Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Βοηθεια για δικηγορο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    otan εχει μαθει να λειτουργει με αυτο το τροπο, ετσι εχει γαλουχηθει....

λιγο ατοπο κοβω το σκεπτικο. δεν νομιζω οτι το παλουκαρι κυλισε απο αλλη κουνια ή κουνηθηκαν τα μυαλα του και αρχισε να λειτουργει ετσι...
    Εννοεις οτι καποιοι τον βαλαν στην μπριζα ε?

Και εγω κατι τετοιο φανταζομε, επηδει μενει μεταμορφωση εχω μαθει οτι ειναι καποια αλανια και με το που παρει καποιος μηχανακι το παιρνουν βολτα-κατευθειαν εθνικη ,κοφτες και μετρηση χλμ. 1ης 2ας κτλ.

Το μηχανακι οπως ολα τα Ρ1 τσιμπαγε λιγο λαδι , του το ειπα και το ηξερε, αν το εσκιζε χωρις να ελενχει τιποτα να τα αποτελεσματα.

Το αφηνω για λιγο, θα μιλησω και με Τασο την δευτερα για να εποικινωνησω με την δικηγορο του.
    Με βλεπω στο δικαστηριο για το σκηνικο και γυριζουν τα αντερα μου μονο στην σκεψη.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εννοεις οτι καποιοι τον βαλαν στην μπριζα ε?

Και εγω κατι τετοιο φανταζομε, επηδει μενει μεταμορφωση εχω μαθει οτι ειναι καποια αλανια και με το που παρει καποιος μηχανακι το παιρνουν βολτα-κατευθειαν εθνικη ,κοφτες και μετρηση χλμ. 1ης 2ας κτλ.

Το μηχανακι οπως ολα τα Ρ1 τσιμπαγε λιγο λαδι , του το ειπα και το ηξερε, αν το εσκιζε χωρις να ελενχει τιποτα να τα αποτελεσματα.

Το αφηνω για λιγο, θα μιλησω και με Τασο την δευτερα για να εποικινωνησω με την δικηγορο του.
    Με βλεπω στο δικαστηριο για το σκηνικο και γυριζουν τα αντερα μου μονο στην σκεψη.
    apla απαντουσα στον ΒΛΑΚχαΒΟΥΖΑ οτι με τετοια κ@λοπαιδια και γενικοτερα συμπεριφορες, ειναι πως μαθαινει κανεις. ειναι σαν τις γκομενες που οδηγουν οπως να'ναι και στην στραβη θα παρουν τους γκομενους ή τους πατεραδες να τις ξελασπωσουν.ΔΕΝ εχουν μαθει να καθαριζουν μονοι τους τις καταστασεις.

ή μηπως νομιζεις οτι το κ@λοπαιδι θα βγαλει τα χρηματα του δικαστηριου απο την τσεπη του?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    apla απαντουσα στον ΒΛΑΚχαΒΟΥΖΑ οτι με τετοια κ@λοπαιδια και γενικοτερα συμπεριφορες, ειναι πως μαθαινει κανεις. ειναι σαν τις γκομενες που οδηγουν οπως να'ναι και στην στραβη θα παρουν τους γκομενους ή τους πατεραδες να τις ξελασπωσουν.ΔΕΝ εχουν μαθει να καθαριζουν μονοι τους τις καταστασεις.

ή μηπως νομιζεις οτι το κ@λοπαιδι θα βγαλει τα χρηματα του δικαστηριου απο την τσεπη του?
    Ετσι ρε μαγκα.

Αν γιατο καθε ενα μηχανακι που πηρα και μου βγηκε στραβο-κολλησε-δεν ηταν οτι μου ειπαν, φωναζα την μαμα μου ............την γ@μησαμε.

Νεοτερα απο δικηγορο.

Η κατηγορια οτι η ζημια προυπηρχε δεν υφιστατε, αλλα η δικασημος ημερομηνια οριστικε.

Σημερα μου επεσε στα χερια το buy book του powerbike και γραφει αναλυτικα:

''Στο μεταχειρισμενο υπαρχει και παλι η υποχρεωση εξαμηνης ςγγυησης καλης λειτουργιας απο τα καταστηματα, η πραξη ομως εχει δειξει οτι ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις σε μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα οτι μια ζημια που εμφανιστηκε στα χερια σου προυπηρχε, εγινε αντιληπτη απο τον πωλητη και δεν επισκευαστηκε.Και παλι εδω ισχυει το καλο ονομα του μαγαζιου και το εκ των προτερων ξεκαθαρισμα ως προς το ποιας εκτασης ειναι η καλυψη της εγγυησης.

