Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 159

Θέμα: Αθήνα - Κακαβιά - Αργυροκαστρό - Αγιοί Σαραντά -Κερκυρά - Παξοί , Άυγουστος 2007

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς τα μόνα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι , όρεξη και γερή μέση . Ότι έκανα το έκανα με ένα ταπεινό Honda Bros 400 του 90 φορτωμένο με πάνω από 100.000 χλμ και αρκετά χλμ ήταν δικαβάλα .

Μπράβο!

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο...

...που δεν "κόλλησες" το μοτοσυκλετιστικό aids, των μπανιστηρτζήδων των "fantaisie" περιπετειών, αποκλειστικά από τις σέλλες των μοτοσυκλετών-εκτροφείων αξεσουάρ περιπέτειας...

Με υγεία στα επόμενα και πιό μακρυνά ταξίδια!

Ωραίο ταξιδάκι, πρωτότυπο. Πάντα τέτοια! Μπράβο σας.
    safety doesn't happen by accident

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    πολύ ωράιο!!!
    πάντα τέτοια, μετά απο σύντομο "πέρασμα απο μερικά απο τα σημεία που πέρασες έχω βάλει ρώτα να κάνω διακοπές προς τα εκεί... μάλλον του χρόνου,...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ωραίο ταξιδάκι, πρωτότυπο. Πάντα τέτοια! Μπράβο σας.

+1 και απο μενα στο πρωτοτυπο αλλα και στο παντα τετοια.

@ Anritsu: απορια: απο αγχος σε κεινα τα μερη πως τα πηγατε?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Όλα τα καλά έχουν δυστυχώς και ένα τέλος .Μακάρι να είναι πάντα αίσιο για όλους μας . 2300 αξέχαστα χλμ και αναμνήσεις για ένα χειμώνα που πλησιάζει .Ελπίζω να μην σας κούρασα . Δεν έχω ξανακάνει ταξιδιωτικό όποτε όποια παρατήρηση ή πρόταση ευπρόσδεκτη .Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς τα μόνα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι , όρεξη και γερή μέση . Ότι έκανα το έκανα με ένα ταπεινό Honda Bros 400 του 90 φορτωμένο με πάνω από 100.000 χλμ και αρκετά χλμ ήταν δικαβάλα . Αλλοίμονο αν περίμενα να παρώ varadero ,Gs 1200 , η ότι άλλο . Τώρα που έσπασε το ρόδι ανεβάζω τον πήχη ψηλά και αν είμαι καλά του χρόνου Αύγουστο θα πάω στο Cluj της Ρουμανίας να προσκυνήσω το κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία . Μέχρι τότε.....

ΤΕΛΟΣ

128.
    Εύγε νέε μου! μπράβο σε σένα και στο κορίτσι σου!Άξια!!και οι 2 σας αυτομάτως περνάτε στο κλαμπ των "σιδερόκωλων" και όλα αυτά με το "ταπεινό" -μόνο σε εισαγωγικά- Brosaκι ...είχα-είχαν οι παλιότεροι δίκιο τελικά:α) με 400 κυβικά (αλλά και με λιγώτερα),πας παντού,δε χρειάζεσαι τέρατα 1000άρια...β) ένα BROS ήταν είναι και θα είναι πάντα μια αγορά με κλειστά μάτια....και πολύ χαίρομαι που το φχαριστιέσαι!κι όπως σου έλεγα μόλις το βαρεθείς ή αναβαθμιστείς με το καλό μου το πουλάς....
    Όσο για το ταξιδιωτικό μια χαρά,αλλά το επόμενο να το κάνεις χειρότερο για να ζηλεύουμε λιγότερο!!!:rotflmao:
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Ευχαριστώ άπαντες . Είναι χαρά ένα δικό μου ταξίδι να υπάρχει ανάμεσα στα δικά σας .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Μπράβο!

...που δεν "κόλλησες" το μοτοσυκλετιστικό aids, των μπανιστηρτζήδων των "fantaisie" περιπετειών, αποκλειστικά από τις σέλλες των μοτοσυκλετών-εκτροφείων αξεσουάρ περιπέτειας...
    Να σαί καλά φιλέ Uriah Heep . Δεν νομίζω η δική μου βόλτα να ήταν και τόσο περιπετειώδης καθώς μάλλον εκ τους ασφαλούς κινήθηκα . Καταλαβαίνω όμως τι εννοείς . Περιμένω λίγα γραμμάρια αφρικανικού τσαγιού .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    πολύ ωραίο!!!

πάντα τέτοια, μετά από σύντομο "πέρασμα από μερικά από τα σημεία που πέρασες έχω βάλει ρώτα να κάνω διακοπές προς τα εκεί... μάλλον του χρόνου,...
    Αν μπεις από Κακαβιά κάνε μια βόλτα από την Σωτήρα και πίες νερό από την πηγή εκεί . Αν αυτό το χωριό ήταν μέσα από τα σύνορα θα είχε φήμη ανάλογη του Μετσόβου και των Ζαγοροχωριών , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    +1 και απο μενα στο πρωτοτυπο αλλα και στο παντα τετοια.
    @ Anritsu: απορια: απο αγχος σε κεινα τα μερη πως τα πηγατε?
    Όταν μπήκα στο Αλβανικό κομμάτι μου έκατσε βαριά η τεράστια αλβανική σημαία που υπάρχει εκεί . Όταν μου μίλησε ελληνικά ο Αλβανός αστυνομικός στο τελώνιο σκέφτηκα πως μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημα . Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως γίνεται να υπάρχει Ελλάδα εκτός συνόρων . Και η Βόρεια Ήπειρος είναι μια μικρή Ελλάδα μέσα στην Αλβανία . Είναι αδύνατον να κατανοήσω πως οι άνθρωποι εκεί μέσα από το πέρασμα των αιώνων κράτησαν γλώσσα και εθνική συνείδηση , ακόμα και όταν ο Χότζα έκλεισε τα σύνορα , απαγόρευσε τη θρησκεία και έκανε τα πάντα για να τους Αλβανοποιήσει . Ακόμα και σήμερα τα ελληνικά χωριά αποτελούν κόκκινο πανί για το Αλβανικό κράτος που παρατήρησα ότι εσκεμμένα έχει εγκαταλείψει κάθε υποδομή εκεί προσπαθώντας να διώξει και τους τελευταίους κατοίκους. Χαρακτηριστικά θα σας πω πως στα ελληνικά χωριά κόβεται το ρεύμα το καλοκαίρι που είναι γεμάτα κόσμο , το μεγαλύτερο μέρος της μέρας και όλες οι εκεί επιχειρήσεις δουλεύουν με γεννήτριες . Όταν η τάση έρχεται το βράδυ είναι της τάξης των 120 V και δεν είναι ικανή ούτε ένα μοτέρ ψυγείου να γυρίσει. Η επίσημη δικαιολογία είναι πως υπάρχει γενικό πρόβλημα στην Αλβανία με το ρεύμα . Ωστόσο τα αλβανικά χωριά αχούνε παροχή όλη μέρα …

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως ήμουνα συγκρατημένα επιφυλακτικός , ίσως και λίγο τρομαγμένος στην αρχή Όταν με σταμάτησαν για έλεγχο ένα βράδυ κάπου αγχώθηκα γιατί δεν ήξερα πως η αλβανική αστυνομία θα αντιμετώπιζε ένα Έλληνα στην μέση του πουθενά λίγο έξω από το Αργυρόκαστρο . Μόλις του είπα πως είμαι από Κέρκυρα και έκανα να του δείξω διαβατήριο άρχισε να μου λέει : ΑΑΑΑΑ Κέρκυρα , Κάβος , Ροδά , Αχάραβη, Πέλεκας και τέτοια . Έλιωσα στο γέλιο αλλά ευτυχώς με το κράνος δεν με κατάλαβε . Εκεί συνειδητοποίησα πως τουλάχιστον μέχρι εκεί δεν κινδύνευα από κανένα περάν της δικής μου προκατάληψης και καχυποψίας . Ωστόσο από ότι άκουσα από χωριανούς προς τα πάνω οι έλληνες δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης και άσχημα λογία άκουσα ιδιαίτερα για το Τεπελένι αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να το εξακριβώσω. Μετά το Αργυρόκαστρο και τουλάχιστον μέχρι το ύψος της Χειμαράς και της Αυλώνας οπού υπήρχε παλιοτερα πολυ έντονο το ελληνικό στοιχειό νομίζω πως δεν θα αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα ασφαλείας .Πιο πάνω δεν ξέρω . Ελπίζω να σε κάλυψα .

Ερώτησης : το πρωτότυπο που ανέφερε η Βάντα και συμφώνησες που ακριβώς εντοπίζεται ??
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros

Εύγε νέε μου! μπράβο σε σένα και στο κορίτσι σου!Άξια!!και οι 2 σας αυτομάτως περνάτε στο κλαμπ των "σιδερόκωλων" και όλα αυτά με το "ταπεινό" -μόνο σε εισαγωγικά- Brosaκι ...είχα-είχαν οι παλιότεροι δίκιο τελικά:α) με 400 κυβικά (αλλά και με λιγώτερα),πας παντού,δε χρειάζεσαι τέρατα 1000άρια...β) ένα BROS ήταν είναι και θα είναι πάντα μια αγορά με κλειστά μάτια....και πολύ χαίρομαι που το φχαριστιέσαι!κι όπως σου έλεγα μόλις το βαρεθείς ή αναβαθμιστείς με το καλό μου το πουλάς....
    Όσο για το ταξιδιωτικό μια χαρά,αλλά το επόμενο να το κάνεις χειρότερο για να ζηλεύουμε λιγότερο!!!:rotflmao:
    Να σαι καλά Θανασή . Αν δεν ήσουν εσύ να μου πεις να το πάρω ίσως να μην είχαν γίνει τίποτα από όλα αυτα που έχω κάνει με αυτο το διαβολάκι . Θα σε στεναχωρήσω όμως γιατί το BROS δεν θα αλλάξει χεριά .Θα μείνει μαζί μου μέχρι να παραδώσει πνεύμα και τότε υπάρχουν 2 σενάρια .

1. Του ρίχνω φράγκα όσο στοιχίζει ένα μεταχειρισμένο καλούτσικο και του βάζω μοτέρ Αφρικάνικο και γενικότερα σουλούπωμα .

2.Βρίσκω ενα 650 απο εδώ η Αγγλία που έχει πολλά ακόμα και κρατάω το μικρο για ανταλλακτικά .

....έκτος και πιάσω κάνα τζοκέρ , οπότε θα μπει σε γκαραζ και θα πάρω κάνα VTR που το χώ κ@βλα .

:rotflmao:

Και παλί ευχαριστώ ,

Σπύρος
    Modenas Kriss 125

Retired Rider Το avatar του/της 675
    αντε και στα δικα μου

Άψογος φίλε, πολύ καλό το ταξιδιωτικό σου. Πράγματι μας ξενάγησες σε εντυπωσιακά μέρη.Σου εύχομαι καλά ταξίδια.

126. Αμφιλοχία και αραλίκι για καφέ .Είναι ιδέα μου η οι στροφές λίγο πριν στο Μενίδι είναι αρκετά ζόρικες ????

Ειναι ειναι . Ωραιο το ταξιδιωτικο σου.
    FATES WARNING

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μπράβο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΜΠΡΑΒΟ για ΟΛΑ σου φιλτατε!!!

Για το ταξίδι, τις φωτό, την παρέα σου που αντέχει, κι εσενα που δεν κολάς κι ας μην οδηγεις BMW, GS και αλλα τετοια μπουρδέλ@!

Κι εγω ετοιμάζομαι να κανω ενα ταξιδάκι πάλι αλλά ψάχνω να βρώ κανα παπί γιατι αλλιώς δεν θα εχει αξία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Μπράβο!

... είπε το africa και παρέδωσε ανορθωτή στη μέση του πουθενά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sorry αδερφέ δεν κρατήθηκα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anritsu όταν το διαβάσω θα γράψω και σοβαρό σχόλιο φίλε

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2008, 15:56
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 07:59
  3. Αθήνα -Σωτηρα - Κερκυρά -Αθήνα
    από Anritsu στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 06:53
  4. Απαντήσεις: 9