Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: ΕΛΕΟΣ πια, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Την Δευτερα μεσημερι που γινοταν ακριβως το ιδιο,για να μην πω και χειροτερο σκεφτομουνα να ανοιξω τετοιο θρεντ.....τελικα ηθελα να γραψω τοσα πολλα που βαρεθηκα......τωρα μου δινεται η αφορμη να πω ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ.....ΤΑ ΖΩΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....

Παλαιό μέλος
    Όλοι είμαστε μέρος του προβλήματος! Είναι λάθος το υφάκι "φταίνε όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από εμάς και τους τακτικούς επισκέπτες του forum (γιατί οι περιστασιακοί φταίνε!)".
    Αν έχει κάποιος ποδήλατο και μετακινείται μόνο μ' αυτό μέσα στην πόλη, δικαιούται να κρίνει όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Εγω παλι κανω 7 χιλιομετρα για να παω στην δουλεια και χρειαζομαι 5 λεπτα!!
    Απο τας Αθηνας δεν γνωριζω,αλλα η σαλονικα ποτε εγινε τοσο χαλια?
    Aπογοητεύτηκα......

Βλέποντας πρώτα το quote, νόμιζα ότι ήσουν η κοπέλλα με το R1....

You BETA believe...

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Re: Re: ΕΛΕΟΣ πια, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Διαδρομες των 30 λεπτων με τα ποδια, θελεις 20 λεπτα με το αμαξι
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
    Βασικά φέτος (από Σεπτέμβριο δηλαδή και μετά) θα αρχίσει να λανσάρεται δειλά δειλά και το διαδρομές 20 λεπτά με τα πόδια ---> 30 λεπτά με το αυτοκίνητο...

Το κακό έχει παραγίνει...Επειδή ζω από τότε που γεννήθηκα στην ίδια περιοχή στο Περιστέρι, έχω δει τη γειτονιά να αλλάζει δραματικά. Όταν ήμουν μικρός και βγαίναμε με τους φίλους μου έξω να παίξουμε μπάλα, υπήρχαν παρακρισμένα 2 ή 3 το πολύ αυτοκίνητα (μιλάμε τώρα μέχρι το 90 περίπου). Ενω οι ιδιοκτήτες τους, μόλις αρχίζαμε να παίζουμε, τα πήγαιναν στο διπλανό στενό...

Σήμερα στην ίδια γειτονιά, τα αυτοκίνητα τα παρκάρουμε ΚΑΘΕΤΑ στα πεζοδρόμια (όπως παρκάρουμε στα παρκινγκ) μιας και είναι πολύ πλατύς ο δρόμος και είναι ψιλοαδιέξοδο και άμα κάνεις το λάθος και ξεπαρκάρεις, σε μερικά λεπτά θα παρκάρει κάποιος άλλος.

Εδώ να σημειώσουμε πως αφού τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα, μέχρι να ακουμπήσει ο τροχός στο πεζοδρόμιο, τρώνε έως και ένα μέτρο...(από το πεζοδρόμιο). Δηλαδή γεμίζουμε με αυτοκίνητα τον χώρο και δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε, όχι να κινήθούμε με αυτά...Σε λίγο καιρό θα τα αγοράζουμε και θα τα κοιτάζουμε μόνο...

Επισης, τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω τη διαδρομή Περιστέρι - Κάντζα για να πάω στη δουλειά, βλέπω την κίνηση να αυξάνεται δραματικά. Το 2005 λοιπόν αν έφευγα από το Περιστέρι με το αυτοκίνητο στις 8:15, 9:05 ήμουν στη δουλειά, με τη μηχανή ήμουν 8:35.

Τώρα αμα κάνω το λάθος να φύγω 8:15 για τη δουλειά με το αυτοκίνητο, θα φτάσω κατά τις 9:20 με 9:30 (όσο χρειάζομαι για να πάω με 3 συγκοινωνίες), γιατί πλέον αρχίζει να τιγκάρει και η αττική οδός...Με τη μηχανή (με την ταυτότητα στο πορτοφώλι και όχι στα δόντια) θέλω 35 λεπτά περίπου...σχεδόν διπλασιάστηκε ο χρόνος που σταταλάω στου κωλόδρομους
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Kαλα, παει και η αττικη οδος
    Τιγκαρε και αυτη
    2.7? για να πηξεις παλι στην κινηση

Παντως το καθετο παρκαρισμα, πολλες φορες κερδιζει πολλες θεσεις κοντρα στο παραλληλο

Στην Ιταλια, που εχουν μεγαλο προβλημα, εχουν σχεδον υιοθετησει το παραπανω συστημα, και σε μερικους δρομους θα πρεπε να γινει και εδω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν έχει κάποιος ποδήλατο και μετακινείται μόνο μ' αυτό μέσα στην πόλη, δικαιούται να κρίνει όλους εμάς τους υπόλοιπους
    Μπα ούτε και αυτοί... ελάχιστοι είναι οργανωμένοι και πιάνουν άκρη του δρόμου για να μην μπλοκάρουν κυκλοφορία. Οι υπόλοιποι πάνε στην μέση/αντίθετα/παράνομα στον δρόμο , χωρίς να τηρούν ΚΟΚ , όπως όλα τα τροχοφόρα. Και αυτοί μέρος του προβλήματος που ονομάζεται οδική αγωγή είναι.

