Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: Χατζηπατερας

Χατζηπατερας

Ακουω λιγο τον μαραθωνιο για τους πυροπληκτους,και εμεινα μαλακας......καποιος Χατζηπατερας (εφοπλιστης μαλλον) μολις ειπε οτι θα δωρισει 20.000.000 ευρω:hypnotize :hypnotize :hypnotize ...αν το κανει βεβαια, η μαγκια ποια ειναι...???το ατομο ειπε ''θα παω προσωπικα με επιταγες στα χωρια,γιατι οι τραπεζες δεν εχουν δωσει μια και δεν τις εμπιστευομαι''......αν το κανει......

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

αιντε να δουμε και τους αλλους μεγαλους της Ελλαδας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Χατζηπατερας

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ακουω λιγο τον μαραθωνιο για τους πυροπληκτους,και εμεινα μαλακας......καποιος Χατζηπατερας (εφοπλιστης μαλλον) μολις ειπε οτι θα δωρισει 20.000.000 ευρω:hypnotize :hypnotize :hypnotize ...αν το κανει βεβαια, η μαγκια ποια ειναι...???το ατομο ειπε ''θα παω προσωπικα με επιταγες στα χωρια,γιατι οι τραπεζες δεν εχουν δωσει μια και δεν τις εμπιστευομαι''......αν το κανει......

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

πωπω μια πισταρα που θα εφτιαχναν με τοσα φραγκα!!!
    :hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao:

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Re: Χατζηπατερας

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

Το ακούω ρε μάγκα και έχω μια απορία οι υπόλοιποι παροικούντες την Ιερουσαλήμ που είναι;

Όσο υπάρχουν άνθρωποι:a19:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αναγνωρίζω την προσφορά του,αλλά εγώ θα (ξανα)πώ μαγκιά κ respect στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

Εγώ θεωρώ υποχρεωσή τους να κάνουν οτι κάνουν..κ εξοργίζομαι οταν αυτοί που έχουν περιουσία να φάνε κ οι απόγονοί τους 5 γενιές μετά δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (τους) σε τέτοιες περιπτώσεις..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Του περισσεύουνε τόσα για να βοηθήσει;

Μπράβο του!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Αναγνωρίζω την προσφορά του,αλλά εγώ θα (ξανα)πώ μαγκιά κ respect στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

Εγώ θεωρώ υποχρεωσή τους να κάνουν οτι κάνουν..κ εξοργίζομαι οταν αυτοί που έχουν περιουσία να φάνε κ οι απόγονοί τους 5 γενιές μετά δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (τους) σε τέτοιες περιπτώσεις..

Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......το respect στον απλο πολιτη ειναι για καθε μερα για αυτα που τραβαει.....αλλα δυστηχως πολλοι δινουν και ονομα και επωνυμο με τα λεφτα για να γραφτει....δεν το κανουν τοσο πολυ επειδη το θελουν αλλα για να φαινεται για 10 λεπτα κατω απο μια οθονη....

Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δεινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......
    Λίγο τον άκουσα δεν ξέρω ποιούς έκραξε κ τι είπε..Γιαυτό ακριβώς εξοργίζομαι,επειδή δεν ξέρω πολλούς..

Και κάποιοι ναι, το κάνουν για προβολή..Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά..είναι τόσο ματαιόδοξοι κ ψώνια μερικοί που βλέπουν ανταγωνιστικά το θέμα της προσφοράς..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......το respect στον απλο πολιτη ειναι για καθε μερα για αυτα που τραβαει.....αλλα δυστηχως πολλοι δινουν και ονομα και επωνυμο με τα λεφτα για να γραφτει....δεν το κανουν τοσο πολυ επειδη το θελουν αλλα για να φαινεται για 10 λεπτα κατω απο μια οθονη....
    ειναι αρκετο οι φραγκάτοι (ιδιώτες και εταιρείες) που έχουν συνησφέρει είτε χρηματικα είτε με παροχή υπηρεσιών/προιόντων στην αποκατάσταση των πληγεντων. και διολου δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν απο καρδίας ή για την προβολή τους. αρκεί που το κάνουν!

το ιδιο ισχύει και τον απλο πολίτη μεροκαματιάρη. απο το υστέρημα του δίνει τα όσα δίνει!
    τι και αν φανει για 10 λεπτα το ονομα του σε μια οθόνη? αξίζει καια υτός την προβολή!
    στο κάτω κάτω δεν έχει να κερδίσει τπτ απο αυτό.

οι βουλευτές μας, έδωκαν τπτ απο τα''ψήχουλα'' που εισπράτουν?
    οι παπάδες?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Λίγο τον άκουσα δεν ξέρω ποιούς έκραξε κ τι είπε..Γιαυτό ακριβώς εξοργίζομαι,επειδή δεν ξέρω πολλούς..

Και κάποιοι ναι, το κάνουν για προβολή..Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά..είναι τόσο ματαιόδοξοι κ ψώνια μερικοί που βλέπουν ανταγωνιστικά το θέμα της προσφοράς..

Βασικα εκραξε τις τραπεζες και μετα τους δημοσιογραφους....γιαυτο το εχουνε περασει λιγο στο ντουκου.....

