Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Τηλεμαραθώνιος Γ.Τ.Π ιστορία

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τα φραγκα θα μαζευτουν, τα σπιτια θα φτιαχτουν ,τα ανθρωπακια θα λιγδωσουν τα αντερακια τους.

Τα δεντρα , το δασος ,η φυση, στα @@ μας εμεις να ειμαστε καλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σου μιλαει παθων και ξερεις οτι σου μιλαει φιλικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!
    Και το αντίθετο να μού'λεγες δεν θα σε πίστευα Γιώργη

Αλλά απογοητεύομαι εντελώς απ'αυτή την εικόνα που μου παρουσιάζεται για τη χώρα που ζούμε.. αν είναι όντως τέτοιο μπ@υρδέλο τι να πω μετά ρε..

Εγώ θα πιστεύω ότι κάτι θα γίνει γι'αυτούς τους ανθρώπους πάντως. Τουλάχιστον γι'αυτούς που έχουν άμεση ανάγκη να ρίξουν ένα κεραμίδι πάνω απ'το κεφάλι τους.. γιατί οι τεράστιες καταστροφές έκαναν μεγάλη ζημιά σε πολύ περισσότερο κόσμο αν και όχι τόσο άμεσα..

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Να μαζευτούμε σ'αυτό το thread όσοι δώσαμε χρήματα κ να ζητήσουμε συγγνωμη γιατί το κάναμε για προβολή..Ρε πάτε καλά ρε..;Ναι,κάποιοι το έκαναν για προβολή..εμένα στο μπούτσο γιατι το έκαναν από τη στιγμή που μαζεύτηκαν χρήματα..Και ναι πιστεύω οτι θα πάνε στους πυροπαθείς..Τα έχουμε γαμήσει όλα..είμαστε αρνητικοί στους πάντες κ τα πάντα μόνο κ μόνο για να φωνάζουμε..Είμαστε μίζεροι..ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πριν κανα-δύο χρόνια είχα διαβάσει, και θα ψάξω να το βρω για εδώ, το πόσα φράγκα είχαν φτάσει στην Αφρική από το Band-Aid. Αυτό της δεκαετίας του 80.

Λοιπόν, από τα μύρια που πούλησε το τραγουδάκι, τις συναυλίες και τα διάφορα αναμνιστικά, στην Αφρική έφτασαν μερικά τζίπ σαν βοήθεια. (και αυτά Land Rover με ηλεκτρικά Lucas)

Εδώ έχουν μαζευτεί φράγκα να φτιάξουν την μισή Ελλάδα, μαζί με αυτά που έδωσαν οι τράπεζες. Δηλαδή του χρόνου Θα ζούμε σε μιά νέα Ελβετία. Η φάση είναι σαν τις συναυλίες του ακατονόμαστου για τις οποίες τραγούδησε αφιλοκερδώς αλλα χρέωσα διπλά τα ηχητικά και τους φωτισμούς που έγιναν από δικιές του εταιρείες.

Ελεος πιά με τα γκιοζιλίκια.

(Θεά η Λαμπίρη είπαμε)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

εννοειται οτι με εκνευριζει αφανταστα το γεγονος οτι η πολιτεια απο μονη της αδυνατει και αδιαφορει να καλυψει τις αναγκες αυτων των ανθρωπων

με εκνευριζει αφανταστα το γεγονος οτι υπερ-φορολογουμαι για λαθος λογους....
    απο τη στιγμη ομως που εξακολουθω να εχω τη δυνατοτητα να βοηθησω λιγο ακομα, γιατι να μην το κανω?

με ενοχλει ομως εξισου,το οτι σε καθε προσπαθεια που γινεται, ψαχνουμε αμεσως να βρουμε το στραβο...

δεν δεχομαι με τιποτα, οτι οι χιλιαδες που βοηθησαν με μικροποσα, το κανανε για να προβληθει το ονομα τους στην τηλεοραση....ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ωραιος.
    ερωτηση:το να εισαι επαναστατης του πληκτρολογιου ειναι γραφικο.το να επαναστατησεις στο δρομο ειναι αντιδημοκρατικο γιατι δεν αφηνεις τους συνανθρωπους σου να πανε στη δουλεια τους (ασε που ειναι δεδομενα τα μπαχαλα αρα θα καταστραφουν και περιουσιες ανθρωπων που δε φταινε σε τπτ).το να κανεις ενοπλο αγωνα σε παει καμια 35αρια χρονια πισω (ασε που πλεον δεν πανε και φανταροι αρα αμα παθει καμια εμπλοκη το οπλο το χασαμε το ματς).το να επαναστατησεις μεσω e-mail σε αρμοδιους φορεις και υπηρεσιες ειναι για γελια αφου ξερουμε οτι θα καταληξουν στο καλαθι των αχρηστων. το να επαναστατεις ατομικα (δλδ να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο) ειναι καλο αλλα αν δεν μιλησεις σε καποιους για αυτο ειναι μια τρυπα στο νερο. το να επαναστατησεις βγαινοντας στην ερμου και φωναζοντας με μια ντουντουκα στο χερι και λεγοντας σωστα πραγματα ειναι για το τρελοκομειο.επειδη μπορω να γραφω μεχρι το βραδυ ρε γιωργη....ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΡΕ?????
    ν
    ναι ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ

θες μερικα παραδείγματα?

μη πατας σε καφετέριες που εχουν ακριβο καφε, γινε θαμώνας σε "φτηνές"
    μη ψηφίζεις οσους δε γουστάρεις
    μην αγοράζεις απο ακριβα μαγαζια
    μην κοιτάς στην TV οτι δε σου αρεσει και γραφτους
    μην ακολουθεις τη μαζα και κανεις τετριμμένα
    ψάξου για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ για καθε πρόβλημα (η ευκολη απαντηση "φταίει το κρατος" εμενα με αφηνει αδιάφορο γιατι "φταίμε και εμεις...")
    μην αντιδρας σε οτιδήποτε απλώς για την αντιδραση.... γιατι οταν πραγματικα εχεις δίκιο δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα...
    και αλλα 1000πραγματα που κανω εγω και εχω καθαρη τη συνείδηση μου αλλα δε μπορω να στα γραψω .. ειναι τροπος ζωης....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ν
    ναι ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ

θες μερικα παραδείγματα?

μη πατας σε καφετέριες που εχουν ακριβο καφε, γινε θαμώνας σε "φτηνές"
    μη ψηφίζεις οσους δε γουστάρεις
    μην αγοράζεις απο ακριβα μαγαζια
    μην κοιτάς στην TV οτι δε σου αρεσει και γραφτους
    μην ακολουθεις τη μαζα και κανεις τετριμμένα
    ψάξου για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ για καθε πρόβλημα (η ευκολη απαντηση "φταίει το κρατος" εμενα με αφηνει αδιάφορο γιατι "φταίμε και εμεις...")
    μην αντιδρας σε οτιδήποτε απλώς για την αντιδραση.... γιατι οταν πραγματικα εχεις δίκιο δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα...
    και αλλα 1000πραγματα που κανω εγω και εχω καθαρη τη συνείδηση μου αλλα δε μπορω να στα γραψω .. ειναι τροπος ζωης....
    για πιο καθαρη συνειδηση να διαβαζεις πιο σωστα...

το να επαναστατεις ατομικα (δλδ να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο) ειναι καλο αλλα αν δεν μιλησεις σε καποιους για αυτο ειναι μια τρυπα στο νερο.
    και μη προσπαθησεις να μπεις σε αντιπαραθεση μαζι μου γιωργο δε θα σε ακολουθησω.

υ.γ.κοντευεις να γινεις φαντασμα εδω μεσα...(φιλικα)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ηθικό δίδαγμα είναι ένα:

Αν είναι να καει το σπίτι και το χωράφι σου, φρόντισε να καει μαζί με πολλά άλλα και άν είναι δυνατόν προεκλογικά γιατί όλο και κανένας μαραθώνιος θα γίνει και θα στο φτιάξουν. Αν δεν στο φτιάξουν θα πάρεις τουλάχιστον μερικά λεφτούλια να πορεύεσαι ( και να ψηφίζεις).

Αλί και τρισαλί άμα το σπίτι σου καεί μόνο του, τότε το ελληνικό μπουρδελοκράτος σε συνδέει με το πρόγραμμα αποζημιώσεων του Καϊρου...

Σε αυτό βοηθάει και η συντονισμένη φιλευσπαλαχνία που κινείται από τις τηλεοράσεις...

Η αρωγή των πυρο-σεισμο-πλημυρο-αεροστροβιλο-κλπ-πλήκτων είναι υποχρέωση του κράτους και μόνο, τα υπόλοιπα είναι πονηριές.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ ένα γνωρίζω...

Όταν πραγματικά βοηθάς, ούτε στο γυαλί βγαίνεις, ούτε διαφημίζεσαι , ουτε λές λόγια πολλά και συμπαράσταση σε κάποιους που εκείνοι την στιγμή κάθονται σε μια καρέκλα έξω απο το δικό τους σπίτι γκρεμισμένο και καμένο.

Αν θες να βοηθήσεις, απλά το κάνεις χωρίς να πείς κουβέντα.

Χθες έγινε μαραθώνιος (αρνήθηκα να τον δώ) για να μαζευτούν λεφτά λέει να σταλούν εκεί. Αλήθεια τα κανάλια τι έδωσαν;... οι παρουσιαστές;... οι τύποι που έβαζαν διαφημίσεις;;;

Χρειάζεται μεσάζοντας για να πάει κάποιος σε ενα λογαριασμό που έχει ανοιχτεί να βάλει έστω και 10€;;; Χρειάζεται διαφήμιση για να το κάνει και να περνάει το όνομα του δίπλα σε ποσό;

Τόσο κουτόχορτο πια;... τόσο αλαζονεία;....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εννοειται οτι με εκνευριζει αφανταστα το γεγονος οτι η πολιτεια απο μονη της αδυνατει και αδιαφορει να καλυψει τις αναγκες αυτων των ανθρωπων

με εκνευριζει αφανταστα το γεγονος οτι υπερ-φορολογουμαι για λαθος λογους....
    απο τη στιγμη ομως που εξακολουθω να εχω τη δυνατοτητα να βοηθησω λιγο ακομα, γιατι να μην το κανω?

