Σελίδα 28 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προσωπικά θα αποστασιοποιηθώ απο το να μπώ στην διαδικασία χαρακτηρισμού μιας ΠΑΕ (Ανώνυμος εταιρία πλέον) ώς "ιδέα" παρόλο που οι ρίζες μου είναι απο την Μ.Ασία και έχω ακούσει και έχω δεί πολλά.

Όπως τον πατέρα μου και γνωστούς μου να φτιάχνουν τον χλοοτάπητα της Ν.Φιλαδέλφεια,τότε μόνοι τους. Χωρίς οικονομικές επενδύσεις και κρατικές επιχορηγήσεις όπως τώρα.

Όμως δεν μπορώ και απο την άλλη , να μην δώ τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Σε μια χώρα που ο ΠΑΟ (αποδεκτό απο όλους νομίζω) έβγαινε σε CH.L. και UEFA και μάζευε πόντους ώς δεύτερος (!!!) στην Ευρώπη και ο ΟΣΦΠ έπαιρνε απλά μαύρη σακκούλα σκουπιδιών να πετάει τα τεμμάχια μέσα!
    Ομάδα που έβγαινε πρώτη στο πρωτάθλημα εδώ, τα πρώτα χρόνια , χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα που στις σημερινές εποχές και άλλες χώρες θα είχαμε νέο "Calciopoli".

Σαφώς και σήμερα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα (εδώ και 2-3 χρόνια θα έλεγα) μιας και ακόμα και ο Κοκκαλης κατανόησε πως με "τρυκ" που του δίνουν εδώ κούπες, έξω μόνο κλύσματα προσφέρουν.

Ξέρω οτι πολλοί κόκκινοι θα αντιδράσουν εδώ και θα αρχίσουν τα "πάντα δεύτεροι-τρίτοι θα είστε" .... πάντα "κομπλεξικοί" κτλ... βλέπεις όταν έρχεσαι κατάματα με την αλήθεια , πάντα πονάει.

Και ναι... αν θέλετε, η νοοτροπία του χαμένου έχει περάσει στις δύο υπόλοιπες υποψήφιες για τίτλο. Με την βοήθεια πολλών παραγόντων που βοηθούσαν όποτε αυτό αμφισβητούνταν.
    Και ναι... οι ομάδες του ΠΟΚ είναι εκείνες που έχουν κατακρεουργήσει στο παρελθόν μικρότερους συνολικά.
    Αλλά μόνο μια είναι εκείνη που έχει πάρει σε μια σαιζόν τόσα πέναλτυ όσα goal συμπλήρωσαν οι δύο υπόλοιπες.
    Μόνο μια συνέδεσε το όνομα της με ατασθαλίες περί διαιτησίας , που υποδύκνειαν όλα τα ΜΜΕ ακόμα και όταν ο Κόκκαλης μεσουρανούσε.
    Μόνο μια συνέδεσε το όνομα της με τον κ.Μητρόπουλο που τύγχανε να γίνει και πρόεδρος της ΕΠΟ!!!

Μόνο μια ήταν εκείνη που βγαίνοντας επι 8 συναπτά έτη στο CH.L κατάφερε μια φορά να περάσει στους 8 και μετά απλά να αποκλείεται με συνοπτικές διαδικασίες απο Ευρώπη ,μέχρι και τον Δεκέμβρη για να φεύγει "μαζί με τα αποδημητικά πουλιά"! Εξαίρεση ίσως εκείνη η τρομερή ισοβαθμία με τους 10 βαθμούς στους προπέρσινους ομίλους (νομίζω)που όντως ήταν ατυχής συγκυρία.

Είναι όντως η ισχυρότερη ομάδα της Ελλάδος,.... αλλά οχι στο παιχνίδι εντός γηπέδου... στο εκτός κυρίως!

Εκεί που ακόμα και παιδιά απο εδώ μέσα σε παλαιότερη συζήτηση, (νομίζω ήταν ο Trooper ... αν κάνω λάθος συγνώμη.. δεν θυμάμαι καλά ποιός ακριβώς)..είχαν πεί οτι είχαν αποκτήσει την νοοτροπία του "τώρα που είμαι ισχυρός θα σας πηδήξω όπως εσείς εμάς"!!! ΄Δηλαδή δεν κοιτάμε να βελτιωθούμε αλλά να πατήσουμε εκείνους που μας πάτησαν με τον ίδιο τρόπο (βλ. ΠΑΟ-Καπετάνιος)!!! Οχι να γίνουμε καλύτεροι σε ποιότητα παιχνιδιού... αλλά να νικάμε ακόμα και με "άνομα μέσα"! Όταν λοιπόν τα ακούμε ή τα διαβάζουμε απο απλούς ανθρώπους εδώ , αλλού κτλ... τι περιμένει κάποιος να κατανοήσει παραπάνω;

Το μόνο για μένα που έχει αλλάξει ή τουλάχιστον δείχνει να αλλάζει είναι η "γιούχα" (επιτέλους!) που έπεσε απο τους ίδιους προς τον Κόκκαλη κυρίως, αφού απο το πολύ "πιπίλισμα" απο φιέστες και απο το πολύ "πήδημα" έξω , συνήρθαν κάπως και περιμένουν κάτι καλό φέτος. Θα το δούμε ελπίζω ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. και οχι έξω απο αυτό.

Αν και για να είμαι ειλικρινής , βλέποντας το επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας φέτος ακόμα και σε τουρνουά, όπου απο το κέντρο του γηπέδου δίνουν offside στην αντίπαλη περιοχή... θα έχουμε πολλά παρατράγουδα ακόμα.!!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει πλέον στην Superleague (τρομάρα μας!!!) αλλά ίσως να είμαστε καλύτερα ... ελπίζω... δηλαδή!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.

ετσι ακριβως εγινε.................

και να προσθεσω για το μπαγιεβιτς, φευγοντας απ την ΑΕΚ πηρε μαζι του και 3/4 παικτες απ τον κορμο της ομαδας για να φτιαξει τον οσφπ!

σημασια στν περιπτωση του καθε μπαγιεβιτς (οπως και στη ζωη) δεν εχει μονο το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ αλλα και ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!

οκ επαγγελματισμος!!!!!!!!!!!!!
    αλλα ως 1 σημειο.....................
    γιατι αν ισωπεδωσουμε ολοκληρωτικα την ποδοσφαιρικη ιδεα, τοτε και μεις ως επαγγελματιες φιλαθλοι θα παψουμε να υποστηριζουμε την καθε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και θα γινουμε ολοι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΡΕΑΛ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε γαυροβαζελοι απαταιωνιοι, το ποστ γραφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειπαμε....

αντε καντε μια βολτα στα αλλα ποστ εδω ειναι ΙΕΡΟ ΠΟΣΤ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Απο όλους αυτούς που αναφέρεις ΜΟΝΟ η Μπάρτσα έχει μείνει σαν ιδέα.

Οι άλλοι είμαστε ΑΕ.

Δεν έχετε βαρεθεί με τις μαλακίες να τσακώνεστε?

30 Χρόνια τώρα τα παιχνίδια του παρασκηνίου είναι πιο

δυνατά απο αυτά του γηπέδου
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

... Το avatar του/της dimzab
    Άντε να ξαναθυμηθουμε λίγο τον τίτλο του thread!!!!

Σκίτσο του Ζωίδη στη σημερινή GoalDay (http://www.goalday.gr/article.asp?ca...2&pubid=568924)

Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα πίσω, αλλά το σκιτσάκι έχει πολύ γέλιο....
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	assets_large_t_1041_441457.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	103004
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω φωναζα "δωσε στον BLANCOOOOOOOOO ρεεεεε " ομως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μωρέ προβληματάρα έχουμε πίσω...

