Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: Βοηθεια για δικηγορο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Βοηθεια για δικηγορο.

Καταρχιν οποιος ξερει ειχα ενα R1 2000, το μηχανακι πωληθηκε πριν απο ενα τετραμηνο σε αψογη κατασταση.
    Το μηχανακι ειχε στα χερια μου γυρω στα 15.000 χλμ και δεν ειχε παρουσιασει ποτε προβλημα, οι αλλαγες λαδιων γινονταν ανα 4000- με 6000 χλμ και οτι φθορες αναλωσημων παρουσιαζονταν (τακακια,δισκους,λαστιχα,αλυσιδα-γραναζια)αλλαζονταν αμμεσα.

Οταν εγινε η αγοροπωλησια ο αγοραστης ηθελε να το τσεκαρει στον μηχανικο του, πηγαμε και ηταν κλειστος, αφου καναμε μια βολτα μου ειπε οτι το θελει το μηχανακι.
    Ηταν παρασκευη 19.00 τ'απογευμα 11-05-07, τον ρωτησα αν εχει παραβολα απο τραπεζα για να γινει η μεταβιβαση και αυτος δεν ειχε, του ειπα δευτερα και με παρακαλεσε να του το δωσω και θα εκανε την μεταβιβαση την δευτερα.Επηδει ειμαι καλοπροαιρετος και ειδα την καυλα του του το εδωσα με την υποσχεση οτι δεν θα το καβαλησει(μαλακια μου) αλλα ειναι το αποδειχτικο στοιχειο για τα παρακατω.

Την δευτερα με πηρε για να μου πει οτι εκανε την μεταβιβαση και επηδει ειχα ξεχασει να του δωσω τα τελη ειπαμε να βρεθουμε για να το παραλαβει.Γυρω στης 20-05-07 με πηρε τηλ να μου πει ποσο ευχαριστημενος ηταν απο το μηχανακι και οτι με ευχαριστει πολυ.

Στης 25-05-07 με πηρα ξανα να μου πει οτι το μηχανακι το εσπασε και οτι θελει τα λεφτα του πισω.
    Εγω του εξηγησα οτι αυτο ειναι ανεφικτο γιατι του εδωσα το μηχανακι σε αψογη κατασταση και δεν ξερω τι εκανε αυτος για να το σπασει.Μου ειπε οτι θα κινηθη δικαστικα.
    Μετα απο 1 βδομαδα μου ηρθε ενα εξωδικο το οποιο αναφερε ενα συνεργειο που μετα απο προβλημα του κινητηρα, του αλλαξε 1 μπουζι (εκει μπηκαν ψιλη στ'αυτια μου) και κατοπιν εφοσον το προβλημα δεν λυθηκε ανοιξε το μοτερ και ειδε σπασμενο το χιτωνιο στον 2ο κυλινδρο.

Εγω κατευθειαν πηρα τον μηχανικο του τηλ. και τον ρωτησα αν υσχιριζεται οτι η βλαβη προυπηρχε, ο μηχανικος του μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να προυπηρχε ή αν προυπηρχε κανεις δεν μπορουσε να το ξερει, του ειπα οτι αναγκαστικα θα τον καλεσω σαν μαρτυρα για να πει τα ιδια στο δικαστηριο αν και εφοσον γινει.Αυτος τα πηρε και μου ειπε :πες στο μαλακισμενο να βγαλει το ονομα μου απο μεσα γιατι θα κινηθω και εναντιον σε εσενα και σ'αυτον.Του ειπα ευχαριστω και τελος.

Σημερα μου ηρθε αγωγη απο τον αγοραστη ο οποιος ζηταει 4200 για τα εξοδα του.Το δικαστηριο ειναι του χρονου τετοια εποχη.
    Ξαναπαιρνω τον συνεργεια και μου λεει οτι το εφτιαξε το μηχανακι του με αντικατασταση μοτερ που στοιχισε γυρω στα 2200 και οταν τον ρωτησα υσχιριζεστε οτι η βλαβη προυπηρχε μου ειπε περνα απο δω.Μαλακωσε μαλλον γιατι πηρε τα φραγκα.

Λοιπον θελω εναν δικηγορο να εχει καποια σχεση με της μηχανες γενικοτερα γιατι θα μου κουνηθει το κεφαλι με τον :a31:

Ευχαριστω.

Πωωωωω ρε φιλε με τι :a31: εμπλεξες

καλα κουραγια

Παλαιό μέλος
    Δεν επικοινωνείς με τον Tropea;

Πωπω ρε Παναγιώτη μια περιπτωσάρααα..

Καλά ξεμπερδέματα να έχεις κι εύχομαι ότι είναι υπέρ σου να καταφέρεις να το αποδείξεις χωρίς πολλά πολλά τρεχαντήρια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πωπω ρε Παναγιώτη μια περιπτωσάρααα..

Καλά ξεμπερδέματα να έχεις κι εύχομαι ότι είναι υπέρ σου να καταφέρεις να το αποδείξεις χωρίς πολλά πολλά τρεχαντήρια..

Χωρις πολλα τρεχαντηρια , μονο τα τηλεφωνα ,τα εξοδα του δικηγορου , οι ωρες που ασχολουμε και η στεναχωρια που τρωω φτανει.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το κλειδι της υποθεσης ειναι ο μηχανικος... απο οτι γνωριζω δεν υποχρεουσαι να δωσεις καμια εγγυηση για το μηχανακι ως ιδιωτης...

βρες τον δικο σου μηχανικο που εκανες service στο μηχανακι πριν το πουλησεις...

