Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Αγορά και ημερομηνία κατασκευής

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    sorry για την καθυστέρηση, αλλά έπηζα.
    Σε πέντε θα έχεις την απάντηση.

----εδιτ μετά από πέντε----- :hypnotize
    Το μηχανάκι είναι 92 μοντέλο.
    Το II δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να σημαίνει, αλλά το γράφει και στο σύστημα της honda.
    Συγκεκριμένα γράφει CB 400 F2 N (το n είναι το 92) το 2 δεν γνωρίζω τι μπορεί να είναι.

Και πάλι σόρυ για την καθυστέρηση, αλλά δεν είχα δει τη συνέχεια του ποστ. Το πήρα πρέφα με το πμ...
    Οκ σε ευχαριστώ πολύ, και να πω πως όλα τα CB400 που έχω δεί μέχρι τώρα είναι NC30 ή NC31. Δλδ στην πλάκα πλάκα σχεδόν όλα είναι του 92..
    Panatha

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: ούτε καλός ήρθες...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    .....ποσααααα καλοκαιριαααα μου 'χαν φυγει απο τα χεεεεριαααα....

....ποσαααα καλοκαιριααα που δεν σ΄αααααγαπουουουουσαααα.....

με συγκινησατε κουτα
    σελεις και συ αγκαλιτσες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καταραμενη αδεια, εφτυσα αιμα μπας και σε αποκτησω, και παλι χωρις εσενα παλι αιμα φτυνω...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος
    Ξέρει ή έχει καταλάβει κανείς αν υπάρχουν τουλάχιστον στην όψη διαφορές στα μοντέλα SF από το 91-92 έως και το 95 ακόμα και στο R εκτός στο τελευταίο μια διαφορά στα όργανα.? Εγώ όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει.. Ξέρει κάποιος κάτι.
    Ρωτάω γιατί παρότι την έκλεισα κάπου με χαλάει να πάρω μοντέλο του 92 εκτός αν δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Έχω κάνει μ@μακια, θα το μετανιώσω? Πάντως δεν παίρνει κάποιος σήμερα ένα CB400 με σκεπτικό την μεταπώλησή του σωστά.? Help... τή λέτε..? :hypnotize
    Panatha

Παλαιό μέλος

Re: Λάθος UserID...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pars13
    Φτού και ξανά φτού μου ρε γμτ.. αντί να γράψω κάτι άλλο έγραψα λάθος το user name που θα ήθελα και πάντα έχω... Τη κάνω ρε παιδιά πως το διορθώνω, φτιάχνω νέο λογαριασμό? Ρε τι μαμακιες κανω ώρες ώρες ρε γμτ.
    Υπάρχει άλλος τρόπος? Μάλλον όχι Ε.!?
    Μπα δεν γίνεται τίποτα ή απλά το μήνυμά μου δεν το έχουν δει τα παιδιά, θα περιμένω μέχρι και αύριο και το πολύ πολύ αλλάζω ή σωστότερα φτιάχνω νέο προφίλ, ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα με τα ίδια στοιχεία. Αλλά νομίζω ότι αν θέλει κάποιος σβήνει τον λογαριασμό του.. σωστά? Δεν κάθισα να διαβάσω και τους όρους αφού λίγο πολύ παντού ίδιοι είναι και γενικά πουθενά δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα για να μπερδευτώ με δαύτους.
    Χαιρετώ.
    Panatha

Παλαιό μέλος
    Καλύτερα να περιμένεις λιγάκι παραπάνω για να μην δημιουργούμε περιττές εγγραφές.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Καλύτερα να περιμένεις λιγάκι παραπάνω για να μην δημιουργούμε περιττές εγγραφές.

Σωστά αλλά είδα πως μέσα από το email που σου στέλνει το forum π.χ. μετά από κάποια απάντηση σου λέει αν θες να σβήσεις τον λογαριασμό σου πάτα εδώ κ.λπ. αν και σωστά θα περιμένω όπως μου είπαν και άλλοι γιατί κάτι μπορεί να γίνει.