Για τις τραπεζες ειπε οτι δεν εχουν δωσει μια ακομα........και φανταζομαι οτι εννοουσε κιολας οτι οσπου να πανε τα λεφτα εκει που πρεπει ποιος θα διαχιριζεται τοσα λεφτα????οεο???παλι λεφτα θα βγαλουν τα μουνια???τοσα βγαζουν???

Για τους αλλους ρουφιανους-δημοσιογραφους ειπε,οτι μολις τελειωσει με τους πυροπληκτους θα παει να βοηθησει και τα Λιοσια (μαλλον τους σεισμοπληκτους εννοουσε) που καποιοι ζουνε ακομα σε κοντεινερ....γιατι αυτους απο την στιγμη που το θεμα δεν πουλαει πια τους εχουν γραμμενους στα @@ τους....

Οσο καλος και αν ειναι ο σκοπος αυτος του τηλεμαραθωνιου,δεν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ???αν οχι τοτε ρε
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 6 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???ΕΕΕΕΕΕΕ????ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

οι παπάδες?
    Mην ενοχλείτε την ιερωσύνη.Κάνει προσευχές να γίνουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της σ' όλη τη χώρα.

Στο διάολο καθήκια τού κερατά!!Τι ψυχή θα παραδώσετε ρε κοπρόσκυλα;

Όσο για τούς βουλευτές μας...επενδύουν μερικά δις από το υστέρημά τους,ώστε να μπορέσουν να μάς πηδάνε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
    Είχα πάει προχτές στο Πάντειο για μια δουλειά και γινότανε τής κακομοίρας,γιατί θα μιλούσε λέει η Παπαρήγα!Και να ετοιμασίες και να δοκιμές στα ηχεία και δώσ΄του Θεοδωράκης με Καλογιάννη και Φαραντούρη,ένα ξέρασμα σού λέω.

Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία.Όλοι βέβαια το ίδιο κάνουνε και ο μαλάκας ο κοσμάκης πάει και τούς ακούει.

Πόσο θά'θελα να μην ξαναπέσει φράγκο σε παγκάρι,να μην παντρεύεται-βαφτίζεται-κηδεύεται κανείς επί πληρωμή,να μην ξαναπάει κανείς σε πολιτικό λόγο,να γαυγίζουν μόνα τους τα μαντρόσκυλα από τα μπαλκόνια,να κλείσουν οι πουτάνες οι τηλεοράσειςμια για πάντα.....

Ντάξει,πά να πάρω το χαπάκι μου......
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ....
    Ντάξει,πά να πάρω το χαπάκι μου......
    +1000 για ολα

δε μου δίνεις και μένα ενα απο αυτά τα χαπάκια.....

IGNORANCE IS A BLISS

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.Εσείς σήμερα δεν θα κάνετε τίποτα;Ποιός είναι ο ρόλος σας στο φινάλε ρε ζώα;Να αγοράζετε Range Rover για να μετακινείται ο ηγούμενος της κάθε μονής;Και στο θέμα του Τηλεμαραθωνίου,χάρηκα που είδα τον κόσμο να βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας,αλλά ρε παιδιά,δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ανθρώπους από το Κερατσίνι,από το Περιστέρι που είναι εργατικές περιοχές να δίνουν 50-100 ευρώ και να βλέπουμε κατι Εκάλη-5ευρώ,Γλυφάδα-5ευρώ,Κηφισιά 10ευρώ.Εντάξει,δεν είναι λίγο κρίμα;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    να κλείσουν οι πουτάνες οι τηλεοράσειςμια για πάντα.....
    Ουφ..το'σωσες..Πριν φτάσω στο 'τηλεοράσεις' τρόμαξα.. :a011:

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;
    Βοηθήσανε λέμε..

Δώσανε.. 500.000?..Και τώρα.. φωνάζουνε τον κόσμο να δώσει ρούχα κ τρόφιμα..

:a14:

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.Εσείς σήμερα δεν θα κάνετε τίποτα;Ποιός είναι ο ρόλος σας στο φινάλε ρε ζώα;Να αγοράζετε Range Rover για να μετακινείται ο ηγούμενος της κάθε μονής;Και στο θέμα του Τηλεμαραθωνίου,χάρηκα που είδα τον κόσμο να βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας,αλλά ρε παιδιά,δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ανθρώπους από το Κερατσίνι,από το Περιστέρι που είναι εργατικές περιοχές να δίνουν 50-100 ευρώ και να βλέπουμε κατι Εκάλη-5ευρώ,Γλυφάδα-5ευρώ,Κηφισιά 10ευρώ.Εντάξει,δεν είναι λίγο κρίμα;
    Οι παπαδες και οι δεσποταδες και οι απο πανω τους(στην κυριολεξια), ειναι που με εχουν κανει και εχω απομακρυνθει απο την εκκλησια
    Ακομα και το στρατοπεδο που υπηρετησα, ηταν πανω σε οικοπεδο που ανηκει στην εκκλησια
    Εχουν αμυθητες περιουσιες σε ακινητα, και φυσικα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας βαρανε σφαλιαρακια στο κουτελο με βασιλικο

Οπως ειπε και ο Βαγγελης, τι ψυχη θα παραδωσετε ρε?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF