Σκέφτεται ο αδερφος μου να το πάρει(μην αρχισετε περι σπαστου κρανους,δεν μπορω να τον πεισω χρονια περι full face).
Κριτικές απο κατοχους?
Μαγαζια(Ελλαδα οχι internet)που μπορει να το βρει φθηνότερα?
ποσο παει?
Ευχαριστώ!!!
Σκέφτεται ο αδερφος μου να το πάρει(μην αρχισετε περι σπαστου κρανους,δεν μπορω να τον πεισω χρονια περι full face).
Κριτικές απο κατοχους?
Μαγαζια(Ελλαδα οχι internet)που μπορει να το βρει φθηνότερα?
ποσο παει?
Ευχαριστώ!!!
ρε παιδια και γω θελώ να το παρω, ακουσα οτι ειναι καλυτερο απο Ν-100, Ν101 αλλα μερικοι λενε οτι εχει πολυ θόρυβο. Ως γνωστον ο θορυβος ειναι συγκυρια πολλων παραμετρων όπως υψος αναβατη, ειδος μηχανής (=θεση οδηγησης), ταχυτητες κτλ.
Οπως εχω αναφερει και σε αλλο topic ψαχνω για flip up για χρηση κυριως εντος πολης και σχετικα μικρο θορυβο σε ταχυτητες ως 140km/h περιπου σε κανα ταξιδακι.
Εχω καταληξει στο nolan n102 γιατι πιστευω ειναι το καλυτερο στα λεφτα του (το βρηκα 220 ? Θεσ/νικη), παρακαλω οποιος εχει εμπειριες απο το συγκεκριμενο ας τις παραθεσει.
Thanx
υ.γ. Εχω ενα Transalp 650 και εχω υψος 1,75μ
για ρίξε μια ματιά εδώ www.baxevanis.gr
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Nolan φέρνει και ο Ξύκης στη Μιχαλακοπουλου.
Θεωρούνται τα καλύτερα ανοιγόμενα. Μειονέκτημα όπως όλων αυτών, το βάρος.
Το Ν102 δε μου άρεσε έναντι του Ν101 γιατι έβγαινε πολύ μπροστά η μουρη του
Ειχε - λογικο - αρκετό θόρυβο. Οταν μου το έκλεψαν στο Dubrovnik το αντικατέστησα (αναγκαστικα) με ενα Airoh SV55, το οποίο ήταν και πιο ελαφρύ και πιο ήσυχο
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ Ν102 ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΑΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ,ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΟΥΤΙ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ,Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ Ν103.ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ NOLAN,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΡΑΝΗ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ LEXAN POLYCARBONATE.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΚΑΣ СABERG ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ..ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
πουλαω ενα small αν θελεις...στα 90?...ασημι...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).