καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη που θα ρώτησω κάτι άσχετο, αλλά μήπως ξέρει κανείς ποιό τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του FIAT Punto? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη που θα ρώτησω κάτι άσχετο, αλλά μήπως ξέρει κανείς ποιό τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του FIAT Punto? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δε ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς, αλλά δε ρίχνεις καλύτερα & ένα post εδώ?
![]()
Μάλλον πως αυτό που θες είναι των Simple Minds - Don't you (Forget about me)Αρχικά δημιουργήθηκε από gpan
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δε μου λέτε κι εμένα ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του CBR600 στις μεταδόσεις του motogp..;
όχι φίλε μου σίγουρα δεν είναι simple minds. ευχαριστώ παντως και εσενα και τα υπολοιπα παιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Μάλλον πως αυτό που θες είναι των Simple Minds - Don't you (Forget about me)![]()
Εσυ τώρα πολλά ζητάς...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δε μου λέτε κι εμένα ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του CBR600 στις μεταδόσεις του motogp..;![]()
(κάθε φορά το χάνω ρε γμτ)
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πάντως αυτό το τραγούδι μ' εχει ξετρελάνει αυτό τον καιρό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εσυ τώρα πολλά ζητάς...![]()
(κάθε φορά το χάνω ρε γμτ)
(πάει τέλειωσε πάω για ξεμπιέλωμα)
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
" 2007 UK Fiat Grande Punto "The Italian Job Remixed" tv advert.
Music is Oh Marie by Louis Prima (remixed by Tom Middleton) "
http://youtube.com/watch?v=SvfLhEhOTyk
αυτο δε λες??
wasting space via Architecture
Νομιζω στην ελληνικη εκδοση της η διαφημηση εχει καποιο αλλο κομματι Αντωνη...![]()
Παντως εαν ο φιλος ψαχνει την πρωτη διαφημηση του grande punto ειναι σιγουρα simple minds το κομματι!
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Δεν επιμενω, απλα φανταστηκα οτι εννοει τη διαφημιση που παιζει αυτον τον καιρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Νομιζω στην ελληνικη εκδοση της η διαφημηση εχει καποιο αλλο κομματι Αντωνη...![]()
Παντως εαν ο φιλος ψαχνει την πρωτη διαφημηση του grande punto ειναι σιγουρα simple minds το κομματι!
εξαλλου εχω και λινκ απο το youtube, οποτε ας μας πει ο ιδιος![]()
p.s. (ξανα)πηγες tool??
wasting space via Architecture
Δυστυχως οχι καθοτι ειχαμε επετειο με την γυναικα εκεινη την ημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
p.s. (ξανα)πηγες tool??![]()
Ακουσα οτι το εισιτηριο ηταν 25 ευρα:hypnotize !!!!!!
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
εννοώ την τελευταία που είναι κάπως τζαζ το κομμάτι. Και πάλι ευχαριστώ πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Δεν επιμενω, απλα φανταστηκα οτι εννοει τη διαφημιση που παιζει αυτον τον καιρο...
εξαλλου εχω και λινκ απο το youtube, οποτε ας μας πει ο ιδιος![]()
p.s. (ξανα)πηγες tool??
τώρα το είδα ο παπάρας. Χίλια ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
" 2007 UK Fiat Grande Punto "The Italian Job Remixed" tv advert.
Music is Oh Marie by Louis Prima (remixed by Tom Middleton) "
http://youtube.com/watch?v=SvfLhEhOTyk
αυτο δε λες??
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δε μου λέτε κι εμένα ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του CBR600 στις μεταδόσεις του motogp..;
Helena Paparizou-Teardrops
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(σοβαρα ειναι αυτο το τραγουδι)
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gpan
τώρα το είδα ο παπάρας. Χίλια ευχαριστώ
Παρε και το original.....
http://www.youtube.com/watch?v=VC-4dF2UFnI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()