ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΟΝΤΕΣ...
ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ DOUBLE PLAY???ME ΤΗΛΕΦΩΝΟ??
ΓΝΩΜΕΣ???![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΝΩΜΕΣ???![]()
![]()
![]()
![]()
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
Πειραιά μένω και έχω HOL. Κάποια ψιλοπροβλήματα στην αρχή με την ταχύτητα, αλλά αργότερα διορθώθηκε. Το Double play δεν ξέρω τι είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΓΝΩΜΕΣ???![]()
![]()
![]()
![]()
Με το τηλέφωνο είχα προβλήματα, όταν χρησιμοποιούσα τον αριθμό που μου έδωσαν. Εκανε διακοπές και γενικά ήταν ΓΤΠ. Το τηλέφωνο το ξαναγύρισα στον ΟΤΕ.
Εχω ακούσει όμως ότι το router της Ιντρακομ είναι πολύ καλύτερο απ΄το Fritz. (δινουν 2-3 τύπους. Εγώ έχω το Fritz)
![]()
Βύρωνα αν δεν ξέρεις τι είναι το double play μήπως σου έδωσαν eVoice ;
Αν περνάει πάνω από DSL OTE... κλάφτα![]()
Το double play όταν περνάει πάνω από το ιδιόκτητο δίκτυο είναι συνήθως εντάξει (αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους απ' ότι ξέρω)![]()
Όσο για το router της Intracom καλύτερο από το Fritz![]()
α επίσης πιο αρμόδιο μου φαίνεται αυτό το forum![]()
Δεν ξέρω από που περνάει. Πάντως όταν έκανα την εγγραφή. περυσι, περίμενα κανά μήνα για να ενεργοποιήσει το DSL ο ΟΤΕ αν λέει κάτι αυτό. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το άθλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Όσο για το router της Intracom καλύτερο από το Fritz![]()
![]()
Το δικό μου τηλ. ήταν όπως είπα ΓΤΠ. Η φωνή ακουγόταν σαν να μιλάς μέσα απο πηγάδι και σε slow motion. O φίλος που μου είχε προτείνει την HOL είχε router Intracom (όπως και κάποιοι φίλοι του) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το τηλέφωνο.
![]()
Πέρυσι λόγω πολέμου προσφορών ο ΟΤΕ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις νέες αιτήσεις έγκαιρα. Τώρα για να λέμε τα σύκα σύκα, έχουν στρώσει τα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν ξέρω από που περνάει. Πάντως όταν έκανα την εγγραφή. περυσι, περίμενα κανά μήνα για να ενεργοποιήσει το DSL ο ΟΤΕ αν λέει κάτι αυτό. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το άθλημα...![]()
Το δικό μου τηλ. ήταν όπως είπα ΓΤΠ. Η φωνή ακουγόταν σαν να μιλάς μέσα απο πηγάδι και σε slow motion. O φίλος που μου είχε προτείνει την HOL είχε router Intracom (όπως και κάποιοι φίλοι του) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το τηλέφωνο.
![]()
Μάλλον έχεις κύκλωμα ΟΤΕ οπότε μην περιμένεις να παίξει το τηλέφωνογια πολλούς λόγους που βαριέμαι να εξηγώ
![]()
Μέχρι στιγμής, απολύτως κανένα πρόβλημα στο Double Play - κατά την μετάβαση δεν έμεινα ούτε δευτερόλεπτο χωρίς Internet ή τηλέφωνο.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
νάτος ο ευχαριστημένος πελάτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μέχρι στιγμής, απολύτως κανένα πρόβλημα στο Double Play - κατά την μετάβαση δεν έμεινα ούτε δευτερόλεπτο χωρίς Internet ή τηλέφωνο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
νάτος ο ευχαριστημένος πελάτης![]()
![]()
![]()
Τις προάλλες μου ήρθε και ο τελευταίος λογαριασμός ΟΤΕ - πιστωτικός παρακαλώ !![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Προβλέπω τιλτΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
νάτος ο ευχαριστημένος πελάτης
:rotflmao:
![]()
αυτή πρέπει να 'ναι η καλύτερη στιγμή της όλης ιστορίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
![]()
![]()
![]()
Τις προάλλες μου ήρθε και ο τελευταίος λογαριασμός ΟΤΕ - πιστωτικός παρακαλώ !![]()
![]()
![]()
(όταν διαβάσει ο Τρομπέας...)