καλα ξεμπερδεματα

Κοίταξε, βρες δικηγόρο και χαλαρα του χρόνου πάρε αναβολή να πάει συν ένα χρόνο...
    Μετά σκέψου ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ πρέπει να δείξει ότι ΔΕΝ το έσκισε το μηχανάκι όταν το πήρε...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Χωρις πολλα τρεχαντηρια , μονο τα τηλεφωνα ,τα εξοδα του δικηγορου , οι ωρες που ασχολουμε και η στεναχωρια που τρωω φτανει.
    Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει και ο μηχανικός που το συντηρούσε όταν ήταν στη δική σου κατοχή ;

Μιλήσατε μ'αυτόν ;

Edit: μας πρόλαβε ο Εl

Ρε παιδια κανεις δεν μπορει να αποδειξη τιποτα , αφου και ο μηχανικος του μου ειπε οτι εφοσον το μηχανακι λειτουργουσε οταν το πηρε μετα οτι εγινε -εγινε στα χερια του.

Η αποφαση παλι θα κριθει απο ανθρωπους ασχετους που αν μια στο εκατομμυριο πουν οτι φταιω θα επιβαρυνθω την μαλακια τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε παιδια κανεις δεν μπορει να αποδειξη τιποτα , αφου και ο μηχανικος του μου ειπε οτι εφοσον το μηχανακι λειτουργουσε οταν το πηρε μετα οτι εγινε -εγινε στα χερια του.

Η αποφαση παλι θα κριθει απο ανθρωπους ασχετους που αν μια στο εκατομμυριο πουν οτι φταιω θα επιβαρυνθω την μαλακια τους.
    Δεν είναι ακριβώς έτσι...
    Μάλλον το διαστήριο θα πρέπει να ορίσει πραγματογνώμονα οποτε τρέχα γύρευε...
    Εϊναι κάτι που θα κοστίσει και τους δύο σας..
    Ο τύπος μάλλον έσκισε το μηχανάκι μόλις το πήρε και σου κάνει εξώδικα και αγωγές μπας και βγάλει κανα φράγκο...
    Δεν αποκλείεται, μόλις έρθει η ώρα της δίκης να απόσύρει την αγωγή...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Απ'την άλλη πάλι λες ότι στις 14/05 έκανε τη μεταβίβαση και λίγο αργότερα του έδωσες και τα τέλη..

Στις 20/05 ξαναμιλήσατε για να σου πει πόσο ευχαριστημένος είναι και ήθελε να στο εκφράσει κιόλας..

Το μηχανάκι έσπασε στις 25/05, 10 μέρες αφού είχε κάνει τη μεταβίβαση, εσένα τι σκατά σε τραβολογεί ;

Υποτίθεται ότι για να φτάσει να μεταβιβάσει το μηχανάκι στ'όνομά του το είχε καρατσεκαρισμένο πρώτα, έτσι δεν πάει;

Δεν λέω ν'ακολουθήσεις το "μετά την απομάκρυνσή σας απ'το ταμείο..." ρε Παναγιώτη αλλά από που κι ως που μπορεί να τραβολογεί εσένα για ένα μηχανάκι που βρίσκεται ήδη στ'όνομά του ;

Δεν μπορώ να καταλάβω..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Απ'την άλλη πάλι λες ότι στις 14/05 έκανε τη μεταβίβαση και λίγο αργότερα του έδωσες και τα τέλη..

Στις 20/05 ξαναμιλήσατε για να σου πει πόσο ευχαριστημένος είναι και ήθελε να στο εκφράσει κιόλας..

Το μηχανάκι έσπασε στις 25/05, 10 μέρες αφού είχε κάνει τη μεταβίβαση, εσένα τι σκατά σε τραβολογεί ;

Υποτίθεται ότι για να φτάσει να μεταβιβάσει το μηχανάκι στ'όνομά του το είχε καρατσεκαρισμένο πρώτα, έτσι δεν πάει;

Δεν λέω ν'ακολουθήσεις το "μετά την απομάκρυνσή σας απ'το ταμείο..." ρε Παναγιώτη αλλά από που κι ως που μπορεί να τραβολογεί εσένα για ένα μηχανάκι που βρίσκεται ήδη στ'όνομά του ;

Δεν μπορώ να καταλάβω..
    Συμφωνώ με το Μάκη. Από τη στιγμή που το μηχανάκι είναι ήδη στο όμομα του, το οποίο σημαίνει ότι το έχει ελέγξει και τα σχετικά πριν κάνετε τη μεταβίβαση, τότε δεν έχεις κανένα λόγω να ανυσηχείς. Είναι ένα 100% δικό του μηχανάκι & ότι έπαθε ευθύνεται αυτός. Θα σου πρότεινα προφανώς να μιλήσεις με ένα καλό δικηγόρο επί του θέματος & να σκεφτείς το ενδεχόμενο μήπως να του κάνεις & εσύ μήνυση ζητώντας χρήματα για ψυχική οδύνη, χαμένο χρόνο από τη δουλειά σου & άλλα τέτοια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πανο θυμασαι που τη δευτερα μου εδωσες 1 φυστικι στο δελεαρ???
    σημερα με επιασε κοψιμο και θελω 5000 ευρα αποζημιωση αλλιως θα κινηθω δικαστικα !!!!

ρε τι ανθρωποι υπαρχουνε.....

καλα ξεμπερδεματα ρε φιλε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σημερα με επιασε κοψιμο και θελω 5000 ευρα αποζημιωση αλλιως θα κινηθω δικαστικα !!!!

ρε τι ανθρωποι υπαρχουνε.....

καλα ξεμπερδεματα ρε φιλε...

δηλαδη σε φυστικωσε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75

5000 ευρω το φυστικωμα μετα κοψιματος :rotflmao: :rotflmao:
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF