λοιπόν τι λέγαμε για την φυλή Ζητα?
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Τι 8ες μωρε!!????Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Φταιω εγω που δεν πιστευω οτι κατεβηκαν πρασινα αν8ρωπακια να μας δωσουν τα φωτα τους και οτι γενικως ειμαστε απογονοι τους ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
και αν τα πρασινα ανθρωπάκια ειναι δικοι μας απόγονοι (μετα απο τοσα συνθετικα που καταναλωνουμε) και απλά βρηκαν την πύλη διελευσης στον χρόνο;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τι 8ες μωρε!!????
Φταιω εγω που δεν πιστευω οτι κατεβηκαν πρασινα αν8ρωπακια να μας δωσουν τα φωτα τους και οτι γενικως ειμαστε απογονοι τους ???
και ετσι ανακυκλώνεται η επιστημη και η γνωση και τα μαθηματιικα;
Μα σε καταλαβαίνω και σε πιστεύω δεν ήταν πράσιναΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τι 8ες μωρε!!????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:, αφού τα είδα ροζ
ήταν (ΠΡΟ
:a44: )
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
και το χαρτί και το αλουμίνιο και το γυαλί . για τα προφυλακτικά δεν είμαι σίγουροςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και αν τα πρασινα ανθρωπάκια ειναι δικοι μας απόγονοι (μετα απο τοσα συνθετικα που καταναλωνουμε) και απλά βρηκαν την πύλη διελευσης στον χρόνο;
και ετσι ανακυκλώνεται η επιστημη και η γνωση και τα μαθηματιικα;![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Ακους πολυ Locomondo 'η μΕ φαινεται???Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μα σε καταλαβαίνω και σε πιστεύω δεν ήταν πράσινα, αφού τα είδα ροζ
ήταν (ΠΡΟ
:a44: )
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
σκεπάσου μην κρυώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ακους πολυ Locomondo 'η μΕ φαινεται???
![]()
![]()
![]()
![]()
, τέτοια πράγματα που μου λες είναι του διαβόλου :a39: και δεν πρέπει
ένα κοριτσάκι σαν και σένα να λες κακές λέξεις , ντα ντα :o
:rotflmao:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
ααα ωραια...εδω ειναι που μπορω να πω αυτο που ηθελα στο θρεντακι της λακριμοσα αλλα δε το εκανα για να μη χαλασει !!!
μια και μιλαγαμε για τους ισαακ και σολωμο....2 ανθρωπους που τα μμε και αρκετος κοσμος εκθιασε σαν ηρωες !!!
εγω απλα θα πω εναν προβληματισμο...2 ανθρωποι (ξεχαστε εθνικοτητα) πανε να κατεβασουνε το λαβαρο-σημαια του <<αντιπαλου>> μεσα στο εδαφος του αντιπαλου...ειναι ηρωες????
γιατι αν ειναι ετσι δεν θα επρεπε να ονομαζονται ηρωες και οι τουρκοι που κατεβασανε τη σημαια στα ιμια???σιγουρα οχι δικοι μας...αλλα ηρωες.
η παμε με 2 μετρα και 2 σταθμα???:smilea:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιώργο...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα ωραια...εδω ειναι που μπορω να πω αυτο που ηθελα στο θρεντακι της λακριμοσα αλλα δε το εκανα για να μη χαλασει !!!
μια και μιλαγαμε για τους ισαακ και σολωμο....2 ανθρωπους που τα μμε και αρκετος κοσμος εκθιασε σαν ηρωες !!!
εγω απλα θα πω εναν προβληματισμο...2 ανθρωποι (ξεχαστε εθνικοτητα) πανε να κατεβασουνε το λαβαρο-σημαια του <<αντιπαλου>> μεσα στο εδαφος του αντιπαλου...ειναι ηρωες????