Με Παπασταθόπουλο και Δέλλα είμαστε (5 στις 10 αγωνιστικές τραυματίας ο δεύτερος συνήθως) οπότε έχει πολύ "βάση" το σκίτσο. Δεν ξέρουμε μόνο τι θα γίνει αν επιστρέψει Αλεξόπουλος και Γεωργέας (τον κόβω αμυντικό στην θέση του Ράμος που θα πάει πιο πάνω)

Πάντως όντως όπως τα λέει είναι...

Στην επίθεση θα μας τραβάνε φωτογραφίες με Ράμος , Μαντούκα και Μανού ενώ στην άμυνα θα έχουν τον χρόνο να κάνουν και γλυπτική αγαλμάτων (τόσο αργά που επιστρέφουμε, ειδικά στον άξονα!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....

σιγά θα μας πάρουν τα ζουμιά...

Αν ποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ (που δεν το ευχομαι ποτε και για κανεναν) να μεινει αστεγος,χωρις δουλεια,χωρις να εχεις να φας,σε ενα ξενο περιβαλλον.....ελα και ξαναπεστο μου αυτο....αλλα ας ειναι καλα ο μπαμπακας που ακομα του τα τρωμε.....και για να καταλαβεις ποσο ευκολο δυστηχως ειναι παρε τους πυροπαθεις και τους σεισμοπληκτους τα τελευταια χρονια.....

Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ε
    .....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....

τόσο δεν σου κόβει που ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που δεν έλεγε τίποτα.κουκούτσι.
    και σίγουρα δεν το έκανε για τον εαυτό του.αλλα που να το καταλάβεις
    απο την μια λές ήταν επαγγελματίας δεν είναι κακό απο την άλλη τον λες μισθοφόρο φραγκοφονιά.αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις?σίγουρα όχι

Εμεις οι παππουληδες που λες στην εποχη μας,εκτος απο φιλια ειχαμε και ενα πραγμα που το λενε ΜΠΕΣΑ,ΜΑΓΚΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ.....η δικια σας γενια δυστηχως την εχουν κανει αρπακολα,πως θα φαω τον αλλον,fame story.....Απο εναν ανθρωπο τοτε μιας χ ηλικειας περιμενα να εχει τα κοτσια να πει.....''μαγκες δεν ειμαι Αεκτζης.....ειμαι επαγγελματιας.......αρα παω στον Ολυμπιακο''.......και οχι....''Με τιποτα,θα δουμε,δεν ξερω.....αν παρουμε το κυπελο οχι''....και τις αλλες παπαριες....το θεμα δεν ειναι γιατι εφυγε......αλλο ΠΩΣ εφυγε......εγω αντιλαμβανομαι αυτα που γραφω......εσυ τα καταλαβαινεις ομως???

Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

τόσο ξευφτιλισμένοι όσο και εσείς όταν την πέσατε σε οικογενειάρχες στα goody's προς πάτρα πριν 2 χρόνια και μπήκε κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος εσένα που σου αρέσει να ψάχνεις,ψάξτο θα το βρεις έχει και την απάντηση μου απο κάτω) και πανηγύριζε ότι κάναν ντου σε γαύρους και αυτοί καναν τις κότες
    και αυτά μου τα είπε φίλος μου ΑΕΚΤΖΗΣ που σπουδάζαμε μαζί Πάτρα και ήταν μαζί στο λεωφορείο.φυσικά αυτός και κάποιοι ακόμα κρατήσαν τα καγκούρια να μην γίνει επεισόδια.
    δικός σας αντρακλας όρμησε εκεί σε 12χρονο παιδί επειδή είχε φανέλα ολυμπιακού
    και αυτο είναι γραμμένο εδώ μέσα

Οποιος την επεσε σε μια οικογενεια με παιδια,η και 10 να την πεσουν σε 1 για μενα ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ και ΜΕΓΑΛΑ Μ@ΥΝ@ΠΑΝΑ......και θελουν οχι ξυλο αλλα φυλακη για να δουμε ποσο νταηδες θα ειναι εκει μεσα???και απο μονος σου ειπες ο φιλος σου ο ΑΕΚΤΖΗΣ που δεν ηταν ΚΑΦΡΟΣ,μαζι με αλλους μη καφρους (μπορει και αλλης ομαδας) πηγαν να βοηθησουν....οι μαλακες δυστηχως υπαρχουν,αλλα προσπαθουμε να τους διωξουμε......στα επισημα μιας σοβαρης ΠΑΕ ομως ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ...αλλα και εδω την κανεις γαργαρα...

