Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Αλήτες του Σαρακάκη και συνεργαζόμενοι ....

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
    YAMAHA........ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤAΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡIΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

HONDA........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ.

περαν του οτι αυτα που λες ειναι μπουρδες για μενα αποτι ξερω και απο προσωπικες εμπειριες (ρωτα οποιον θες εδω μεσα και τους hondakηδες αν θες αντικειμενικη αποψη για να στο επιβεβαιωσουν! Προφανως θα το καταλαβεις αργοτερα οταν σου πιασουν τον κωλο) ειναι και οτι το ποστ αυτο γραφτηκε πριν απο 8 μηνες και η τελευται (καθυστερημενη και αυτη) απαντηση ειναι περσινη! Τωρα βρηκες να το ξεθαψεις? Δεν πειραζει συμβαινουν αυτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Η αλήθεια είναι πως και οι 2 εταιρείες το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα. Τουλάχιστον η κατάσταση βελτιώνεται, έστω και με ρυθμό σαλιγκαριού.

Θυμάστε πως ήταν τα πράγματα όταν είχε τη Καβα ο Καμμένος ???

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
    Η αλήθεια είναι πως και οι 2 εταιρείες το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα. Τουλάχιστον η κατάσταση βελτιώνεται, έστω και με ρυθμό σαλιγκαριού.

Θυμάστε πως ήταν τα πράγματα όταν είχε τη Καβα ο Καμμένος ???
    ο Καμμένος ήταν ο χειρότερος.... Ευτυχώς που άλλαξε!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

περαν του οτι αυτα που λες ειναι μπουρδες
    περαν του οτι δεν ξερεις τι λες επειδη δεν συνηθιζω να λεω μπουρδες τι σημασια εχει που ξεθαφτηκε το θεμα;

μπουρδες ε; πριν ξαναπεταξεις ατακα για μπουρδες διαβασε πρωτα

μερικες μερες μετα την αγορα του TTR ανακαλυψα κατω απο την σελα κατι που δεν μου αρεσε καθολου

το υποπλαισιο ηταν στραβωμενο και το χρωμα ειχε σπασει ετσι το πηγα στην yamaha το κοιταξαν και μου αρχισαν το παραμυθι οτι φταινε οι ΣΟΥΖΕΣ!!!!!! αφου δεν με επεισαν αρχισαν αλλο παραμυθι και μου ειπαν οτι ΕΠΕΣΑ!!! και οχι γρατζουνια αλλα η μηχανη δεν ειχε ουτε σκονη επανω της,το κοντερ δεν ειχε ακομα τριψηφιο νουμερο

αλλα επεμεναν να με βγαλουν τρελο
    τελικα λιγο πριν πιαστουμε στα χερια....μαλλον πριν με πιασουν στα χερια τους δεχτηκαν να μου κανουν το χατηρι να το περασουν στην εγγυηση
    και το εκανα φανερα εκνευρισμενοι

ομως τι μου ειπαν; να παω
    στην στρατηγου καλαρη να βρω εναν τυπο να αγορασω χρωμα (με τα χρηματα μου φυσικα) και μετα να παω στου διαολου τον πατερα για να βρω εναν φαναρτζη για να ρωτησω/κανονισω ποτε μπορει να παει στην yamaha για να μου φτιαξει το προβλημα

και οταν γυρισα στην yamaha για να αφησω την μηχανη και ρωτησα αν γινεται να μου δωσουν ενα οχημα μονο που δεν λυσανε τα σκυλια να με φανε

δεν ζητησα R1 ενα ματρακα να φυγω απο το πουθενα και το ζητησα γιατι ηξερα οτι σου δινουν οχημα αλλα εντελως τυχαια δυο μερες πριν παω καποιος τρακαρε ενα μηχανακι που του εδωσαν και την εκοψαν την εξυπηρετηση

καλα αυτο το καταλαβαινω αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως φευγεις απο το πουθενα ποδαρατος και γιατι εκαναν λες και το τρακαρα εγω εξαλλου αυτα συμβαινουν

