Κυριακη βραδυ 9-9-2007.Γυρναω απο Λουτρακι καβαλα στο Γιαμαχακι μου το πενηνταρακι το σκουτερακι (YAMAHA WHY ) γυρω στις 9,15 και επειδη εχει πιαστει ο κ@λος μου 1 ωρα πανω στο σκουτερακι λεω μετα απο 65 χιλιομετρα,να κανω σταση αμεσως μετα τα διοδια της Ελευσινας προς Αθηνα για λιγη ξεκουραση.Οπως καθομαι διπλα στο μηχανακι λεω μεσα μου.Δεν πιανεις το μετρημα ετσι για χαβαλε να δεις ποσα αμαξια και ποσες μηχανες περνανε τα διοδια?
Ε λοιπον μετα απο λιγα λεπτα μετρημα εβγαλα το αποτελεσμα.ΧΙΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ (ΝΑΙ -5- ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) μοτοσυκλεττες.Σημειωτεον οτι ο καιρος σημερα ηταν πολυ καλος και προσφεροταν για εκδρομη-μπανιο-βολτα.Μ επιασε απογοητευση.Μηπως οι περισσοτεροι εδω μεσα και εξω απο δω εχουμε τις μοτο για μοστρα παρα για ταξιδια?Μηπως προτιμαμε το αμαξακι και την μοτο την εχουμε μονο για την καφετερια?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Πεστε βρε παιδια καμμια γνωμη,γιατι αυτο που μετρησα (και το εχω κανει κι αλλες φορες με παρεμφερες αποτελεσμα) ειναι αποκαρδιωτικο.ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?![]()