Αιντε τωρα ανοιξε παλι τον ''Πρωταθλητη'' να μας την πεις παλι.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    προσωπικά θα αποστασιοποιηθώ απο το να μπώ στην διαδικασία χαρακτηρισμού μιας ΠΑΕ (Ανώνυμος εταιρία πλέον) ώς "ιδέα" παρόλο που οι ρίζες μου είναι απο την Μ.Ασία και έχω ακούσει και έχω δεί πολλά.

Όπως τον πατέρα μου και γνωστούς μου να φτιάχνουν τον χλοοτάπητα της Ν.Φιλαδέλφεια,τότε μόνοι τους. Χωρίς οικονομικές επενδύσεις και κρατικές επιχορηγήσεις όπως τώρα.

Gandalf
    Εισαι απολυτα σωστος,αλλα εμενα μου εμαθαν αυτη την ομαδα με αυτες τις σκηνες.......Αν καταλαβω οτι με εχουν ΜΟΝΟ για πελατη και ο Ντεμης δεν γουσταρει την ομαδα και το κανει μονο για την κονομα...........ε..........τοτε κανω τοτε οπως με ENIC και BIG MAC.......ΑΠΟΧΗ.......Το ιδιο θα κανω βεβαια αν καταλαβω οτι με π@υστικο τροπο και χωρις να το αξιζω κερδιζω.......

καλά ακόμα του μπαμπά τα λεφτά τρως??? ωραίος
    να μου πεις να σου δώσω δουλειά αν θες

τωρα για τους πρόσφυγες δεν τα είπα εγώ,εσύ τα είπες.αλλα δεν θα εκμεταλλευόμουν ποτε λόγω αξιοπρέπειας για να κλαίγομαι σε ένα forum.τουλάχισον εμένα έτσι μου φάνηκε.πολύ ξανθόπουλος στυλ

τώρα για τον μπάγεβιτς ότι κατάλαβες κατάλαβες.
    μια ερώτηση (θεωρητικά πάντα αμα θες δίνεις απάντηση,ειλικρινή όμως): αν έβγαινε και έλεγε ότι συμφώνησα με τον ολυμπιακό πες μου τι επίπτωση θα είχε αυτό πρώτα στους παίχτες της ομάδας και μετα στην εξέδρα.για μενα προστάτευσε την αεκ.έτσι πιστευω.
    εδω έπαιζε μπουνιές με τον μανωλά θα παρέμενε?

δεν είπα εγώ ότι είναι όλοι κάφροι.άλλοι εδω μέσα μιλάν ισοπεδωτικά.φοιτητης είχα αρκετους φίλους αεκτζηδες και αφού ήταν φίλοι μου δεν ήταν μ3@$πανα όπως σωστά λες.γι'αυτο λέω μην λέτε @@ περι εμείς ήμαστε άλλου είδους οπαδοί.
    ίσως τα των ολυμπιακών/βαζελων πουλάνε περισσότερο λόγω που είναι μεγαλύτερες ομάδες

έχεις δει κανέναν βάζελο να κατηγορεί τους γιαννακοπουλέους.ντου κάνουν στα γήπεδα και όλοι τα κανουν γαργάρα
    εσεις δεν είχατε την μαφία για χρόνια πρόεδρο.και πιστόλι τράβηξε.
    απλώς ο δικός μας είναι επιχειρηματίας ενω οι δικοί σας λαμόγια.ο δικός μας βγάζει κέρδος (όπως τώρα ο ντέμης) οι δικοί σας τρώνε μόνο.εξαρτάται πόσο έξυπνος είναι ο καθένας.