αλλα δεν εχω παραπανο μου ειπαν να περιμενω γιατι θα εφευγε καποιος υπαλληλος και θα με επαιρνε μαζι του μονο που επειδη δεν ημουν στον δρομο του (μαλλον ακριβως αντιθετα πηγαινα) με πηγε στου διαολου την μανα και γυρισα με δυο συγκοινωνιες,τουλαχιστον με γυρισε στον πολιτισμο

και μετα απο δυο μερες που πηγα να παρω την μηχανη μου μου εξομολογηθηκαν οτι το προβλημα ηταν γενικο!!!! επαιζε ολοκληρη παρτιδα με αυτο το προβλημα και εκει κολανε οι μπουρδες που ανεφερες

επαιζε προβλημα και μου παρισταναν το κινεζικο τσιρκο

και η εργασια σκατα ηταν

αυτο δεν ηταν βαφη ηταν χρωμοβολη
    αλλα τι να εκανα; να πηγαινα να ξαναβρω χρωμα και φαναρτζη; μηπως να του κολαγα και τα ενσημα;

μπουρδες ε; επρεπε να ηταν κανενας αλλος πιο νευρικος απο εμενα να δεις που θα κατεληγε η φαση

κι ας μην αρχισω να μιλαω για αντιπροσωπιες yamaha μιλαμε για την αλητεια σε ολο της το μεγαλειο

αν ολα αυτα δεν ειναι αλητεια τι ειναι δηλαδη; χρηματα τους ειχα δωσει δεν τους χουφτωσα την μανα.

εχω πολλα να πω μιας και ημουν κατοχος ΤΤR και με φιλους που ειχαν TTR

να σου πω αλλη μια μπουρδα;

εχεις δει ποτε να τριβουν πιστονι με γυαλοχαρτο; καλα αυτο αλλα ο λογος που το εκαναν;
    γιατι ηταν λεει ετοιμοθανατο και ετσι θα το εφτιαχναν, μπουρδα και αυτο; αυτο δεν ειναι μπουρδα αλλα το γεγονος οτι το κρατουσαν για εκπληξη μαζι με την παραλαβη

να σου πω και ονομα αντιπροσωπειας αν θελεις να τους το πας για να δεις οτι η μπουρδα εχει και γευση.....πικρη.

ευγενεια 0
    εξυπηρετηση 0
    υπηρεσιες 0
    γνωσεις 0
    ανταλακτικα 0

καλυτερα να να ανοιξουν κουλουρτζιδικο
    γιαυτο και ζητησα διαζυγιο με την εταιρια αυτη

με την honda ειχα παλι προβλημα (οχι τεχνικο) αλλα ηταν ευγενεστατοι και με αντιμετωπισαν σαν πελατη οχι σαν πρεζακια.

τον κωλο ναι μου τον επιασαν στην πορεια αλλα εγινε η δουλεια γρηγορα (πενταγρηγορα) ,καθαρα και σωστα απο εκει και περα σκεφτεσαι πως θα ηταν αν σου τον επιαναν,εκαναν σκαταδουλεια, σε εκαναν να νοιωσεις κοροιδο και σου φεροντουσαν λες και εισαι κανενας κοπριτης

αν σκεφτεις ετσι θα πεις χαλαλι

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    φίλε CREμμυδια,

χωρίς να έχω καμία διάθεση να συνεχίσω το σχετικό με τις μπούρδες ...
    με βάζει σε ερωτηματικά το ζήτημα σχετικά με το αν το χειρίστηκες καλά..

και τι εννοώ ?

αν δηλ το ζήτημα έφτασε εκεί ακριβώς που έπρεπε σε κάποιο manager που ήταν υπεύθυνος για τις εγγύησης των μηχανών, ή οχι και απλά παρέμεινε σε επίπεδο ..τα παλικάρια μέσα στο συνεργείο...

