Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: φτιαγμένα Hornet

5

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zk7djwltkl.jpg 
Προβολές:	528 
Μέγεθος:	67,6 KB 
ID:	101714
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Το πιο πανω γιατι δεν εχει αλυσιδα..!!??
    Το νεο Hornet μπορει να γινει τουμπανο τελικα...
    Μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα φτιαγμενα Hornet γινονται απο εταιρειες ή μαγαζια και οχι απο ιδιωτες.
    Το 900αρι του kayak1 παντως απο κοντα ειναι τελειο.Ασε γιατι εκανα την μαλακια και το οδηγησα και ξενερωσα με το δικο μου......

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Τι γινεται ρε....πω πω τις καβλωτικα μηχανακια ειναι αυτα...τελικα το νεο Hornet φτιαχνεται για τα καλα...

Kayak μια χαρα το μηχανακι σου...βάψιμο εχεις στα σχεδια σου?

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos

Re: τι εχεις βαλει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    κανα μονομπρατσο(vfr)
    [/B]
    Πείτε ότι μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό να τρελαθώ!!!!!!!!!!! :hypnotize

Re: Re: τι εχεις βαλει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Πείτε ότι μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό να τρελαθώ!!!!!!!!!!! :hypnotize
    Αμέ!!!

Πάρε κανα δυο φωτο να δεις...

Όνομα:	honda-hornet-600-matrix-img04.jpg 
Προβολές:	530 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	101723
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../

2

Όνομα:	honda_hornet_600_frelon_img02.jpg 
Προβολές:	526 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	101724
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../

3

Όνομα:	honda-hornet-600-mj-dezign-img04.jpg 
Προβολές:	526 
Μέγεθος:	83,5 KB 
ID:	101725
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis

Tι διαφορα θα εχει στη συμπεριφορας την μοτοσυκλετας?

εχεις καποια εργαλεια τα οποια ειναι μοναδικα φτιαγμενα με δικια τους προσωπικοτητα, ανεβαζεις φωτο και ρωτας αν τις πλησιαζεις σου απανταμε οτι εχεις κανει μια προσπαθεια που απλα ειναι συνηθης
    Τι εννοείς? Δεν έχω καταφέρει να ανοίξω ακόμα τη δική μου εταιρία για να φτιάξω δικά μου κομμάτια και να το παίξω σχεδιαστής αλλά όπως οι περισσότεροι έχω αγοράσει από εταιρίες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτό έλειπε.

πανω απο ολα γουσταρω να βλεπω ανθρωπους να φτιαχνουν τα μοτο ωστε να διαφερουν απο τα αλλα και να ικανοποιουν τον ιδιοκτητη
    Για το πόσο γουστάρεις το έδειξες από το πρώτο post που έκανες και με το ύφος σου αλλά και με το που βιάστηκες να σχολιάσεις κάτι συνηθισμένο που δεν είναι ακόμα και με αυτά που έβλεπες. Και εγώ απάντησα αναλόγως όχι γιατί ένιωσα ότι έθιξες εμένα ή την προσπάθειά μου αλλά για το σνομπ υφάκι του post που έκανες (μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα)

Το 900αρι του kayak1 παντως απο κοντα ειναι τελειο.Ασε γιατι εκανα την μαλακια και το οδηγησα και ξενερωσα με το δικο μου......
    Αν σου πω ότι εγώ ξενέρωσα όταν έκανα test drive το 900? Το 600 και το 900 είναι μηχανές με διαφορετική προσωπικότητα.Το 900 είναι τόσο γραμικό που νομίζεις ότι δεν πας γρήγορα και σίγουρα θα σου λείψει η κλοτσιά που έχει το 600 στις 6000 στροφές.Οπότε μη ξενερώνεις.Όποτε θες πάντως είμαι εδώ για να το ξανακάνεις βόλτα

βάψιμο εχεις στα σχεδια σου?
    Όχι μου αρέσει το ματ μπλε χρώμα.Άσε που κατά τη γνώμη μου αυτά τα βαψίματα (ωραία μεν) είναι περισσότερο για κάποια έκθεση παρά για καθημερινή χρήση.

Tι διαφορα θα εχει στη συμπεριφορας την μοτοσυκλετας?
    Δεν πιστεύω μεγάλη. Περισσότερο εμφανησιακά αλλάζει το μηχανάκι.Θέλει κάποιους αποστάτες το μονόμπρατσο αλλά δεν είναι και πολύ δύσκολο να μπει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kayak1
    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Οσοι με γνώρισαν στην βόλτα που πήγαμε κατάλαβαν ότι δεν έχω κανένα σκοπό να επιδείξω τίποτα, άλλωστε και άλλοι είχαν πολλά aftemarket κομμάτια αλλά γιατί γουστάρω το σπορ και ακόμα περισσότερο να γνωρίσω τα άτομα που έχουν κάνει (για μένα) την πιο σωστή επιλογή σε αγορά "γυμνής" μοτοσικλέτας

Μπορώ να ανεβάσω ή να στείλω πμ φωτό από οποιοδήποτε κομμάτι ενδιαφέρεται κάποιος και να του δώσω πληροφορίες πώς να τα αγοράσει, ακόμα και για άλλα κομμάτια.Εχω κάνει μεγάλη έρευνα πάνω στο θέμα γιατί το αγαπάω το hornetaki μην ξεχνάτε είχα και το 600 και σπάραξε η καρδιά μου όταν το έδωσα.

Αλήθεια πότε θα πάμε ξανά βόλτα??? Δυστυχώς όμως από Επίδαυρο κάηκε ένα κομμάτι.
    βολτα βολτα παμε παμε ελα να μαζευομαστε,αλα ενας κυριος δεν μπορει γιατι πονανε τα λαιμουδακια του,του ειπα να του δωσω ενα σιροπι αλα δεν ηθελε:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος

κακως θιχτηκες

δεν ηταν σκοπος μου αυτος ουτε το υφος τεοιο σχο0λιο εκανα για αυτα που εβλεπα και το εγραψα στο πρωτο ποστ απο υαυτα που βλεπω ειπα !!!και σε προετρεψα για περισσοτερες φωτο, ουτε να φτιαξεις δικα σου κομματια προς θεου αλλα διαφωνεις οτι πανω κατω οι περισσοτεροι μια καρινα και εξατμιση και μπαξτερ βαζουν σε διαφορα μοτο?αυτα που λες δειξε τα και σε αλλους ...τωρα για το αν γουσταρω αυτους που τα φτιαχνουν εσυ προφανως δε καταλαβες τιποτα απο ολα αυτα που σου εγραψα η εγω τα εξεφρασα λαθος απλα ηθελα και αλλες φωτο !!!

runnerman θα με βαλεις σε εξοδα στο ξαναειπα!!!
    κθκλοφορει εδω ενα χορνετ με φανταστικες αερογραφιες,νικελ και εχει τις 4 εξατμισεις κατω απο ουρα!!!

Παλαιό μέλος

μοντιφες

για το hornet μαλλον πως ειναι περισσοτερες απο καθε μοτο και μονομπρατσο απο βεφα και φουλ φαιρινγκ και εξατμισεις κατω απο κινητηρα που βγαινουν και απο τις 2 μεριες και τρελα βαψιματα
    ορεξη και γκαφρα και φαντασια ...

αντε ρε σεις λετε για βολτες και περασε φετος το καλοκαιρι και δε πηγα πουθενα!!!

Για κόφτε τις διαμάχες plz. Μην τα παίρνετε στο κρανίο με ένα σχόλιο του άλλου.

Για να ξεφύγουμε από αυτό για να σχολιάσετε το δικό μου H6.

Είναι στο stage1 (εξωτερικές μετατροπές μόνο) και για να ολοκληρωθεί περιμένω πίσω φτερό με φανάρι και undertray από Barracuda.

Η φώτο είναι από κινητό :/

Όνομα:	sp_a0079.jpg 
Προβολές:	495 
Μέγεθος:	98,2 KB 
ID:	101793
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../

Πολύ όμορφο

Πολύ σωστή επιλογή κομματιών.Για μένα καλό θα ήταν να αλλάξεις και εξάτμιση. Θα δεις ότι θα κυνηγάς περισσότερο τη μηχανή για το θόρυβο. Οσο για το stage 1 προτείνω να μείνεις εκεί και να μην το πειράξεις μηχανικά αν ζητάς αξιοπηστία.Ένα δόντι περισσότερο μπροστά στο γρανάζι και 2 πίσω θα σου δώσουν τη δύναμη που καμία μετατροπή δεν θα σου κάνει. Βέβαια θα χάσεις σε τελική. Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου.

Πολύ καλή δουλειά πάντως. Και να πω και την αλήθεια αν και δεν μου άρεσε το Η6 όταν βγήκε με τα πράγματα αυτά γίνεται πολύ όμορφο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kayak1
    Πολύ όμορφο

Πολύ σωστή επιλογή κομματιών.Για μένα καλό θα ήταν να αλλάξεις και εξάτμιση. Θα δεις ότι θα κυνηγάς περισσότερο τη μηχανή για το θόρυβο. Οσο για το stage 1 προτείνω να μείνεις εκεί και να μην το πειράξεις μηχανικά αν ζητάς αξιοπηστία.Ένα δόντι περισσότερο μπροστά στο γρανάζι και 2 πίσω θα σου δώσουν τη δύναμη που καμία μετατροπή δεν θα σου κάνει. Βέβαια θα χάσεις σε τελική. Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου.

Πολύ καλή δουλειά πάντως. Και να πω και την αλήθεια αν και δεν μου άρεσε το Η6 όταν βγήκε με τα πράγματα αυτά γίνεται πολύ όμορφο
    Εξάτμιση δεν θα αλλάξω. 1ον Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κοφτή που έχει και 2ον μου αρέσει που είναι αθόρυβο αλλά όταν το τσιτάρεις στριγκλίζει. Επίσης ακούγετε η εισαγωγή που γουργουρίζει αν βάλω και κανένα φιλτράκι αφτερ μαρκετ θα ακούγετε πιο πολύ

Stage 2 θα είναι αναρτήσεις μάλλον αλλά αυτό όχι στο κοντινό μέλλον.

Από γκάζια μια χαρά είμαι δεν θέλω παραπάνω. Η μόνη μετατροπή που θα κάνω είναι 1/5 throttle kit που έχει ήδη παραγγελθεί.

....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5