ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ. ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.
ΤΕΛΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ. ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.
ΤΕΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Περνούσα κι εγώ από κει. Άκουσα ότι ανατράπηκε ένα τυβιοφόρο που μετέφερε τεκίλα. Οι αναμυθιάσεις ήταν ισχυρότατες και όποιος τις εισέπνευσε απέκτησε προσωρινό πρόβλημα που τον κάνει να μπερδεύει τα μμάγρατα σε μία πρόταση -χικ-![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Περνούσα κι εγώ από κει. Άκουσα ότι ανατράπηκε ένα τυβιοφόρο που μετέφερε τεκίλα. Οι αναμυθιάσεις ήταν ισχυρότατες και όποιος τις εισέπνευσε απέκτησε προσωρινό πρόβλημα που τον κάνει να μπερδεύει τα μμάγρατα σε μία πρόταση -χικ-![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
κορυφαιο!
ΤΕΛΟΣ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δίπλωσε μια νταλίκα και ανατράπηκε...στο ύψος του Σκαραμαγκά...δεν έγινε καραμπόλα ευτυχώς και μάλλον τη γλύτωσε και ο νταλικιέρης...ο δρόμος έμεινε κλειστός για αρκετές ώρες...η ουρά στο ρεύμα προς Κόρινθο, έφτανε μέχρι το Παλατάκι...φαντάζομαι θα έφτασε και μέχρι τη Θηβών
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Πως αλλιώς θα μάζευαν τη νταλίκα από το δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Πάλι καλά να λέτε που δεν ήταν κανά παπί εκεί κοντά να έχουμε άλλα σήμερα..![]()