10W/40 ή 15W/50 ?
φούλ ή ημι-συνθετικό ?
Χρήση:
-γρήγορες βόλτες
-σβέλτα ταξίδια
-πίστα (λίαν συντόμως)
Ήδη μυρίζομαι την καυτή ανάσα του Oldman που ωσάν πεινασμένος λύκος είναι έτοιμος να κατασπαράξει το ψαρωμένο πρόβατο...
10W/40 ή 15W/50 ?
φούλ ή ημι-συνθετικό ?
Χρήση:
-γρήγορες βόλτες
-σβέλτα ταξίδια
-πίστα (λίαν συντόμως)
Ήδη μυρίζομαι την καυτή ανάσα του Oldman που ωσάν πεινασμένος λύκος είναι έτοιμος να κατασπαράξει το ψαρωμένο πρόβατο...
Ανάλογα το μοτό και τις συνθήκες οδήγησης .
Ότι και να βάλεις, μια χαρά θα είναι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
10W/40 ή 15W/50 ?
φούλ ή ημι-συνθετικό ?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τι? Δεν θα μου την πείς? Ούτε ένα σαρκαστικό σχολιάκι? Που πήγε ο παλιός καλός Oldman που ήξερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ότι και να βάλεις, μια χαρά θα είναι !!!![]()
![]()
Για full-synthetic με βλέπω...
Νομίζω πως αν έχεις μονοκύλινδρο τα φουλ συνθετικά θα κάνουν την έξοδό τους σύντομα μιας και μονοκύλινδρος κινητήρας συνήθως τα ψιλοκαίει . Αν όμως έχεις κανένα 2κύλινδρο , 4κύλινδρο τότε σου πάνε μια χαρά .
Καλαματιανό ( άμα έμεινε καθόλου ):a44:Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
10W/40 ή 15W/50 ?
φούλ ή ημι-συνθετικό ?
Χρήση:
-γρήγορες βόλτες
-σβέλτα ταξίδια
-πίστα (λίαν συντόμως)
ΛΑΔΟΛΟΓΙΕΣ !!!:a029:
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αν έχεις 3?Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Νομίζω πως αν έχεις μονοκύλινδρο τα φουλ συνθετικά θα κάνουν την έξοδό τους σύντομα μιας και μονοκύλινδρος κινητήρας συνήθως τα ψιλοκαίει . Αν όμως έχεις κανένα 2κύλινδρο , 4κύλινδρο τότε σου πάνε μια χαρά .
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Χαρά μου 3κύλινδρα μοτέρ δεν υπάρχουν? Το αβατάρ μου δεν βγάζει μάτια?Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Νομίζω πως αν έχεις μονοκύλινδρο τα φουλ συνθετικά θα κάνουν την έξοδό τους σύντομα μιας και μονοκύλινδρος κινητήρας συνήθως τα ψιλοκαίει . Αν όμως έχεις κανένα 2κύλινδρο , 4κύλινδρο τότε σου πάνε μια χαρά .![]()
Γειά σου ρε μαρούλη με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου!
![]()
Συνήθως διαλέγεις το 3ο (που είναι είναι και το μακρύτερο ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Αν έχεις 3?![]()
ανάθεμα κ αν κατάλαβα τίποτα απ'όλα αυτά... :hypnotize
Χίλια συγγνώμη ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ανάθεμα κ αν κατάλαβα τίποτα απ'όλα αυτά... :hypnotize![]()
![]()
Την επόμενη φορά θα γίνει σε στυλ F.A.Q. και θα υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα και επί παντός επιστητού γενικότερα !!!![]()
Διάβασες τις ΛΑΔΟΛΟΓΙΕΣ !!! . τόσο κόπο έκανε ο OldMan να μας ανοίξει τα μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ανάθεμα κ αν κατάλαβα τίποτα απ'όλα αυτά... :hypnotize![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Σε συγχωρώ εις το όνομα του καρτέρ,του Motul και της ξηράς καμπάνας.Αμηηηηηηηηηηηήνννννν!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Χίλια συγγνώμη ...!!!![]()
![]()
Την επόμενη φορά θα γίνει σε στυλ F.A.Q. και θα υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα και επί παντός επιστητού γενικότερα !!!![]()
και τις λαδολογίες διάβασα και τις παραλαδολογίες αλλά τι να κάνω που δε σκαμπάζω από φυσικο-χημικά καλλιτέχνης άνθρωπος?
Να κάτσεις να πιάσεις έστω το γενικό νόημα θα μου απαντήσεις κ εγώ με τη σειρά μου θα σου πώ πως θέλω να μάθω κ ενδιαφέρομαι αλλά σαν ψάρι έχω πολλά να μάθω για την άβυσσο της μοτοσυκλέτας!
![]()
Όχι full συνθετικά. Αποδίδουν καλύτερα αλλά γιά πολύ λιγότερα χλμ (προφανώς είναι γιά συνθήκες πίστας)
Εγώ απ'τα λίγα που ξέρω είναι ότι έχουν μεγαλύτερες αντοχές από τα ημί αλλά το πρόβλημα τους είναι ότι καμιά φορά πατινάρεται ο συμπλέκτης τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Όχι full συνθετικά. Αποδίδουν καλύτερα αλλά γιά πολύ λιγότερα χλμ (προφανώς είναι γιά συνθήκες πίστας)![]()
Oldmaaaaannnn!!!!!!![]()