αν παρ όλα αυτά έκανες όλες τις σωστές ενέργειες είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο για την yamaha και καλό θα ήταν να δημοσιευτεί ...δεν ξέρω αν ήδη έχει ...

αλλά απ οτι θυμάμαι οι άνθρωποι εκεί είναι φιλικοί με τις μηχανές...και έχουν νοοτροπία μοτοσικλετιστή..

να σκεφτείς οτι ο Δ.Σ. της yamaha κυκλοφορεί με ένα fazer1000 ...

πιστεύω ότι έφτανε το ζήτημα κάπου ψηλότερα θα πρέπει να είχες ανταπόκριση...

τώρα όλα είναι πιθανά
    και η ζωή συνεχίζεται...

Ρε παιδιά,

Ξεκάρφωτα περιστατικά μπορεί να έχουν συμβεί με όλες τις εταιρείες. Εμπόριο σκοπό το κέρδος κάνουν, ας μη το ξεχνάμε αυτό.

Πάντος κι'εμένα η πεποίθηση μου είναι οτι η Μοτοδυναμική έχει το καλύτερο after sales department. Και σε service, και σε ανταλακτικά και παντού και είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι το R1 σε βάρος του CBR 1000RR, παρ'όλο που ήμουν Hondaίος μια ζωή ως τώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
    Ρε παιδιά,

Ξεκάρφωτα περιστατικά μπορεί να έχουν συμβεί με όλες τις εταιρείες. Εμπόριο σκοπό το κέρδος κάνουν, ας μη το ξεχνάμε αυτό.

Πάντος κι'εμένα η πεποίθηση μου είναι οτι η Μοτοδυναμική έχει το καλύτερο after sales department. Και σε service, και σε ανταλακτικά και παντού και είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι το R1 σε βάρος του CBR 1000RR, παρ'όλο που ήμουν Hondaίος μια ζωή ως τώρα.
    με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με οσα λές σχετικά με την yamaha αλλά είναι σημαντικό περιστατικά όπως αυτό που προαναφέρθηκε να δημοσιοποιείται ...

νμπορει στο κάτω κάτω να έχει κάποια βάση...

είναι θετικό να μαθαίνουν και οι αντιπροσωπείες την γνώμη μας,....
    και η ζωή συνεχίζεται...

Πραγματικά ελπίζω κάποιος από αυτούς να ρίχνει που και που κανένα βλέφαρο κι'εδώ μέσα, έτσι για να παίρνει και καμμία ιδέα του τι κυκλοφορεί εκεί έξω...

είναι θετικό να μαθαίνουν και οι αντιπροσωπείες την γνώμη μας,....
    συμφωνω κι εγω σε αυτο και υποθετω οτι σπανια μαθαινουν τι γινεται καμια φορα εις βαρος των πελατων τους.

αν δηλ το ζήτημα έφτασε εκεί ακριβώς που έπρεπε σε κάποιο manager που ήταν υπεύθυνος για τις εγγύησης των μηχανών, ή οχι και απλά παρέμεινε σε επίπεδο
    εμεινε στο επιπεδο "υπομονη και αντε να μου το φτιαξουν να σηκωθω να φυγω".

πιστευω οτι ειναι λογικο οταν εχεις μπεις σε δρομο ταλαιπωριας να θελεις μονο να ξεμπερδευεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα χωρις αλλες επιποπλοκες.

αλλά απ οτι θυμάμαι οι άνθρωποι εκεί είναι φιλικοί με τις μηχανές...και έχουν νοοτροπία μοτοσικλετιστή..
    αυτο το ειδα στον Σαρακακη και πραγματικα ηταν καποια στιγμη που νομιζα οτι με δουλευουν ομως οι ανθρωποι εδειξαν πραγματικο ενδιαφερον, αν στην πορεια εκαναν μακροβουτι στην τσεπη μου αυτο ειναι αλλο θεμα.

