Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
BMW
Αθανατα πραγματα...κανει και για πομονα σε στερνες και γεωτρησεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
BMW
Αθανατα πραγματα...κανει και για πομονα σε στερνες και γεωτρησεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα τώρα φίλε μου Δημόκριτε, ένα δωρεάν ενυδρείο που περιφέρεται στο φόρουμ δεν περνάει απαρατήρητο, όλοι το θέλουμε, δεν ξέρεις που θα χρειαστεί βρε αδερφέ..Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
ήθελα να ήξερα πως συνεχίζετε και απαντάτε σε τέτοια thread.
![]()
![]()
Έχει απόλυτο δίκιο ο Μάκης , φίλτατε Δημόκριτε. Μπορεί να χρειαστεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα τώρα φίλε μου Δημόκριτε, ένα δωρεάν ενυδρείο που περιφέρεται στο φόρουμ δεν περνάει απαρατήρητο, όλοι το θέλουμε, δεν ξέρεις που θα χρειαστεί βρε αδερφέ..
![]()
![]()
Από τότε που έμαθα το ανέκδοτο με την "λογική" ,
εγώ έχω 4 ενυδρεία στο σπιτι!![]()
![]()
Εεεεε... αλήθεια ..... hymador...... πως και δεν το χρειάζεσαι πια?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Μάκη θα κοιτάξω το θέμα του ενυδρείου πιο προσεκτικά. πράγματι όλο και κάπου χρειάζεται. αν και έχω ήδη ένα, θα κάνω χώρο και για δεύτερο..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα τώρα φίλε μου Δημόκριτε, ένα δωρεάν ενυδρείο που περιφέρεται στο φόρουμ δεν περνάει απαρατήρητο, όλοι το θέλουμε, δεν ξέρεις που θα χρειαστεί βρε αδερφέ..
![]()
![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Αν δεν εχεις πολυ χωρο για το δευτερο ενυδρειο βαλτο εκει που ξερεις, σιγουρα χωραει.
Οταν παρεις μηχανακι της προκοπης θα σταματησεις να παιζεις με ενυδρεια,μεχρι τοτε θα βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω γιατι δεν μπορεις να περασεις ουτε Inova.
ξερεις να θελει κανα ενυδρειο;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
6948778545
Το τηλεφωνο ενος πολυ καλου ψυχολογου.
Ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις.
Μπα ειναι σε διαιτα....:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ξερεις να θελει κανα ενυδρειο;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν το κάνουμε sticky στα τεχνικά θέματα; Εκεί όλο και κάπου θα φανεί χρήσιμος!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
6948778545
Το τηλεφωνο ενος πολυ καλου ψυχολογου.
Ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις.
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ειχα κανει αιτηση παλιοτερα αλλα απορριφθηκε λογω του οτι ο τοπικος "μαγαζατορας" παιρνει προμηθειες απο εναν δικο του τρελλογιατρο που του στελνει πελατες με την σεσουλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Δεν το κάνουμε sticky στα τεχνικά θέματα; Εκεί όλο και κάπου θα φανεί χρήσιμος!
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ειναι λογικο το καθε ψαρι σαν του λογου σου να μην αρεσκεται σε συζητησεις περι ενυδρειων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Αν δεν εχεις πολυ χωρο για το δευτερο ενυδρειο βαλτο εκει που ξερεις, σιγουρα χωραει.
Οταν παρεις μηχανακι της προκοπης θα σταματησεις να παιζεις με ενυδρεια,μεχρι τοτε θα βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω γιατι δεν μπορεις να περασεις ουτε Inova.
- Omnia mea mecum porto -
Κριμα που δεν υπηρχαν στη ζωη μας οι καπότες κάποτες!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καποια "πράγματα" δεν διορθωνονται με τίποτα!
Σίγουρα όμως υπήρχε τηλεόραση αλλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κριμα που δεν υπηρχαν στη ζωη μας οι καπότες κάποτες!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καποια "πράγματα" δεν διορθωνονται με τίποτα!
μάλλον θα είχε black out :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Δημήτρη αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, θα ήθελα να σου πω ότι δεν είναι σωστές τέτοιες κουβέντες.
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
Δημήτρη αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, θα ήθελα να σου πω ότι δεν είναι σωστές τέτοιες κουβέντες.
Σεβαστόν, δεκτόν, αλλά επέτρεψέ μου να έχω πιό "εμπεριστατωμένη" άποψη από εσένα και να δεις που με τον καιρό κι εσύ σε αυτήν θα καταλήξεις!
ΦΙΛΙΚΑ!
![]()