Εγγυηση απο ιδιωτη δεν χρειαζεται να σου το πω εγω, δεν υπαρχει.Αν συντρεξει λογος καλυψης απο την αντιπροσωπεια ή τον εμπορο,θα αναγκαστεις να καταφυγεις σε δικηγορο''.

Την δευτερα θα τους καλεσω να δω αν μπορουν να μου το πιστοποιησουν με καποιο χαρτι.:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Νεοτερα απο δικηγορο.

Η κατηγορια οτι η ζημια προυπηρχε δεν υφιστατε, αλλα η δικασημος ημερομηνια οριστικε.

Σημερα μου επεσε στα χερια το buy book του powerbike και γραφει αναλυτικα:

''Στο μεταχειρισμενο υπαρχει και παλι η υποχρεωση εξαμηνης ςγγυησης καλης λειτουργιας απο τα καταστηματα, η πραξη ομως εχει δειξει οτι ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις σε μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα οτι μια ζημια που εμφανιστηκε στα χερια σου προυπηρχε, εγινε αντιληπτη απο τον πωλητη και δεν επισκευαστηκε.Και παλι εδω ισχυει το καλο ονομα του μαγαζιου και το εκ των προτερων ξεκαθαρισμα ως προς το ποιας εκτασης ειναι η καλυψη της εγγυησης.

Εγγυηση απο ιδιωτη δεν χρειαζεται να σου το πω εγω, δεν υπαρχει.Αν συντρεξει λογος καλυψης απο την αντιπροσωπεια ή τον εμπορο,θα αναγκαστεις να καταφυγεις σε δικηγορο''.

Την δευτερα θα τους καλεσω να δω αν μπορουν να μου το πιστοποιησουν με καποιο χαρτι.:smilea:

Τραβα του και εσυ μια ωραια μυνησουλα τωρα για συκοφαντικη δυσφημηση και ψυχικη οδυνη και ξεκινα να χαμογελας.....

υ.γ.για να παμε και για καμμια μπαλλιτσα δηλαδη...στεγνωσε το λαρυγγκι μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Τραβα του και εσυ μια ωραια μυνησουλα τωρα για συκοφαντικη δυσφημηση και ψυχικη οδυνη και ξεκινα να χαμογελας.....

υ.γ.για να παμε και για καμμια μπαλλιτσα δηλαδη...στεγνωσε το λαρυγγκι μου...
    Μυνησουλα δεν κανω στο κολοσυστημα αυτο δεν μπαινω,θα κρατησω μονο το χαμογελο.

Το λαρυγκι σου θα το δροσισω την δευτερα.

Παλαιό μέλος
    Καλή συνέχεια!

Popo Ζεφυρε τι μπλεξιμο !!!

Και εγω μετα το τελευταιο μηχανακι που πουλησα ορκιστηκα ποτε ΞΑΝΑ !

Τετοιο πριξαρχιδιασμα δεν εχω φαει στην ζωη μου ποτε !

Απο εδω και περα το κανω κομματια και το πουλαω ebay , βεβαια τα μηχανακια μου ειναι φθηνα με ενα μηχανακι αξιας 5000+ δεν ξερω τι θα εκανα , μαλλον θα το κραταγα η θα το εκανα τραμπα σε μαγαζι και ας το παιρναν πιο λιγο

Τουλαχιστον θα ειχα το κεφαλι μου υσηχο

Καλα ξεμπερδεματα ...
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    re mages, miso lepto,

o agorastis kai o kathe agorastis den kserei oti px o zephyr einai kalo paidi, den tha poulage pote tou spasmeno mixanaki klp kp (opos fantazome eseis pou ton gnorizete to epivaiveonete afto)

an to padi den ekane kati ipervoliko, kai espase gia agnosto logo, exei dosei tosa lefta, eseis ti lete na min ta xei parei sta matia?
    ti tha skeftei aftos? profanos oti tou poulisan xalasmeno mixanaki, to oti to pire xoris elegxo mlk, ALLA an akoma kai etsi ton kaliptei o nomos gia mena kala kanei kai to psaxnei.