γιατι αν ειναι ετσι δεν θα επρεπε να ονομαζονται ηρωες και οι τουρκοι που κατεβασανε τη σημαια στα ιμια???σιγουρα οχι δικοι μας...αλλα ηρωες.
η παμε με 2 μετρα και 2 σταθμα???:smilea:
τα Ίμια δεν ανήκουν σε μας, μετά από επέμβαση στο χώρο της Τουρκίας,
και μετά ήρθαν οι Τούρκοι να κατεβάσουν την σημαία.
Σωστά?!
Γιατί στην Κύπρο, το παραπάνω ισχύει.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Δεν ηταν στο εδαφος του αντιπαλου ...... Μεσα στο κυπραιικο εδαφος που ειναι κατελειμενο απο στρατο κατοχης μπηκανε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η παμε με 2 μετρα και 2 σταθμα???:smilea:![]()
Τα ιμια ηταν εξαρχης καθαρα ελληνικο εδαφος !!!
Υπαρχει μεγαλη διαφορα δεν νομιζεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
κωστα εμενα μια χαρα τουρκικο εδαφος μου φαινετε και καλο θα ηταν να μη κολαμε σε κουβεντες.επειδη δε θελουμε να το αναγνωρισουμε σαν τουρκικο εδαφος δε σημαινει οτι δεν ειναι κιολας.κυρηξανε πολεμο και μπηκανε και το πηρανε.μενουνε κοντα μισο αιωνα τουρκοι και οι ελληνες σε εκεινα τα εδαφη ειναι ανεπιθυμητοι απο αυτους που τωρα κατοικουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ηταν στο εδαφος του αντιπαλου ...... Μεσα στο κυπραιικο εδαφος που ειναι κατελειμενο απο στρατο κατοχης μπηκανε.....![]()
Τα ιμια ηταν εξαρχης καθαρα ελληνικο εδαφος !!!
Υπαρχει μεγαλη διαφορα δεν νομιζεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
1974 - 2007 δεν είναι μισός αιώνας.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κωστα εμενα μια χαρα τουρκικο εδαφος μου φαινετε και καλο θα ηταν να μη κολαμε σε κουβεντες.επειδη δε θελουμε να το αναγνωρισουμε σαν τουρκικο εδαφος δε σημαινει οτι δεν ειναι κιολας.κυρηξανε πολεμο και μπηκανε και το πηρανε.μενουνε κοντα μισο αιωνα τουρκοι και οι ελληνες σε εκεινα τα εδαφη ειναι ανεπιθυμητοι απο αυτους που τωρα κατοικουν.
Δεν κυρήξανε πόλεμο, γι'αυτό και πιο πάνω έγραψα "επέμβαση" και όχι "εισβολή"
Τον αν είναι τουρκικό έδαφος, (η μάνα μου είναι γεννημένη στην Αμμόχωστο), να έρθεις να το πείς εσύ στην μάνα μου , σε παρακαλώ ρε Γιώργη, που μπορεί να βλέπει το σπίτι του παππού μου, το δικό της, κτλ, και να της πεις ότι είναι τούρκικο.
![]()
Για να επαναφέρω το θέμα, ακόμα κι αν ήταν λάθος να μπεί κάποιος στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ περιοχή, δεν έχει κανένας δικαίωμα να τον λυντσάρει, ειδικά παρουσία των Ην.Εθνών.
Μπορούσε να συλληφθεί.
Αλλά αντί αυτού, είχαν ήδη κατέβει ομάδες παραστρατιωτικών και "Γκρίζων Λύκων" με σκοπό και εντολές, να συμβεί αυτό που συνέβει.
Το λυντσάρισμα του Τάσσου Ισαάκ , έγινε μερικά μέτρα μπροστά μου.
Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, γιατί μόλις είδα αυτό που πήγαινε να συμβει, γύρισα να πώ σε φίλο μου δίπλα, να βοηθήσουμε. Γύρισε προς τα πίσω, να φωνάξει κι άλλους, και μετά τον κουβαλούσα που είχε δεχτεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο σε όλη την πλάτη.
Ήμασταν στην ελεύθερη περιοχή, και η πορεία ήταν στην νεκρή ζώνη.
Δεν ήμασταν κάν στα κατεχόμενα, ώστε να έχουν και μία δικαιολογία.
Και μέχρι εκείνη την ώρα, απλά λάμβανα μέρος σε μία ειρηνική πορεία.
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Γιωργο αν το βλεπεις σαν τουρκικο εδαφος τοτε τα γραφομενα σου στεκουν απολυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κωστα εμενα μια χαρα τουρκικο εδαφος μου φαινετε και καλο θα ηταν να μη κολαμε σε κουβεντες.επειδη δε θελουμε να το αναγνωρισουμε σαν τουρκικο εδαφος δε σημαινει οτι δεν ειναι κιολας.κυρηξανε πολεμο και μπηκανε και το πηρανε.μενουνε κοντα μισο αιωνα τουρκοι και οι ελληνες σε εκεινα τα εδαφη ειναι ανεπιθυμητοι απο αυτους που τωρα κατοικουν.
Θα διαφωνησω μαζι σου ομως.... Κυριως απο εικονες που εχουν μενει στο μυαλο μου και λεγομενα κατοικων των κατεχομενων στον εναμιση χρονο που εμεινα εκει υπηρετωντας την στρατιωτικη μου θητεια....![]()
Ασε με λοιπον να βλεπω ΑΥΤΑ τα παιδια σαν ηρωες γιατι.......
Αστο καλλυτερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδια να με συγχωρατε...δε θελω με κανεναν να ερθω σε αντιπαραθεση........
αλλα να...κατι δε μου κολλαει.
αφου ηταν σε ειρινικη πορεια προς τι το πεσιμο???
αφου δε περασε κανενας στη αλλη πλευρα, το κονταρι ητανε στη δικια μας πλευρα και ειχε μια σημαια που ο σολωμος πηγε να κατεβασει ???
αφου δεν ειναι τουρκικο εδαφος πως γινεται να μενουν τουρκοι ???
αφου ηταν ο οηε πως γινανε ολα αυτα ???
και επιτελους ατομα που εδω μεσα λενε οτι αυτοι ειναι ηρωες, που ητανε σε μια ειρινικη πορεια, δε προκαλεσαν κανεναν κλπ κλπ πως μπορουνε να υποστηριζουνε οτι οποτεδηποτε γινεται μια διαδηλωση στη αθηνα και καιγεται παντα φταινε οι διαδιλωτες.και ακομα και αν δε φταινε λεει <<ξερανε που πανε και τι μπορει να συμβει!!!ας μη πηγαιναν!!!>>
ειναι 33 χρονια...κοντα μισος αιωνας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
1974 - 2007 δεν είναι μισός αιώνας.
Δεν κυρήξανε πόλεμο, γι'αυτό και πιο πάνω έγραψα "επέμβαση" και όχι "εισβολή"
Τον αν είναι τουρκικό έδαφος, (η μάνα μου είναι γεννημένη στην Αμμόχωστο), να έρθεις να το πείς εσύ στην μάνα μου , σε παρακαλώ ρε Γιώργη, που μπορεί να βλέπει το σπίτι του παππού μου, το δικό της, κτλ, και να της πεις ότι είναι τούρκικο.
![]()
ναι δε κυρηξανε αλλα αυτη τη στιγμη ειναι εκει.και φτασανε εκει με πολεμο !
δεν εχω καμια προθεση να στεναχωρησω εσενα η τη μητερα σου...αλλα ειναι εκει και ειναι δικα τους φιλε μου...το μονο λοιπον που θα μπορουσα να πω σε εναν ανθρωπο που στεναχωριεται απο ενα τετοιο θεμα ειναι:λυπαμαι...(αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα...)