Καταρχιν οποιος ξερει ειχα ενα R1 2000, το μηχανακι πωληθηκε πριν απο ενα τετραμηνο σε αψογη κατασταση.
Το μηχανακι ειχε στα χερια μου γυρω στα 15.000 χλμ και δεν ειχε παρουσιασει ποτε προβλημα, οι αλλαγες λαδιων γινονταν ανα 4000- με 6000 χλμ και οτι φθορες αναλωσημων παρουσιαζονταν (τακακια,δισκους,λαστιχα,αλυσιδα-γραναζια)αλλαζονταν αμμεσα.
Οταν εγινε η αγοροπωλησια ο αγοραστης ηθελε να το τσεκαρει στον μηχανικο του, πηγαμε και ηταν κλειστος, αφου καναμε μια βολτα μου ειπε οτι το θελει το μηχανακι.
Ηταν παρασκευη 19.00 τ'απογευμα 11-05-07, τον ρωτησα αν εχει παραβολα απο τραπεζα για να γινει η μεταβιβαση και αυτος δεν ειχε, του ειπα δευτερα και με παρακαλεσε να του το δωσω και θα εκανε την μεταβιβαση την δευτερα.Επηδει ειμαι καλοπροαιρετος και ειδα την καυλα του του το εδωσα με την υποσχεση οτι δεν θα το καβαλησει(μαλακια μου) αλλα ειναι το αποδειχτικο στοιχειο για τα παρακατω.
Την δευτερα με πηρε για να μου πει οτι εκανε την μεταβιβαση και επηδει ειχα ξεχασει να του δωσω τα τελη ειπαμε να βρεθουμε για να το παραλαβει.Γυρω στης 20-05-07 με πηρε τηλ να μου πει ποσο ευχαριστημενος ηταν απο το μηχανακι και οτι με ευχαριστει πολυ.
Στης 25-05-07 με πηρα ξανα να μου πει οτι το μηχανακι το εσπασε και οτι θελει τα λεφτα του πισω.
Εγω του εξηγησα οτι αυτο ειναι ανεφικτο γιατι του εδωσα το μηχανακι σε αψογη κατασταση και δεν ξερω τι εκανε αυτος για να το σπασει.Μου ειπε οτι θα κινηθη δικαστικα.
Μετα απο 1 βδομαδα μου ηρθε ενα εξωδικο το οποιο αναφερε ενα συνεργειο που μετα απο προβλημα του κινητηρα, του αλλαξε 1 μπουζι(εκει μπηκαν ψιλη στ'αυτια μου) και κατοπιν εφοσον το προβλημα δεν λυθηκε ανοιξε το μοτερ και ειδε σπασμενο το χιτωνιο στον 2ο κυλινδρο.
Εγω κατευθειαν πηρα τον μηχανικο του τηλ. και τον ρωτησα αν υσχιριζεται οτι η βλαβη προυπηρχε, ο μηχανικος του μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να προυπηρχε ή αν προυπηρχε κανεις δεν μπορουσε να το ξερει, του ειπα οτι αναγκαστικα θα τον καλεσω σαν μαρτυρα για να πει τα ιδια στο δικαστηριο αν και εφοσον γινει.Αυτος τα πηρε και μου ειπε :πες στο μαλακισμενο να βγαλει το ονομα μου απο μεσα γιατι θα κινηθω και εναντιον σε εσενα και σ'αυτον.Του ειπα ευχαριστω και τελος.
Σημερα μου ηρθε αγωγη απο τον αγοραστη ο οποιος ζηταει 4200 για τα εξοδα του.Το δικαστηριο ειναι του χρονου τετοια εποχη.
Ξαναπαιρνω τον συνεργεια και μου λεει οτι το εφτιαξε το μηχανακι του με αντικατασταση μοτερ που στοιχισε γυρω στα 2200 και οταν τον ρωτησα υσχιριζεστε οτι η βλαβη προυπηρχε μου ειπε περνα απο δω.Μαλακωσε μαλλον γιατι πηρε τα φραγκα.
Λοιπον θελω εναν δικηγορο να εχει καποια σχεση με της μηχανες γενικοτερα γιατι θα μου κουνηθει το κεφαλι με τον :a31:
Ευχαριστω.![]()