an tora einai kolopedaras kai paei na glitosei ta spasmena ok, pao passo.
    to thema einai omos pos kaneis mas den ton kserei kai ton vrizete oloi..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Με τα λίγα δικολαβίστικα που ξέρω, σε αυτές τις περιπτωσεις ισχύει το Caveat Emptor = ας προσεχε ο αγοραστης

Δεν υφίσταται εγγύηση απο ιδιώτη φυσικά (γνωστό αυτό) και ακόμα και να μπορούσε να αποδείξει οτι προυπήρχε η ζημιά (χλωμό γιατί ποιος συνεργειάς θα βάλει φωτιά στο μαγαζί του) δεν στέκει τίποτα

Μόνο αστική δίκη, αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Το οποίο επίσης δε στέκει γιατί εκεί κάνεις μια άλλη μήνυση για τη δική σου ψυχική οδύνη και ο δικηγόρος του θα του πει να πάρει το μπουλο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Δεν μπορω να φανταστω πως υφισταται τετοιο ζητημα.Ακομη και μοτοσυκλετα χωρις κινητηρα να αγορασε,εφοσον εγινε η μεταβιβαση με την θεληση του,πως μπορει τωρα να ζητα τον λογο;
    Μοιαζει τελειως παραλογο.
    Εκτος αυτου,στην υπευθυνη δηλωση δηλωθηκε ολοκληρο το ποσο αγορας;Μπορεις να ισχυριστεις οτι εν γνωση του το αγορασε με βλαβη ή για ανταλλακτικα.
    Δεν στεκει τιποτα...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    re mages, miso lepto,

o agorastis kai o kathe agorastis den kserei oti px o zephyr einai kalo paidi, den tha poulage pote tou spasmeno mixanaki klp kp (opos fantazome eseis pou ton gnorizete to epivaiveonete afto)

an to padi den ekane kati ipervoliko, kai espase gia agnosto logo, exei dosei tosa lefta, eseis ti lete na min ta xei parei sta matia?
    ti tha skeftei aftos? profanos oti tou poulisan xalasmeno mixanaki, to oti to pire xoris elegxo mlk, ALLA an akoma kai etsi ton kaliptei o nomos gia mena kala kanei kai to psaxnei.

an tora einai kolopedaras kai paei na glitosei ta spasmena ok, pao passo.
    to thema einai omos pos kaneis mas den ton kserei kai ton vrizete oloi..

Akatanomastos μηπως σε λενε Χρηστο?

Δεν ειναι δυνατον να προβλεψεις τετοια βλαβη οτι θα γινει,το μηχανακι το ειχαν δει 2 μηχανικοι ειπαν οτι το μοτερ δουλεβε μια χαρα.

Δεν εχει σχεση αν ειμαι καλο ή κακο παιδι και κανενας δεν επιβεβαιωσε τιποτα.Οτι ο ελενχος εγινε, τα λεφτα δωθηκαν και το μηχανακι μεταβιβαστηκε στο ονομα του αυτο ειναι το γεγονος + οτι ειχε και το μηχανακι για 3 μερες στο ονομα μου(-δολος).

Αυτο που εγραψε ο KELEYTIS παραπανω, καταλαβε και ειδατε τι εκανε προτιμα να σπαει τα μηχανακια και να τα στελνει.

Εγω αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι αν εχω δικαιωμα να παω χωρις δικηγορο.Ειναι ειρηνοδικιο και νομιζω οτι με τα καταλληλα χαρτια δεν θα χρειαστει να επυβαρινθω με τα εξοδα του δικηγορου.
    Αν και χλωμο το βλεπω γιατι τα γραναζια καλα κρατουν.:a37:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Grafw greeklish logw periorismou syndeshs...

Panagiwth eyxomai n axemperdepseis grhgora ka na mhn xalasteis allo.

Pantws atimo kolpo, to espase kai zhtaei ta spasmena...

ευχομαι γρηγορα ξεμπερδεματα
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Φίλε, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Λογικά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα διότι είδε την μηχανή την άκουσε και την αγόρασε ενώ εαν είχε αμφιβολίες θα μπορούσε να την πάει σε συνεργείο πρίν την αγοράσει. Δεν τον πίεσες εσύ να κάνει με το ζόρι την αγορά και βέβαια μετά απο τόσο χρονικό διάστημα απ΄την αγορά με ποιό δικαίωμα ζητάει αυτά τα πράγματα.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF