Όταν αρχίζει να τρελαίνεται ο πίσω τροχόςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Σε μενα οι πεζοι κοκαλωνουν σε σταση ημιαναπαυσης.![]()
Όταν αρχίζει να τρελαίνεται ο πίσω τροχόςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Σε μενα οι πεζοι κοκαλωνουν σε σταση ημιαναπαυσης.![]()
Δεν σε παρεξηγώ..αφού σήμερα η :a31: έχει τα forte της:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ Fireball400 αλλα ετσι δηλαδη να ξηγιομαστε ?
σημερα η :a31: εχει τα forte της !!!!
σοβαρεψουλεμε
![]()
Nα ''κανω'' λιγο τον δικηγορο του διαβολου????Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Φίλε Agelos
Οι πεζοί ΔΕΝ έχουν πάντα προτεραιότητα
Πριν δύο μήνες έγινε ένα δικαστήριο για κάποιον πεζό που προσπάθησε να περάσει το δρόμο φυσικά όχι απο τι διάβαση των πεζών με αποτέλεσμα να προξενήσει ατύχημα.
Συνυπαιτιότητα πεζού κάπου στο 70%![]()
Ποσοι απο μας(συμπεριλαμβανω και την αρχοντομουτσουνα μου) σταματαμε στις διαβασεις πεζων και τους παραχωρουμε την προτεραιοτητα που εχουν οταν περιμενουν σε αυτες για να διασχισουν τον δρομο απεναντι????
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί που σταματάμε για να περάσει ο πεζός όταν χρειαζεται.Και υπάρχουν και πεζοί που ευγενικά σου λένε "πέρνα".Αν δεν κάνουμε και οι δύο μεριές ακρότητες θα τα πάμε μία χαρά,νομίζω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί που σταματάμε για να περάσει ο πεζός όταν χρειαζεται.Και υπάρχουν και πεζοί που ευγενικά σου λένε "πέρνα".Αν δεν κάνουμε και οι δύο μεριές ακρότητες θα τα πάμε μία χαρά,νομίζω;![]()
ευτυχως σοβαρευτηκες, παλι καλα
![]()
Δεν σοβαρεύτηκα μέσα σε μισή ώρα...απλά λέω οτι και οι δικυκλιστές έχουμε δικαιώματα στην άσφαλτο,όχι μόνο οι πεζοί.Και περιμένουμε και εμείς κάποια κατανόηση όπως δείχνουμε και εμέις ρε φίλε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!![]()
![]()
![]()
Με το συμπαθειο κιολας, αλλα σαλτα και μαμησου
Με το συμπαθιο ε![]()
Καταλαβες καθολου γιατι του ειπα να ριξει σφαλιαρα?
welcome to the jungle![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Με το συμπαθειο κιολας, αλλα σαλτα και μαμησου
Με το συμπαθιο ε![]()
Καταλαβες καθολου γιατι του ειπα να ριξει σφαλιαρα?
Του είπες να ρίξει σφαλιάρα γιατι νομίζεις ότι ο νόμος του κεφαλιού σου είναι ο σωστός, και αυτός πρέπει να επιβάλεται. Oπότε με την ίδια "δίκαια" λογική, μετά τη σφαλιάρα, αν ο πεζος βγάλει μια κουμπούρα και σε κάνει χάντρα... θα έχει κι αυτός δίκιο. Ο γραμμένος και άγραφος νόμος πάντως λέει ότι ο πεζός έχει πάντα και παντού προτεραιότητα (πλην κλειστών αυτοκινητοδρόμων).
Απο εκεί και πέρα, σε μια χώρα που οι "διαβάσεις πεζών" είναι έννοια φανταστική.... αν νομίζετε ότι μόνο από εκεί πρέπει να περνούν οι πεζοί... ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΤΕΤΕ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Ήμαρτον αφτερ...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Για δείτε κι εδώ για το συγκεκριμένο θέμα:
Κατηγορίες ελλήνων πεζών
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
σιγουρα οι πεζοι εχουν δικαιωματα που εχουμε καταπατησει ως οδηγοι
ΑΛΛΑ μην ξεχναμε πως ολοι μας πρωτα απο ολα ειμαιστε ΠΕΖΟΙ
οποτε ολα ειναι θεμα παιδιας που φυσικα ξεκινα απο το σπιτι ΜΑΣ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Του είπες να ρίξει σφαλιάρα γιατι νομίζεις ότι ο νόμος του κεφαλιού σου είναι ο σωστός, και αυτός πρέπει να επιβάλεται. Oπότε με την ίδια "δίκαια" λογική, μετά τη σφαλιάρα, αν ο πεζος βγάλει μια κουμπούρα και σε κάνει χάντρα... θα έχει κι αυτός δίκιο. Ο γραμμένος και άγραφος νόμος πάντως λέει ότι ο πεζός έχει πάντα και παντού προτεραιότητα (πλην κλειστών αυτοκινητοδρόμων).
Απο εκεί και πέρα, σε μια χώρα που οι "διαβάσεις πεζών" είναι έννοια φανταστική.... αν νομίζετε ότι μόνο από εκεί πρέπει να περνούν οι πεζοί... ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΤΕΤΕ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Ήμαρτον αφτερ...
Μαθετε να διαβαζετε
Του ειπα να του εριχνε σφαλιαρα, γιατι πηγε να βγει και απο πανω ως γνησιος νεοελληνας
Αν πιστευεις οτι ο πεζος εχει παντου προτεραιοτητα, τοτε βγες στον δρομο και περνα οπου να'ναι τις Κηφισιας,Αλεξανδρας κτλ
Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι οι πεζοι εχουν παντα προτεραιοτητα, εφοσον ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ
Αν δεν εχει, τοτε τρωει και προστιμο
Ημαρτον SF, διαβασε και κανα Κ.Ο.Κ., και μετα κανε μου τον εξυπνο
Άντε αφού εδώ λέει ο καθένας τη δίκια του ας πω και εγώ τη δίκια μου (μλκια )
1ον Υποχρέωση μας να ελαττώνουμε ταχύτητα προσπερνώντας λεωφορείο.
2ον οι πεζοί (κάλος ή κακός ) έχουν πάντα δίκιο . εμείς έχουμε τον δυναμικό έλεγχο να αποφύγουμε το ατύχημα.
3ον είναι απαίσιο συναίσθημα να χτυπάς άνθρωπο σε ατύχημα , ακόμα και αν φταίει οι τύψεις ύπαρχου (…..αν δεν έτρεχα?)
4ον κάτω από ειδικές συνθήκες μπορεί να βρεις το δίκιο σου στα δικαστήρια , εμένα δεν μου λέει πολλά αυτό.
Και 5ον αν αγαπάμε τον ΕΑΥΤΟ μας , ας προσέχουμε και τους όποιους ανόητους πεζούς.
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ναι είναι άγραφος νόμος οτι πεζοί έχουν πάντα δίκιο..Έλα όμως που μερικοί είναι εντελώς ζώα κ προκλητικοί,προσπαθούμε εμείς πολλές φορές να τους προστατέψουμε περισότερο απ'ότι οι ίδιοι τον εαυτό τους..
Όταν προσπερνάς σταματημένο λεωφορείο ΟΦΕΙΛΕΙΣ να προβλέψεις κ να προνοήσεις ότι πιθανόν να περάσει πεζός μπροστά από αυτό..Γνώμη μου έτσι,κ προσπαθώ να το εφαρμόζω όσο μπορώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
.Οπως λοιπον πηγαινα στη γραμμη μου και παω να περασω διπλα απο λεωφορειο(απο τη δεξια μερια παντα και οχι απο τη μερια με τις πορτες)πεταγεται ενας βιαστικος κυριος χωρις βεβαιως βεβαιως να ελεγξει και χωρις να περναει απο διαβασεις με σκοπο να περασει απεναντι.
Αν παρκάρω στη μέση της πανεπιστήμιου θα φάω πρόστιμο αλλά για το ατύχημα θα δικαιωθώΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι οι πεζοι εχουν παντα προτεραιοτητα, εφοσον ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ
Αν δεν εχει, τοτε τρωει και προστιμο
Ημαρτον SF, διαβασε και κανα Κ.Ο.Κ., και μετα κανε μου τον εξυπνο
Άλλο τα διοικητικά πρόστιμα και άλλο η αστική και ποινική ευθύνη
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!