Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Τι γνώμη έχετε για τα κράνη Hjc?

Παλαιό μέλος
    kalhmera boys!

Εγω εχω ενα hjc εδω κι ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν θυμαμαι να σου πω μοντελο (jet ειναι χωρις σαγονι ).Αφαιρουμενο εσωτερικο (οχι μονο τα μαγουλα) super λεω και πολυ καλη εφαρμογη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    έχω το symax το πήρα 290 πριν 1 χρόνο δεν ξερώ πως συμπεριφέρεται σε ατύχημα το μονο που με προβληματίζει είναι η ζελατίνα που θαμπώνει πολύ εύκολα

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    Φίλε ela ela δεν καλάβαίνω τι εννοείς για τουε αεραγωγούς.
    Πάντως λειτουργούν άψογα. Επίσης αφαιρείτε όλο το εσωτερικό του κράνους (οχι σαν το shoei xr 1000 που πήρα στην γυνάικα μου και κάνει τα διπλά λεφτά). Επίσης η ζελατίνα εφαρμόζει άψογα και ο ΄θορυβος δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Όσον αφορά στην ποιότητα εμένα μου φαίνεται μια χαρά
    Αυτο που εννοω με τους αεραγωγους ειναι οτι στα arai & shoei οι αεραγωγοι περνουν τον αερα μεσα απο το κεφαλι σου και μετα τον τον διαχεουν στο περιβαλον για να κρυωνει το κεφαλι σου (μας)γινετε αυτο.Στο hjc που εχω εγω οι αεραγωγοι του ειναι καθετοι δεν κανουνε το αυλακι παραλληλα και μεσα στο κρανος.Αυτο σε ρωτησα και για το kbc,αν δεις ενα arai θα καταλαβεις...τι ενοω και το πως ειναι
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αγορασα πριν 7 μερες ενα καινουργιο ΗJC (fs-max)
    Ξεκίνησα καμαωτος με το νεο απόκτημα μου καβαλώντας την νεοαποκτηθήσα XLV
    απο Αθηνα να επιστρέψω στη Θεσσαλονικη.
    Η χαρα μου εφτασε μεχρι την Αττικη Οδο, διοτι απο εκει και μετα ξεκίνησε ενα μαρτύριο.

Τα 3 δαχτυλα του δεξιου χεριου μου ηταν απο πολυ εως παρα πολυ μουδιασμένα σε ολη τη
    διαδρομή. Αναγκάστικα οδηγησα με 120-130 χλμ/ωρα.

Εφτασα στην πολη με στοχο να δω ενα γιατρο για το κακο που μου ετυχε.
    Αρχισε να μου λεει οτι καπου το νευρο που παει στα δαχτυλα και ξεκιναει απο την περιοχη του
    αυχενα κτλ κτλ.

Απο παρατηρησεις που εκανα τις δυο επομενες μερες διαπίστωσα οτι για ολα φταιει το κρανος.

Εχω αυτο που ολοι ξερουμε ως αυχενικο. Ε λοιπον, το κρανος σε συνδιασμο με τη θεση οδηγησης πιέζει το νευρο στον αυχενα και εγω αισθάνομαι μουδιασμενο το χερι μου..

Το ερωτημα
    Υπάρχει σχεση θεσης οδηγησης και κράνους?
    Πως επιλέγουμε το καταληλο για εμας?
    (δεν μπορω να παρω καμια 10ρια και να ξεκινησω πανω κατω στην εθνικη να δω ποιο δεν με πονα)

Φιλικα

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harrison
    Αγορασα πριν 7 μερες ενα καινουργιο ΗJC (fs-max)
    Ξεκίνησα καμαωτος με το νεο απόκτημα μου καβαλώντας την νεοαποκτηθήσα XLV
    απο Αθηνα να επιστρέψω στη Θεσσαλονικη.
    Η χαρα μου εφτασε μεχρι την Αττικη Οδο, διοτι απο εκει και μετα ξεκίνησε ενα μαρτύριο.

Τα 3 δαχτυλα του δεξιου χεριου μου ηταν απο πολυ εως παρα πολυ μουδιασμένα σε ολη τη
    διαδρομή. Αναγκάστικα οδηγησα με 120-130 χλμ/ωρα.

Εφτασα στην πολη με στοχο να δω ενα γιατρο για το κακο που μου ετυχε.
    Αρχισε να μου λεει οτι καπου το νευρο που παει στα δαχτυλα και ξεκιναει απο την περιοχη του
    αυχενα κτλ κτλ.

Απο παρατηρησεις που εκανα τις δυο επομενες μερες διαπίστωσα οτι για ολα φταιει το κρανος.

Εχω αυτο που ολοι ξερουμε ως αυχενικο. Ε λοιπον, το κρανος σε συνδιασμο με τη θεση οδηγησης πιέζει το νευρο στον αυχενα και εγω αισθάνομαι μουδιασμενο το χερι μου..

Το ερωτημα
    Υπάρχει σχεση θεσης οδηγησης και κράνους?
    Πως επιλέγουμε το καταληλο για εμας?
    (δεν μπορω να παρω καμια 10ρια και να ξεκινησω πανω κατω στην εθνικη να δω ποιο δεν με πονα)

Φιλικα
    Καλωσήρθες στο forum harrison!

Τελικά οσο ζούμε μαθαίνουμε. Δεν ήξερα οτι μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο σοβαρό πρόβλημα ενα κράνος.

Μπράβο για το info, θα βοηθήσει πολλούς πιστεύω.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Μας ρωτάς για HJC και τελικά αγοράζεις ΚΒC μετά από δυό μηνύματα...τεσπά.Εχω το FS-10 με το visor από μέσα.Αρκετά καλό για τα λεφτά του και με πολύ καλή επένδυση μέσα.Με το visor δεν χρειάζεται να φοράω και γυαλιά ηλίου.Εχει όμως αρκετό θόρυβο (και πιό δεν έχει) αλλά ετσι κι αλλιώς στο ταξίδι φοράω ωτοασπίδες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι γνωμη εχετε για τα Modenas?
    από clyde2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2012, 18:56
  2. τι γνωμη εχετε για τα μαθηματα του 0-300? και η μαλ@κία παει σύννεφο
    από dammed_kittin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:22
  3. τι γνωμη εχετε για τα λαδια της γιαμαχα?
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 12:21
  4. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 16:48
  5. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 24ωρα Video Club
    από athas62 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 02:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε