ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να και ενας "κόκκινος"(εκτός του Trooper) που μιλάει λογικά.
Η Αλήθεια λοιπόν φίλε μου , είναι πως ο Κόκκαλης πήρε παίκτες καλούς. Ο Λούα (αν τον τιθασεύσουν), ο Γκαλέτι (τι παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα είναι αυτός ρε; ), ο Κοβάσεβιτς (δεν το ξεχνάει κάποιος το τοπι!) είναι πολλά μίλια μακριά απο την άποψη ονόματος και ποιότητας (εξαίρεση ο Αρουαμπαρένα απο εμάς) αλλά δεν έκανε το αναμενόμενο.....
Να αλλάξει προπονητή. Έμμεσα άλλαηε λίγο την τεχνοτροπία του συλλόγου και έβαλε τεχνικό διευθυντή τον Ίβιτς που όμως δεν ΄μπορεί να δέσει και την ομάδα.
Κάπου εκεί χάνει ο Λεμονής. Δεν είναι θέμα γνώσεων επί γηπέδου. Είναι θέμα ψυχολογίας και πειθαρχίας. Ήδη τα πρώτα κρούσματα είναι εδώ (βλ. Κοβάσεβιτς, Άντζα). Σε σύγκριση με τον Φερέρ (μιας και μιλάμε για ΑΕΚ) εκεί υστερεί για μένα. Βλέπεις τον Μπούρμπο να μπαίνει και να μασάει σίδερα ενώ είχε να παίξει μήνες. Το ίδιο και ο Παυλής που μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και πήρε μέχρι και πέναλτυ (!!!). Πρόσεξε... 18ετών... κόντρα στην Σεβίλη , σε προκριματικούς CH.L. Έχει κερδίσει επίσης όλη την ομάδα, καθώς δεν διστάζει να βγάζει κάποιον έξω αν είναι ντεφορμέ, για να πάρει την θέση του κάποιος που δείχνει σωστά δείγματα στις προπονήσεις.
Το "επεισόδιο" με τον Άλβεζ και τα "200.000€ εγώ θα έλεγα οτι του γύρισε boomerang. Νομίζω οτι θέλει να πεισμώσει τον παίκτη να δείξει την αξία του , παρά να τον υποτιμήσει. Απλά δεν έγινε όπως νόμισε.
Σε ενα ντέρμπυ τώρα μεταξύ μας, που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, το παιχνίδι θα είναι στο κέντρο ώς συνήθως (αθάνατο Ελληνικο΄ποδόσφαιρο) μιας και οι προσδοκίες του κόσμου είναι αυτές. Φαντάζεσαι ΟΣΦΠ και ΑΕΚ να παίξουν "ανοιχτά" τι έχουν να ακούσουν απο τους οπαδούς τους , την επομένη;... ειδικά αν χάσουν!
Το σίγουρο είναι πάντως οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες για μένα... η ΑΕΚ έχει όντως το προβάδισμα λόγω "χημείας" και λόγω οχι ταχύτερου αλλά πιο έμπειρου κέντρου.
Επίσης να πω, οτι είναι πολύ κακό να "ξεγράφεται" έτσι ο ΠΑΟ. Νομίζω οτι έχει πολλά να δείξει ακόμα κοιτώντας το ρόστερ του και θεωρώ την εικόνα του derby εντελώς πλασματική.
Είμαστε ακόμα στην αρχή και μάλιστα πάλι με διακοπή. Τι να προλάβουν να δείξουν και αυτές οι ομάδες;
Gandalf![]()
ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!