Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Φωτιές? Ταξιδιωτικά?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Φωτιές? Ταξιδιωτικά?

Αλήθεια δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία να έγραφα για την παρακάτω πρόταση/προβληματισμό μου.

Ξέρω οτι η ολη ιστορία με τις φωτιές μας αφήνει ολους αποκαρδιωμένους και σιωπηλούς. Σίγουρα, οργισμένους.

Γίνανε και απόπειρες εμπρησμού στο λατρευτό μου νησί χωρίς ευτυχώς βιβλικές καταστροφές οπως την υπόλοιπη Ελλάδα. Αγαπώ την φύση και τον τόπο μου. Αγαπώ να τον διαβαίνω πεζός ή μηχανοκίνητος. Αγαπώ τα βουνά και τις πεδιάδες που γύρισα με τον πατέρα και τον παππού μου απο πολύ μικρό παιδάκι κιόλας. Και στεναχωριέμαι αφάνταστα στη σκέψη οτι κάποιος θα ήθελε να τα καταστρέψει για ενα οικοπεδάκι, ενα βοσκότοπο ή απλά γιατί μισεί αυτό που βλέπει στον καθρέπτη κάθε πρωί.

Προτείνω λοιπόν, οσο είναι εφικτό τουλάχιστον, να περιορίσουμε ολοι μας λεπτομερείς περιγραφές απο τα ταξιδωτικά μας με σκοπό να ελατώσουμε την πιθανότητα να διαβάσει ο οποιοσδήποτε κακόβουλος εμπρηστής που μπαίνει στο forum, λεπτομέρειες σχετικά με ονόματα και τοποθεσίες απο τυχών υπέροχα δάση που έμειναν ανέγγιχτα απο τις φλόγες.

Ίσως ν' ακούγεται παράλογο το αίτημά μου αλλα μεσ' τον παραλογισμό που διακρίνει αυτές τις παράλογα καταστροφικές μέρες να αποτελέσει ενα ελάχιστο τρόπο πρόληψης.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Re: Φωτιές? Ταξιδιωτικά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ίσως ν' ακούγεται παράλογο το αίτημά μου
    +1000 sto PARALOGO

Το θεωρώ όντως υπερβολικό. Μακάρι τα δικά μας "ταξιδιωτικά" να ήταν υπεύθυνα για το χάλι που ζούμε αυτές τις μέρες.
    Σκέψου ότι μπορεί να λειτουργήσουν και αντίστροφα, δηλαδή, να φέρουν ανθρώπους νέους που θα αγαπήσουν και θα επισκεφθούν τα μέρη αυτά, όχι για να τα καταστρέψουν, αλλά για να τα θαυμάσουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns
    Το θεωρώ όντως υπερβολικό. Μακάρι τα δικά μας "ταξιδιωτικά" να ήταν υπεύθυνα για το χάλι που ζούμε αυτές τις μέρες.
    Σκέψου ότι μπορεί να λειτουργήσουν και αντίστροφα, δηλαδή, να φέρουν ανθρώπους νέους που θα αγαπήσουν και θα επισκεφθούν τα μέρη αυτά, όχι για να τα καταστρέψουν, αλλά για να τα θαυμάσουν.

+1

φιλε νικο δε περιμενουν το μοτο.γρ για δουν τι πρεπει να καψουνε.

ξερουν πολυ καλυτερα απο εμας!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    φιλε νικο δε περιμενουν το μοτο.γρ για δουν τι πρεπει να καψουνε.

ξερουν πολυ καλυτερα απο εμας!

+1000 (δυστυχώς )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