Να πω και εγώ τώρα την εμπειρία μου. Όπως γνωρίζουν αρκετοί επειδή το DR απεβίωσε, είμαι σε αναμονή για αγορά νέας μηχανής (μάλλον κοντά Γιορτές!). Αναγκαστικά λόγω τοποθεσίας σπιτιού και εργασίας, πρέπει να έχω δικό μου όχημα , καθώς καμία συγκοινωνία δεν είναι κοντά (απόσταση 20-30 λεπτά περπάτημα απο εργασία , τουλάχιστον 6ΚΜ απο σπίτι).

Το αυτοκίνητο είναι ενα τεράστιο ΜΑΡΤΥΡΙΟ. Απο κίνηση, απο παρκάρισμα, απο οικονομικής πλευράς (45€ την εβδομάδα, μόνο για διαδρομές δουλειά - σπίτι!! ενώ με μηχανή έδινα 15€).
    Το μόνο που δίνει είναι το πρόσθετο τοίχος ασφαλείας της λαμαρίνας, αν και ακόμα και όταν στο χτυπήσουν , η τσέπη θα πονέσει αρκετά.

Ο χαμένος χρόνος είναι επίσης τεράστιος. 30 λεπτά σκάρτα να φτάσω δουλειά το πρωί με το DR , 1 ώρα και 10 λεπτά!!!... με το 4τροχο. Μόνο σπίτι - δουλειά - σπίτι , ό χρόνος είναι 2 ώρες περίπου την ημέρα !!! 2 Χ 5 Χ 4= 40 ώρες [EDITED].... ΤΟΝ ΜΗΝΑ...(Μην βαράς ρε Nostra... εκ παραδρομής έγινε... γέρος άνθρωπος βλέπεις![/EDITED]μέσα στο κουτί!! χαλάω δηλαδή περίπου 1,5-2 μέρες μέσα στο αυτοκίνητο τον εργάσιμο μήνα.(βάλε και ΣΚ να πάμε στις 3).

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... είναι υψηλό το κόστος σε χρόνο, για να το χάνω έστω και αν έχω μια παραπάνω αίσθηση ασφάλειας μέσα στο κουτί. Η αγορά είναι κοντά της μηχανής, οπότε υπομονή και κάτι θα γίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ο χαμένος χρόνος είναι επίσης τεράστιος. 30 λεπτά σκάρτα να φτάσω δουλειά το πρωί με το DR , 1 ώρα και 10 λεπτά!!!... με το 4τροχο. Μόνο σπίτι - δουλειά - σπίτι , ό χρόνος είναι 2 ώρες περίπου την ημέρα !!! 2 Χ 5 Χ 4= 40 ώρες την εβδομάδα μέσα στο κουτί!! χαλάω δηλαδή περίπου 1,5-2 μέρες μέσα στο αυτοκίνητο την εργάσιμη εβδομάδα (βάλε και ΣΚ να πάμε στις 3).

Gandalf
    ή κόψε κάτι γιατί θα τα σκοτώσω όλα τα αραπάκια

ή άλλαξε όπου εβδομάδα ----> μήνας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ή κόψε κάτι γιατί θα τα σκοτώσω όλα τα αραπάκια

ή άλλαξε όπου εβδομάδα ----> μήνας

Τα αραπακια τι σου φταινε ρε φιλε???

Τα εχουμε ξαναπει ρε παιδες........

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΡΕ..................

είστε καλοδεχούμενοι

Την κοπέλα με το R1 την βρήκαμε?

You BETA believe...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Την κοπέλα με το R1 την βρήκαμε?
    Ρε.....Σε άλλο thread είναι αυτή λέμε! Βρε μανία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    σημερα κατεβηκα κεντρο για μια δουλεια, θεσσαλονικη

τα ιδια σκατα ειναι

το μονο καλο μια κοπελια με Ρ1 που τις εβγαινε και το στριγκακι απ εξω και δε ξεκολισα απο πισω της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν εισαι καμοια απ το φορουμ δωσε ενα σημαδι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ Mike?

You BETA believe...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Παντως το καθετο παρκαρισμα, πολλες φορες κερδιζει πολλες θεσεις κοντρα στο παραλληλο

Αυτό ξαναπές το.Σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα ότι εδώ και χρόνια όλοι οι συγκοινωνιολόγοι (ναι εδώ στην Ελλάδα)λένε πως αν,σε μονόδρομο τα αυτοκίνητα παρκάρουν υπό γωνία στη μια πλευρά τού δρόμου,τότε ΚΑΙ θα χωρέσουν πολύ περισσότερα,ΚΑΙ θα δημοιυργηθεί περισσότερος ελεύθερος χώρος και φυσικά το παρκάρισμα θα γίνει υπόθεση λίγων δευτερολέπτων,επομένως δεν θα σχηματίζεται η γνωστή ουρά τών ανυπόμονων πίσω απ' αυτόν που παρκάρει ή ξεπαρκάρει.
    Για να μην πούμε για τίς γρατζουνιές που προκαλούνται από τούς χωρίς πείρα οδηγούς.
    Για να δούμε,θα πάρουνε μπρος;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    το μονο καλο μια κοπελια με Ρ1 που τις εβγαινε και το στριγκακι απ εξω και δε ξεκολισα απο πισω της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι μου θύμισες... ένα innova τον Ιούλιο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ Mike?
    Ωπ..Έχει & εδώ γκόμενα με R1...Βρε βρε βρε....Κοντέυουν να μας περικυκλώσουν!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! Bmw!!!!!!!!!
    από castor στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2009, 13:13
  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    από fan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 20:51
  3. Τι Θα Γινει Πια Με Τοσα Αυτοκινητα?
    από TOYROY στο forum Στραβά κι ανάποδα