Γεια χαρά!!
Έχει ακούσει κανείς για ένα ουζερί που βρίσκεται κοντά στο Φουγάρο στο Πειραιά ??
Νομίζω πρέπει να είναι από την μεριά που είναι τα καράβια για τη Λεβεντομάνα Κρήτη...
![]()
Γεια χαρά!!
Έχει ακούσει κανείς για ένα ουζερί που βρίσκεται κοντά στο Φουγάρο στο Πειραιά ??
Νομίζω πρέπει να είναι από την μεριά που είναι τα καράβια για τη Λεβεντομάνα Κρήτη...
![]()
Οχι το Φουγάρο είναι στο Κερατσίνι στη ΔΕΗ και αναφέρεται σε μια περιοχή που λέγεται και γαριδάδικα . Κάποτε είχε πολύ καλά πράγματα και πολύ καλές τιμές ... Οι δε γαρίδες παίζανε σε ότι αφορούσε την καταγωγωγή τους . Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά η περιοχή έχει πέσει σε παρακμή ...
Μισο να βάλω μια φωτό από την περιοχή να μου πείς...
Κι εμένα μου είχαν πεί ότι ήταν πολύ καλό αλλά με έχει φάει η περιέργεια να το δω....
Thanks
![]()
Αυτή δεν είναι περιοχή.... είναι ο μισός ΠειραιάςΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ουτε συ βλεπεις φουγαρα εεε ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτή δεν είναι περιοχή.... είναι ο μισός Πειραιάς![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Ούτε εσύ ούτε κι εγώ...
Η ΔΕΗ που είναι....οεο ?
![]()
νομιζω οτι αυτο που λες ειναι στην ιχθυοσκαλα Κερατσινιου σ'ενα μικρο λιμανακι αφου εχεις περασει και την δεη... νομιζω εχει και κατι φουγαρα εκει κοντα!
![]()
το μαγαζι αυτο που λετε ειναι ακριβως διπλα στη ΔΕΗ στο κερατσινι(πλησιον ιχθυοσκαλας).για τους ενδιαφερομενους αξιζει να σημειωθει οτι η σπεσιαλιτε του καταστηματος ειναι *.*Κατεψυγμενα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΆΡΓΗΣΕς ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΝΤΙ ΕΠΟΧΗ ....
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Το μαγαζί είναι δίπλα στο φουγάρο της ΔΕΗ, πάνω απ΄το μικρό λιμανάκι που φαίνεται στην άνωθεν φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Η Δ.Ε.Η. στο κερατσίνη είναι ακριβώς στον κύκλο στην παρακάτω photo.
Μέτριο φαγητό και κιτς.
![]()
Tις φωτογραφίες από το όρος 'Δραπετσώνα' τις τραβάτε?![]()
![]()
You BETA believe...
Για να καταλάβεις τότε ( γύρω στα 1989 - 1999) γινόταν της μουρλής . Οπως συνήθως το ελληνικό δαιμόνιο ξαναχτύπησε και έγινε πανδαιμόνιο .Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΆΡΓΗΣΕς ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΝΤΙ ΕΠΟΧΗ ....Ο καθένας γινόταν ψαράς και ότι γούσταρε έκανε με λίγα λόγια έβγαζε ο ένας το μάτι του άλλου . Ο "καλός" κόσμος το κατάλαβε την έκανε και τώρα είναι μια ανάμνηση γλυκιά που λέει και το τραγούδι .. Επιπλεον λόγω της Ψυττάλειας βρωμάει ο τόπος και δεν είναι ούτε πια να περάσεις από εκεί . Πιάσανε οι ηλίθιοι και βάλανε τη λυματολάσπη και την επεξεργασία της στο νησάκι αυτό που δεν χωρά ούτε τον λόλο τους . Είμαι παλιός πειραιώτης και όποτε το φέρνω στο μυαλό μου εξοργίζομαι ..
![]()
Google Earth....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tις φωτογραφίες από το όρος 'Δραπετσώνα' τις τραβάτε?![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