με ενοχλει ομως εξισου,το οτι σε καθε προσπαθεια που γινεται, ψαχνουμε αμεσως να βρουμε το στραβο...

δεν δεχομαι με τιποτα, οτι οι χιλιαδες που βοηθησαν με μικροποσα, το κανανε για να προβληθει το ονομα τους στην τηλεοραση....ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
    Δηλαδή συγγνώμη αν έχεις την επιλογή να δώσεις 20 euro ανώνυμα ή 20 euro επώνυμα, ποιος αλλος μπορεί να είναι ο λόγος να το κάνεις επώνυμα εκτός απο το να προβάλλεις το όνομά σου?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ε χμμμμμμμμμμ ...η ευρωπαϊκή ένωση δεν έιναι διατεθειμένη να δώσει στο ελληνικό κράτος 600.000.000 € και μελλοντικά επιπλέον άλλα 200.000.000€ για την ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών????
    Τουλάχιστον έτσι άκουσα εγώ στην κρατική τηλεόραση...(αν ξέρει κάτι παραπάνω ο alximistis.....)
    Ο μόνος φόβος των ευρωπαίων είναι οι ''μαύρες τρύπες'' στις οποίες χάνονται πολλά από τα χρήματα της Ε.Ε.

Γι'αυτό είμαστε για τον μούτσο καβάλα

Οι τηλεμαραθώνιοι ,είναι μια καλή προσπάθεια ,αν και πολλοί βρίσκουν ευκαιρία για φοροαπαλλαγές ( όχι ο κοσμάκης με τα 20-50€ αλλά οι επιχειρήσεις/τράπεζες/όμιλοι).

Τα χρήματα της Ευρώπης να κοιτάξουν να αξιοποιήσουν οι γελοίοι ( πολιτικούς δεν μπορώ να τους αποκαλέσω,συγγνώμη) και οι τηλεμραθώνιοι μπορούν να περιμένουν
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για πιο καθαρη συνειδηση να διαβαζεις πιο σωστα...

και μη προσπαθησεις να μπεις σε αντιπαραθεση μαζι μου γιωργο δε θα σε ακολουθησω.

υ.γ.κοντευεις να γινεις φαντασμα εδω μεσα...(φιλικα)
    εγω αντιπαραθεση? ειπα την αποψη μου! εσυ "την ειπες" στον Γιωργο....

φαντασμα ε? γουσταρω !!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω αντιπαραθεση? ειπα την αποψη μου! εσυ "την ειπες" στον Γιωργο....

φαντασμα ε? γουσταρω !!!
    εσυ αντιπαραθεση???μα πως μου περασε απο το μυαλο....ποτε δεν το εχεις κανει !!!!

την αποψη σου την ακουσα και σου απαντησα.

δεν την ειπα στον γιωργο !!! συζητηση κανουμε αλλα μαλλον δε θελεις να το καταλαβεις. το μονο που καταλαβαινεις ειναι οτι ο ενας παει να τη πει στον αλλο...να σε πληροφορισω λοιπον οτι υπαρχουνε και αλλου ειδους σχεσεις και συμπεριφορες.

γουσταρεις ε?...λυπαμαι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

XeRox member......
    +++1000000 για τον τηλεμαραθωνιο....
    +++1000000 για τους ανθρωπους που εβαλαν χρημα, απο το υστερημα τους....

στ'@ρχιδια μου αν εβαλαν οι παρουσιαστες....
    στ'@ρχιδια μου αν καποιοι προβληθηκαν μεσα απο αυτο...

.....οσο για τα υπολοιπα, πιστευτε οτι η ιστορια που μαθαμε/τε, ειναι η αληθινη?
    εδω δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για πραγματα τα οποια συνεβησαν πριν
    απο λιγες μερες, θα ειμαστε σιγουροι για πραγματα τα οποια εγιναν πριν χρονια?

οπως ειπε κ ο φιλος defiant, κ του ανταπoδιδω τωρα την ερωτηση,
    "Do you believe that's air you are breathing now?"

σε ολους εσας, υπερμαχους της "αληθινης ιστοριας" κ της "αληθειας".......
    i'm no supergenius, or are i...???

smells like summertime....

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Παιδιά εγω δεν έχω πρόβλημα για το αν κάποιος θα γράψει και τ' ονομά του στο sms ή θα το στείλει ανώνυμο. Αυτό που με πειράζει είναι η αφέλεια ολων αυτών που νομίζουν πως τα $$$ τους θα πάνε στις σωστές τσέπες.

Χωρίς να θέλω να συνεχίσω την τωρινή διαμάχη.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κάθε μέρα η ίδια ιστορία
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 22:28
  2. Η αποκριά και η ιστορία της...
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:46
  3. H μικρη και πικρη ιστορια μου...