Αυτή με το γύπα και το παιδάκι και ο βουδιστής!!! Συγκλονιστικά στιγμιότυπα.
Αυτή με το γύπα και το παιδάκι και ο βουδιστής!!! Συγκλονιστικά στιγμιότυπα.
Όντως πολύ καλή ιδέα αυτό το θρεντ....
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Aλλη μια συκλονιστικη photo...
..στο avatar του kalesin![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Images of the real life...
Quod me nutrit... me destruit.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
"The Falling Man" είναι ο τίτλος μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε από τον Richard Drew κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 ενάντια στους Δίδυμους Πύργους του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου, στις 9:41:15 το πρωί.
Στην εικόνα μπορείτε να δείτε την πτώση ενός άνδρα από έναν από τους πύργους, ο οποίος επέλεξε να πηδήσει στο κενό αντί του θανάτου από τη θερμότητα και τον καπνό.
Η δημοσίευση της φωτογραφίας αμέσως μετά από τις επιθέσεις εξόργισε τμήμα της αμερικανικής κοι-νής γνώμης. Αμέσως μετά, τα περισσότερα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας αυτολογοκρίθηκαν, προτιμώντας να παρουσιάζουν απλώς φωτογρα-φίες πράξεων ηρωισμού και θυσίας.
Μια επιστημονική επεξεργασία θα αποκάλυπτε την ταυτότητα αυτού του άνδρα..
Υπάρχει και βιβλίο με τον ίδιο τίτλο του Don DeLillo "The falling man", μονο στα Αγγλικά.
Αξίζει να το διαβάσετε.
Η και απο μεγαλες προσωπικοτητες ..
Τον Α'ι'νστάιν να μας κορο'ι'ιδευει πως και τον ξεχασαμε???... Το Λαμπρακη ??
Τη στημενη (αλη8εια λεω) φοτο των Αμερικανων που παλευουν να υψωσουν τη σημαια???
Απλα μου ηρ8αν στο μυαλο γιατι ειναι επισης γνωστες....σορρυ παιδια ειμαι ανικανη να ποσταρω φοτο...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ειναι και αλλη μια απο τον Ισπανικο εμφυλιο αν δεν κανω λαθος ....
με ενα στρατιωτη την ωρα που τον βρικει η σφαιρα πανω απο ενα αναχωμα ...συγκλονιστικη..
Να ποστάρω κι εγώ κάποιες...
Η Σμύρνη μάνα καίγεται...![]()
Οσον αφορα στην αλλη που προανεφερα με τους Αμερικανους νομιζω ειχα δει το ιστορικο της φοτο σε μια εκπομπη του Κουλογλου αν δεν κανω λα8ος...
Το σκηνικο εχει ως εξης...
Ηταν να καταλαβουν ενα υψωμα στρατηγικης σημασιας νομιζω κατα τη διαρκεια το Β'ΠΠ...
Η ΑΡΧΙΚΗ φοτο...εδειχνε σε πρωτο πλανο ενα στρατιωτη να κ@λοβαραει κα8ιστος με το σπιν8ιροβολο βλεμμα της αγελαδας στα ματια ... πισω του κατι αλλοι χαζευαν και η σημαια απλα στημμενη...
Φυσικα οταν εμφανιστηκε αυτη η φοτο οι ''ανωτεροι'' τους εφριξαν και ξαναβαλανε τους στρατιωτες να στη8ουν ολοι μαζι παλευοντας ηρωικα και στηνοντας τη σημαια αγκομαχοντας ολο σ8ενος και καμαρι...![]()
Η φοτο αυτη μετα εγινε ευρεως γνωστη και φυσικα...ΚΑΙ γλυπτο!!!
Κλασσικα ετσι???
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Οσον αφορα στην αλλη που προανεφερα με τους Αμερικανους νομιζω ειχα δει το ιστορικο της φοτο σε μια εκπομπη του Κουλογλου αν δεν κανω λα8ος...
Το σκηνικο εχει ως εξης...
Ηταν να καταλαβουν ενα υψωμα στρατηγικης σημασιας νομιζω κατα τη διαρκεια το Β'ΠΠ...
Η ΑΡΧΙΚΗ φοτο...εδειχνε σε πρωτο πλανο ενα στρατιωτη να κ@λοβαραει κα8ιστος με το σπιν8ιροβολο βλεμμα της αγελαδας στα ματια ... πισω του κατι αλλοι χαζευαν και η σημαια απλα στημμενη...
Φυσικα οταν εμφανιστηκε αυτη η φοτο οι ''ανωτεροι'' τους εφριξαν και ξαναβαλανε τους στρατιωτες να στη8ουν ολοι μαζι παλευοντας ηρωικα και στηνοντας τη σημαια αγκομαχοντας ολο σ8ενος και καμαρι...![]()
Η φοτο αυτη μετα εγινε ευρεως γνωστη και φυσικα...ΚΑΙ γλυπτο!!!
Κλασσικα ετσι???
![]()
![]()
![]()
Και αμερικάνικα...![]()