καλα διαιτησία σας φταίει μόνο τα 2~3 πρώτα χρόνια.τα τελευταία 3 χρόνια σπρώχνετε η αεκ.μην τρελένεστε.
    ευρώπη βλεπε κεφάλαιο προπονητης.με ματζουράκη,λεμονή δεν πας για πορείες.
    και αυτο επαληθεύεται απο τις περιόδους μπάγεβιτς .οπότε και καλύτερος σε ποιότητα παιχνιδιού με χειρότερους προπονητες δεν γίνετε.
    όπως και φέτος μια απο τα ίδια θα έχουμε.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

έχεις δει κανέναν βάζελο να κατηγορεί τους γιαννακοπουλέους.ντου κάνουν στα γήπεδα και όλοι τα κανουν γαργάρα
    εσεις δεν είχατε την μαφία για χρόνια πρόεδρο.και πιστόλι τράβηξε.
    απλώς ο δικός μας είναι επιχειρηματίας ενω οι δικοί σας λαμόγια.ο δικός μας βγάζει κέρδος (όπως τώρα ο ντέμης) οι δικοί σας τρώνε μόνο.εξαρτάται πόσο έξυπνος είναι ο καθένας.

Tελικα εχεις πλακα γιατι οσο το παλευεις τοσο πιο πολυ εκτηθεσε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να μαθαινεις λοιπον......παμε παλι......ο Γιαννακοπουλος για τους Παναθηναικους ειναι ο προεδρος του ΜΠΑΣΚΕΤ......οκ?δεν τους κατηγορουνε γιατι τους εχει κανει πρωτη ομαδα στην Ευρωπη με 3 η 4 euroleague......καλα για τα πρωταθληματα που εχουν παρει αστα.....Εννοεις την οικογενεια Βαρδηνογιαννη......πιο παλια ο Καπετανιος και σημερα ο Τζιγγερ....αυτος με το πιστολι δεν ηταν της Αεκ αλλα ο Γιωργος Βαρδηνογιαννης.....τα ντου στην Παιανια τα εχουνε δειξει επανελημενα ΟΛΑ τα καναλια,και τα εχουν γραψει ΟΛΕΣ οι εφημεριδες......Προεδρο Μαφιοζο δεν ειχαμε,λαμογιο ναι.....γιατι μαφιοζος σημαινει σχεση με το οργανωμενο εγκλημα.....ο Μακης μονο λαθρεμπορος ηταν...και δεν σε φανταζομαι τοσο αφελη να πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι πολλοι φραγκατοι,Κοκκαλης,Βαδηνογιαννης,Αγγελοπουλος κλπ κλπ βγαλαν τα φραγκα με τον σταυρο στο χερι.....το μαθημα για σημερα τελειωσε....κουραστηκα.....απο αυριο παλι τυχερουλι....

Υ.Γ. Τα υπολειπα περι Ξανθοπουλου κλπ,ιδιος με τους τοσο αστεγους πυροπληκτους ,μονο σχολιασμο δεν μπορει να σηκωσει.....

Παλαιό μέλος
    Τι να δικαιολογησεις την Ριζουπολη???τιποτα δεν εγινε.......
    Το ''Ιεραπετρα'' ηταν κοντρα των οργανωμενων με τον Νικολαιδη,που δεν τους αβανταρει οπως ο προεδρος σας......Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,με τις ευλογιες του Νικολαιδη που τους ζητησε να τους συλλαβουν,θα ξεκιναγε κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα....βεβαια αυτο αν γινοταν δεν θα ηταν καλο,γιατι θα αναγκαζοντουσαν ΟΛΟΙ να το κανουν,και μετα πανε οι οπαδοι-στρατιες που εχουν καποιοι.....
    Ακομα η ΠΑΕ ΑΕΚ,δεν με εχει ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ για να παρω διαρκειας η για να δω την ομαδα μου να πληρωνω ενα ρεφενε,για να γινω ΜΕΛΟΣ.....
    Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....οχι ψυχωσης που εχετε καποιοι απο εσας,και αχαριστιας....τελικα ο Δουρος το σηκωσε το τηλεφωνο???αμα το αισθανθεις ποτε αυτο (που δεν νομιζω) θα εισαι τυχερος....
    Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....
    Φανταζομαι αν σε ρωτησω γιατι διακοπηκε ο αγωνας στο ΟΑΚΑ,λογω του Αποστολακη,δεν θα ξερεις καν αυτο το γεγονος,αλλα δεν πειραζει.....
    Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