ισως ειναι ολα θεμα στιγμης και με ποιον θα μιλησεις......εχει πιει καφε πριν του μεταδωσεις το προβλημα σου;

ανθρωποι ειμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
    συμφωνω κι εγω σε αυτο και υποθετω οτι σπανια μαθαινουν τι γινεται καμια φορα εις βαρος των πελατων τους.

εμεινε στο επιπεδο "υπομονη και αντε να μου το φτιαξουν να σηκωθω να φυγω".

πιστευω οτι ειναι λογικο οταν εχεις μπεις σε δρομο ταλαιπωριας να θελεις μονο να ξεμπερδευεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα χωρις αλλες επιποπλοκες.

αυτο το ειδα στον Σαρακακη και πραγματικα ηταν καποια στιγμη που νομιζα οτι με δουλευουν ομως οι ανθρωποι εδειξαν πραγματικο ενδιαφερον, αν στην πορεια εκαναν μακροβουτι στην τσεπη μου αυτο ειναι αλλο θεμα.

ισως ειναι ολα θεμα στιγμης και με ποιον θα μιλησεις......εχει πιει καφε πριν του μεταδωσεις το προβλημα σου;

ανθρωποι ειμαστε.
    μάλλον λάθος τρόπος χειρισμού κατάστασης μια και δεν μπορείς να στηρίζεσαι στην καλή ή οχι διάθεση υπαλλήλου...

καλύτερα είναι να προσπερνάμε τον πρώτο υπάλληλο που θα διανοηθεί να βλάψει τα συμφέροντά μας στο φιλικό και στο ωχχχ αδελφέ..και να επισημοποιούμε τις καταστάσεις και καλύτερα θα ήταν εγγράφως...
    στα λόγια δεν ισχύει τίποτα..

Γενικότερα μην περιμένεις να δείξουν ενδιαφέρον ..

υπάρχουν και σε ιδιωτικές εταιρίες δημοσιουπάλληλοι...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Γενικότερα μην περιμένεις να δείξουν ενδιαφέρον ..

υπάρχουν και σε ιδιωτικές εταιρίες δημοσιουπάλληλοι...
    αυτο ξαναπεστο και μαλιστα πρεπει να ειναι χειροτεροι γιατι πληρωνονται λιγοτερο με συνηκες εργασιες χειροτερες υποθετω.

ΕΛΑΤΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ NA ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΑ ΣΑΣ .....
    ΠΑΡΑΔΟΣΗ??
    ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ)ΜΕΡΙΚΑ ΣΕ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.....

ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ HONDA...

MONO ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΛΕΜΕ...
    ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.....

ΕΛΑΤΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ NA ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΑ ΣΑΣ .....
    ΠΑΡΑΔΟΣΗ??
    ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ)ΜΕΡΙΚΑ ΣΕ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.....
    χαχαχα τι μου θυμησες τωρα

περιμενα ηδη 2 εβδομαδες να μου φερουν το ΤΤR μοντελακι 02 και καποια στιγμη αποφασισα να γκρινιαξω

και να ρωτησω τον λογο που αργουν τοσο πολυ να μου το φερουν

απαντηση............................φταιει το χρωμα που διαλεξες!!!!! :rotflmao:

ναι........ που να βρουν ασπρο μπλε ΤΤR 600
    σε τοσα χρωματα το εβγαζε η belgarda ασπρο μπλε διαλεξα κι εγω;
    τελικα μολις εκλεισα μηνα αναμονης το πηρα και με μια μικρη αναμονη 2 εβδομαδων πηρα και τον τσιγκο.
    ταχυτης-εξυπηρετηση το συνθημα μας.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΑΣΤΕΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤ/ΠΟΙ ΤΩΝ ΜΟΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ ΑΝΤΑΛ/ΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΤΟ 2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ο μόνος τρόπος να κάνεις σωστά τη δουλειά σου τελικά σε κάτι τέτοια μαγαζιά είναι να μπαίνεις μέσα και να συστήνεσαι

καλημέρα σας,
    τάδε
    δικηγόρος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Η σχέση του σεξ και της μύτης
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 05:00
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  3. Απαντήσεις: 16