Γειά σας κι απο δώ!
![]()
μα καλά βρε βαντα έβαλες την φώτο την θεϊκη (εννοω απο την θεϊκη φωτογράφο !)
που πετάω και μετά έβαλες και την άλλη με την μπάκα δίπλα στον Θεόλιγνο εσέφη;
πάνε οι θαυμάστριες... μου τις σκόρπησες όλες!![]()
:rotflmao:
πολύ όμορφη βόλτα παίδες που λέτε...
εγω ήμουν μπροστά και δεν έβλεπα αλλά δεν νομίζω σε γενικές γραμμές να ήταν πολύ κολλημενη απο πίσω μου η Σομπερίνα!
κολλημενοι ηταν σε καποια φάση ο ταξιδευτης που ηθελε παιχνιδακια και ο εσεφης που ηθελε να κανει μαγκιες στην Θεϊκη φωτογραφο!![]()
επίσης προσπάθησα να μην τρέχω αλλά και να μην σερνόμεθα...
η προσοχή όλη κλασσικά στους νέους και άβγαλτους αναβάτες οπότε η σομπερ ήταν στο επίκεντρο όλων μας (εντος και εκτός οδήγησης!![]()
:rotflmao: :rotflmao: )
αλλά όπως εξήγησα κι εγω οι πρώτες μας βόλτες με παρεα πιο έμπειρη ειναι και οι πιο επικυνδινες
ειναι εκει που απο την μια (αναλογα με την ψυχοσυνθεση) δεν θα κλεισεις το γκαζι για να μην απομακρυνθεις ή να μην καθυστερησεις και απο την άλλη θα υπερβείς πολλές φορες αυτό το σημειο της ανασφάλειας και θα νοιώσεις αυτό το "δε γαμιεται αν φυγω εφυγα"
ειναι μια περίοδος που εχουμε ζησει όλοι μας και την περασαμε... οποτε αυτο που θυμαμαι εγω τουλαχιστον (και που προσπαθω ακομα να κανω) να εχω ανοιχτα τα αυτια μου και να ειμαι συγκεντρωμενος...
να βλεπω γυρω μου και να αντιγραφω τα καλά!
δεν υπήρξε το παραμικρο γλύστρημα , η παραμικρή παρα λίγο φάση (απο αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον)
απλά μιας και εγινε νυξη κουβεντα να γινεται...
επίσης σε αυτο με τα μποτάκια όσοι εχεται σουπερ ντουπερ μπότες να τις φορατε! εγω θα φορουσα εντουρομποτες αλλα μου τις εχει κρυψει η μανα μου!και την εβγαλα με τα αρβυλα μιας και οι στρηταδικες εχουν χαλασει!
φιλακια πολλά και όρθιοι όλοι!
ο Νίκος μπορει να ακουγεται αυστηρός αλλά καλά κάνει, για να ειμαστε όλοι χαρούμενοι!
![]()
![]()
![]()
![]()