Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δεν το πρόσεξα.. :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δεν το πρόσεξα.. :rotflmao:
Απ' τα καλύτερα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
![]()
Δεν το πρόσεξα.. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Και που να ξημερωσει.![]()
Και μόνο που κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε ειλικρινά συγνώμη για μένα φτάνει.Είναι σίγουρο πως δεν θα το ξανακάνει γιατί κατάλαβε πόσο εύκολο είναι να πέσεις σε κάποιον που δεν θα του φερθεί τόσο καλά...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παιδια αυριο που θα παω στον βαφεα, σιγουρα θα το μετανοιωσω, αλλα τον λυπηθηκα μωρε
Ποιος ξερει τι εχει τραβηξει και αυτος στην ζωη του
Ενιωθα οτι παω να τον εκμεταλευτω, και ας μην ηταν ετσι
Ειδα στον εαυτο μου ολους αυτους τους μαλακες που τρακαρουν μηχανακια και αντι να κοιταξουν τον αναβατη, κοιτανε τον προφυλακτηρα τους
Σιγουρα φταιει αυτος, αλλα ετσι μου ηρθε
Επρεπε και να παω στο νοσοκομειο οπως εγραψα
Δεν εχει και καμια τρομερη ζημια το αμαξι αλλωστε, παντως δεν παυει να την εχει
![]()
Μαζι σου...![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Όλοι έχουμε κάνει μαλακίες και υπήρχαν άγνωστα άτομα που μας την χάρισαν.
AFTER άμα ήταν καμιά χοντρή ζημιά να του ξέσκιζες τα ράμματα αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα το σοβαρό.
Πολλοί άνθρωποι όταν κάνουν λάθη και οι άλλοι δείχνουν μεγαλοψυχία (όπως εσύ κ μπράβο σου) συνειδητοποιούν την λάθος συμπεριφορά τους και αλλάζουν.
Ας είναι το παλικάρι ένας απ'αυτούς!
ΑFTER![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Η σταθερότητά σου μ'αρέσει..
![]()
Σα ζελε ενα πραμα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατα βαθος σκεφτεται τη Χαρα!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιώργη θα το μετανιώσεις αλλά για μια στιγμή !
Μετά από λίγο θα ξανανιώσεις όμορφα όπως ένιωσες τη στιγμή που τον έδιωξες, ποτέ ξανά !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παιδια αυριο που θα παω στον βαφεα, σιγουρα θα το μετανοιωσω, αλλα τον λυπηθηκα μωρε
Ποιος ξερει τι εχει τραβηξει και αυτος στην ζωη του
Ενιωθα οτι παω να τον εκμεταλευτω, και ας μην ηταν ετσι
Ειδα στον εαυτο μου ολους αυτους τους μαλακες που τρακαρουν μηχανακια και αντι να κοιταξουν τον αναβατη, κοιτανε τον προφυλακτηρα τους
Σιγουρα φταιει αυτος, αλλα ετσι μου ηρθε
Επρεπε και να παω στο νοσοκομειο οπως εγραψα
Δεν εχει και καμια τρομερη ζημια το αμαξι αλλωστε, παντως δεν παυει να την εχει
![]()
μαζί σου κι εγώ...νομίζω οτι καλά εκανες![]()
![]()
Θα πω μονο ενα περιστατικο
Ημουν πιτσιρικας 17 χρονων, με διπλωμα κανονικα(υπογραφη απο γονεις), και ειχα ενα παπι
Μπροστα μου ενας εκανε αποτομα αριστερα για να αποφυγει καποιον που σταματησε και εγω οπως περναγα του εγδαρα την πορτα με το μαρσπιε
Βασικα περισσοτερο γι ανα γλυτωσει χρονο το εκανε, μιας και στα 2 επομενα δευτερολεπτα θα ελευθερωνοταν μπροστα του ο δρομος
Δεν επεσα
Σταματαω και σουξου μουξου, ημουν και μικρος ψαρι τελειως, για να μην τα πολυλογω, του εκανα δηλωση![]()
Την αλλη μερα το πρωι με πηρε και τηλεφωνο το πρωι ''αντε ακομα να κανεις την δηλωση?''
Εχουν περασει 15 χρονια σχεδον, και καθε φορα που περναω απο εκεινο το σημειο, ειναι και κοντα στο σπιτι μου, κοιταω μηπως τον πετυχω(θυμαμαι την φατσα του ακομα), για να του κανω το αμαξι λαμπογυαλο
![]()
Μου εχει μεινει ρε παιδια
καλα εκανες μη μασας ο κακομοιρης το μεροκαματο εβγαζε και μες τη φουργια του εκανε μ@λ@κια ..
εσυ δεν εχασες τπτ , εκεινος κερδισε πολλα, που ξερεις? ανετα εχανε και τη δουλεια του(εδω ακομη και τωρα μπορει να την εχασε)![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Όλοι έχουμε κάνει μαλακίες και υπήρχαν άγνωστα άτομα που μας την χάρισαν.
AFTER άμα ήταν καμιά χοντρή ζημιά να του ξέσκιζες τα ράμματα αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα το σοβαρό.
Πολλοί άνθρωποι όταν κάνουν λάθη και οι άλλοι δείχνουν μεγαλοψυχία (όπως εσύ κ μπράβο σου) συνειδητοποιούν την λάθος συμπεριφορά τους και αλλάζουν.
Ας είναι το παλικάρι ένας απ'αυτούς!
ΑFTER![]()
![]()
![]()
![]()