Αντε τωρα ρωτα μας παλι για καποιο αλλο περιστατικο που σου εχουν αφηγηθει,που εχεις ακουσει,να μαθαινεις και λιγο για να το παιζεις και εσυ ξερολας.....

ΞΕΧΑΣΕΣ..........ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΕΚ............ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Στόν Πειραιά γιά νά μήν έχει άντίπαλο....????????
    Ξέχασες τά μυστικά ραντεβουδάκια ένώ έδινε όρκους πίστης...?????

ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ........?????
    Όταν ήρθε .......ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ....????????

Βαριέμαι νά γράφω γιά αύτόν τόν άνθρωπο.........ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΠΟΥ..........

ΔΕΝ ΕΧΕΙ....................!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΞΕΧΑΣΕΣ..........ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΕΚ............ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Στόν Πειραιά γιά νά μήν έχει άντίπαλο....????????
    Ξέχασες τά μυστικά ραντεβουδάκια ένώ έδινε όρκους πίστης...?????

ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ........?????
    Όταν ήρθε .......ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ....????????

Βαριέμαι νά γράφω γιά αύτόν τόν άνθρωπο.........ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΠΟΥ..........

ΔΕΝ ΕΧΕΙ....................!!!!!!!!!!

Φιλε δεν τα ξεχασα.....απλα παρεθεσα τα καταγεγραμενα σαν γεγονοτα.....οπως και δεν ξεχασα το για καποιους παιχτες ''ασε προεδρε να ψηθουν ακομα ενα χρονο,και τους παιρνουμε'' απο Πελοπονησο πλευρα.....οι παιχτες θα μπορουσαν να φυγουν ετσι και αλλιως......δεν με ενοιαζαν αυτοι......ο Αλεξανδρης δεν ειχε φυγει ενα χρονο νωριτερα???τον ειχε κραξει κανεις???το αντιθετο μαλιστα......για οποιους θυμουνται....και επαναλαμβανω ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ εγραψα....

και το πρωταθλημα της τελευταιας χρονιας του βατραχου στην ΑΕΚ... το πηρε ανεξηγητα ο παναθηναικος...ενω ειχαμε ΠΟΛΥ καλυτερη ομαδα.. .. μη το ξεχναμε....

Φιλε δεν τα ξεχασα.....απλα παρεθεσα τα καταγεγραμενα σαν γεγονοτα.....οπως και δεν ξεχασα το για καποιους παιχτες ''ασε προεδρε να ψηθουν ακομα ενα χρονο,και τους παιρνουμε'' απο Πελοπονησο πλευρα.....οι παιχτες θα μπορουσαν να φυγουν ετσι και αλλιως......δεν με ενοιαζαν αυτοι......ο Αλεξανδρης δεν ειχε φυγει ενα χρονο νωριτερα???τον ειχε κραξει κανεις???το αντιθετο μαλιστα......για οποιους θυμουνται....και επαναλαμβανω ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ εγραψα....
    μιλας για Τζωρτζεβιτς και Γιαννακοπουλο???? μολις πηγε στο γαυρο τους "ειδε" ο βατραχος ε?

ο βατραχος Φτουσαν πηρε στο γαυρο και τον παιχταρα Σαμπανασοβιτς..... και το τεχνικο team.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΗΝΗ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 17:53
  4. Απαντήσεις: 19