Όσο για το FI, FII και FIII τελικά δεν έχει απαντήσει κανείς το τη μπορεί να σημαίνει, ενώ είμαι σίγουρος ότι κάτι σημαίνει στα CB μοντέλα, κάπου εδώ μέσα το διάβασα πριν κάνω εγγραφή αλλά δεν θυμάμαι ρε γμτ.! Αν κάποιος ξέρει είμαι όλος αυτιά ή μάλλον μάτια..!
    Panatha

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Re: Re: Λάθος UserID...

Μπα δεν γίνεται τίποτα ή απλά το μήνυμά μου δεν το έχουν δει τα παιδιά, θα περιμένω μέχρι και αύριο και το πολύ πολύ αλλάζω ή σωστότερα φτιάχνω νέο προφίλ, ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα με τα ίδια στοιχεία. Αλλά νομίζω ότι αν θέλει κάποιος σβήνει τον λογαριασμό του.. σωστά? Δεν κάθισα να διαβάσω και τους όρους αφού λίγο πολύ παντού ίδιοι είναι και γενικά πουθενά δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα για να μπερδευτώ με δαύτους.
    Χαιρετώ.
    Στάσου μύγδαλα

καλός ήρθες

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Λάθος UserID...

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Στάσου μύγδαλα

καλός ήρθες

Thanks marulis και ήδη κάτοχος ενός 400SF μπορώ δικαιωματικά να υπερηφανεύομαι για αυτό το ενήλικο γκομενάκι το τόσο πολύ original. Το έχω στο συνεργείο για ψιλομερεμέτια αν και περνά από το μυαλό μου να το παρατήσω για ένα πιο νέο στην ηλικία αλλά ίδιο μοντέλο.. τέλος πάντων προχωρώ και βλέπω, παρεμπιπτόντως μπορεί να το έχω κλείσει και να το προχωρώ αλλά το συνεργείο είναι πολύ φίλου μου και εκεί που έψαχνα για CB 400SF του έπεσε ένα στα χέρια. Τη σύμπτωση και αυτή ε..? Μόνο που δεν τον πρόλαβα και το έβαψε κίτρινο. Είμαι Πανάθα και θα συμβιβαζόμουν με μαύρο ή κάτι άλλο εκτός από κόκκινο φυσικά και κίτρινο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή... :rotflmao:
    Υ.Γ Το ξαναβάφω...
    Panatha

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Re: Re: Re: Re: Λάθος UserID...

Thanks marulis και ήδη κάτοχος ενός 400SF μπορώ δικαιωματικά να υπερηφανεύομαι για αυτό το ενήλικο γκομενάκι το τόσο πολύ original. Το έχω στο συνεργείο για ψιλομερεμέτια αν και περνά από το μυαλό μου να το παρατήσω για ένα πιο νέο στην ηλικία αλλά ίδιο μοντέλο.. τέλος πάντων προχωρώ και βλέπω, παρεμπιπτόντως μπορεί να το έχω κλείσει και να το προχωρώ αλλά το συνεργείο είναι πολύ φίλου μου και εκεί που έψαχνα για CB 400SF του έπεσε ένα στα χέρια. Τη σύμπτωση και αυτή ε..? Μόνο που δεν τον πρόλαβα και το έβαψε κίτρινο. Είμαι Πανάθα και θα συμβιβαζόμουν με μαύρο ή κάτι άλλο εκτός από κόκκινο φυσικά και κίτρινο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή... :rotflmao:
    Υ.Γ Το ξαναβάφω...

Γκαντεμιά , ουδέν καλό αμιγές κακού.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος

καλές βόλτες.!

Καλά η ώρα είναι 11 και 30 και είναι και Κυριακή βράδυ… αλλά από κίνηση εδώ τίποτα… ακόμα διακοπές είστε ή βαρεθήκατε τις μηχανές σας..? Εντάξει παίζει και βαρεθήκατε να τα λέτε εδώ κάθε μέρα και εγώ σαν καινούριος μπορεί να έχω όρεξη.
    Παίζει να είστε και βόλτα με τις μηχανές… αυτό που το βάζεις. Πάντως αν ζητάς πληροφορίες είναι λίγο σκούρα αν δεν υπάρχουν νέα μέλη μιας και εσείς μεταξύ σας τα έχετε πει πολλές φορές.
    Όπως και να χει βλέπουμε εν καιρώ και προς το παρών καλές βόλτες.!:rotflmao:

Αντί να γράφω σε άλλο τοπικ θα συνεχίσω εδώ με κάποιες απορίες που έχω, 1ον το CB έχει σπασμένο το πλαστικό λεβιεδάκι του τσοκ στο τιμόνι. Μου είπαν ότι ο Σαρακάκης έχει, είναι αλήθεια? 2ον ο Σαρακάκις έχει τίποτα από CB χρονολογίας 92 – 95.? 3ον είναι τόσο δύσκολο αλήθεια να βρω ανταλλακτικά για το CB και ειδικά μερικά απαραίτητα όπως π.χ. ο ανορθωτής που ακούω ότι καίγεται αλλά και από λάστιχα που δεν νομίζω να μην βρω αν χρειαστώ. Επίσης θέλω να αλλάξω το μπροστινό φανάρι γιατί όπως έχω πει ο τύπος που την είχε έπεσε (όχι άσχημα) αλλά είπε ότι δεν ξανακαβαλάει μότο και πήρε αυτοκίνητο. Είναι και μεγάλος σε ηλικία αλλά και πολύ συντηρητικός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός το πρώτο χέρι αλλά όσο την είχε αυτός έκανε κανονικά τα service του και γενικά δεν την ζόριζε σε τίποτα, απλά κάποιες μετακινήσεις έκανε, ούτε βόλτες ούτε τίποτα περισσότερο από τα τυπικά. Τον γνωρίζω εγώ και ο μηχανικός μου που είναι πολύ φίλος όπως έχω ξανά αναφέρει. Αν πάντως είναι τόσο δύσκολο με τα ανταλλακτικά τι να πω ρε γμτ. Εντάξει μπορεί αυτά για μεταχειρισμένα αλλά από καινούρια? Από καινούρια τι γίνεται? Θα αναμένω εσείς οι παλαιότεροι σίγουρα κάτι θα ξέρετε.
    Ευχαριστώ όπως και νάχει.
    Panatha

Εγώ τώρα γύρισα από βόλτα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
    Εγώ τώρα γύρισα από βόλτα.
    Τυχεράκια... :rotflmao:
    Panatha

Παλαιό μέλος
    Να πώ και γενικά να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του Site που το pars13 έγινε paris13. Δίκιο είχατε όλα οκ.
    Και επί τη ευκαιρία ας το ποστάρω και εδώ μήπως πάρω απάντηση. Το παρακάτω.
    Σήμερα την έκανα βόλτα και όπου να ναι την παίρνω. Θα μπορούσα να την είχα πάρει αλλά την θέλω σε τέλεια κατάσταση να μην έχω μετά εγώ τρεχάματα. Κατ' αρχήν να πω πως την βάλαμε μπροστά μετά από κάποιους μήνες, περίπου 5-6 και παρατήρησα πως έβγαζε ανεπαίσθητα άσπρο καπνό. Μιλάμε ανεπαίσθητα όπου ο μηχανικός (φίλος έχω εξηγήσει) με διαβεβαίωσε ότι η μηχανή είναι οκ και αυτό το άσπρο ανεπαίσθητο δεν θα υπάρχει ούτε ίχνος μόλις η μηχανή είναι έτοιμη. Να πω εδώ ότι την δούλεψα ούτε 8-10 λεπτά και δίχως σιγαστήρα, μόνο στο τελείωμα της σωλήνας ακριβός πριν τον σιγαστήρα γιατί βάζω άλλον και όχι τον μαμά.
    Από την άλλη σκέφτομαι πως ακόμα και να βγάζει τόσο λίγο άσπρο καπνό δεν θα πρέπει να με ανησυχεί σε μια τόσο χρονών μηχανή. (Τελικά είναι του 93). Εσείς έχετε καπνό μιλάω πάντα για ελάχιστο ή τίποτα? Να πω πως κοίταξα τα λάδια και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και στην σωστή στάθμη. Επίσης με παραξένεψε που δούλεψε περίπου 8 λεπτά και δεν είχε ζεσταθεί καθόλου. Την βόλτα την έκανα εκεί μπροστά γιατί δίχως σιγαστήρα που να πήγαινα. Τη λέτε να έχω πρόβλημα? Θέλω απλά να ξέρω αν τα δικά σας μοτόρια βγάζουν καθόλου καπνό λαδιού. Χαιρετώ.
    Panatha

Καλημέρα,
    όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο 2 χρόνια τώρα με SF R/S

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από freethan
    Καλημέρα,
    όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο 2 χρόνια τώρα με SF R/S
    Διαβάζω τελευταία για το θέμα ότι στην αρχή για τα πρώτα πάνω κάτω 5 λεπτά υπάρχει αυτός ο ανεπαίσθητος άσπρος καπνός που όμως μετά καθαρίζει. Αυτό συμβαίνει και στα πολύ νεώτερα μοντέλα εκτός από σειρά CB400 SF που όμως οφείλεται σε υδρατμούς και πόσο μάλλον όταν έχει να δουλέψει κάποιους μήνες. Όταν έβλεπα αυτόν τον επαναλαμβάνω ανεπαίσθητο άσπρο καπνό 1) μετά από μερικά εκατοστά εξαφανίζονταν και 2) δεν μύριζε ο τόπος κάτι σαν καμένο λάδι. Στα 8-10 λεπτά όμως που την έσβησα δεν είχε εξαλειφτεί εντελώς, αν θυμάμαι καλά που δεν θυμάμαι. Αυτά διάβασα σε άλλα τοπικ και ψιλό-καθησύχασα. Όμως θέλω κάποιες ποιό συγκεκριμένες απόψεις και όχι στο γενικό. Π.χ. από κάποιον που τα έχει βιώσει αυτά στην δική του μηχανή. Επίσης ρωτώ αν βέβαια κάποιος ξέρει να μου πει και για την θερμοκρασία που μετά από 8-10 λεπτά η μηχανή ήταν ακόμα κρύα και καρά τσεκαρισμένο εκτός από καθαρό λάδι στην σωστή στάθμη και το νερό του ψυγείου ήταν οκ. Τώρα δεν ξέρω αν είχαν κάνει και σωστή εξαέρωση στο κύκλωμα νερού, αλλά τα 8-10 λεπτά είναι λίγα για να ανοίξει ο θερμοστάτης.
    Τέλος ξέρετε που βρίσκετε ο ανορθωτής και είναι σωστό να έχω πάντα μαζί μου έναν μην βρεθώ προ εκπλήξεως? Ποιά τα συμπτώματα όταν βγάλει πρόβλημα ο ανορθωτής? Μένει τελείως η μηχανή?
    Ευχαριστώ και αναμένω κάποια ποιό αναλυτική βοήθεια στις ερωτήσεις μου αν για κάποιον δεν είναι κόπος.
    Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η βόλτα ήταν στο πεζοδρόμιο και δεν ανέβασα περισσότερο από 3000 στροφές στο ακίνητο. Στην υποτιθέμενη βόλτα οι στροφές να ήταν 1000+, 1500 ίσως για μια στιγμή βίαια 2000. Καταλαβαίνεται για τη βόλτα μιλάμε, αφού δεν είχε επάνω τον σιγαστήρα παρά μόνον το χταπόδι με μια σωλήνα...
    Panatha

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 11:48
  2. Χρώματα και έτος κατασκευής.
    από kkaragiannis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2008, 11:21
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2008, 11:52
  4. Που ειναι η ημερομηνια κατασκευης του..
    από Space στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 15:57
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