μπούγιο και με χαλάει. οπότε αν δε με φτιάχνει κάτι απλά το αποκλείω.
δε το έχω οδηγήσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Nikoooooooooooooooniaaaaaaaaaaaaaaan?????????????????????????![]()
![]()
λεπόν για συναγερμό παίζει πολύ ο meta (και ο Spyball φυσικά). αν θέλεις κάτι παραπάνω πάνε χτύπα τον scorpio της elser. είναι ακριβός αλλά έχει της παναγιάς τα μάτια. αυτόν έχω βάλει πάνω.
λαστιχάκια τώρα παίζει ανάλογα με τη χρήση που θες. αν πηγαίνεις χαλαρά, κανεις ταξιδάκια κ θες πολλάαααααααα χλμ βάλε pilot road. προσοχή όμως στο πλάγιασμα πάνω απο 3 μοίρες και στο φρενάρισμα (εχω καεί άπειρες φορές)
αν θές κάτι που να τα κάνει όλα (δεν υπάρχει! την πάτησες![]()
)
εγώ έχω βάλει πάνω τα pireli diablo corsa III. άπαιχτο λάστιχο. μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 11500 κ έχει ακόμα μπόλικο ακόμα. η τιμή του είναι 400 γιούρια το σετ
πολύ καλό κ μαλακό λαστιχάκι είναι το brigestone bt-014, αλλά δε το έχει δοκιμάσει κανείς πάνω στο hornet να δούμε πώς κάθεται. αυτό έχει 350 το σετ
το θέμα όμως είναι να δείς τι έχει βάλει μπροστά άν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις μπρός πίσω (εγώ σετ θα τα άλλαζα) τότε θα πρέπει να βάλεις το ίδιο που έχει ήδη!
Αυταααααα!
άντε κάνε το test ride να ακούσουμε γνώμες!![]()
) αλλά θέλω να μάθω να γέρνω το μοτόρι και να φρενάρω με ασφάλεια οπότε θα το ψάξω καλύτερα τότε.
Το test ψήθηκα να το κάνω αύριο αλλά δεν μπορεί το παιδί οπότε έμεινα με το φονικό 125 μου να με βολτάρει και αύριο
![]()
![]()