ωραια, μαζευομαστε!!!!
...μια στιγμη να παρω ενα τηλεφωνακι Κορυδαλλο, να δουμε τι κελλια εχει διαθεσιμα....μη μας βαλουν και χωριστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια, μαζευομαστε!!!!
...μια στιγμη να παρω ενα τηλεφωνακι Κορυδαλλο, να δουμε τι κελλια εχει διαθεσιμα....μη μας βαλουν και χωριστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ζητα απο τ'ασπρα... για τρομοκρατες και καγκουρες!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ωραια, μαζευομαστε!!!!
...μια στιγμη να παρω ενα τηλεφωνακι Κορυδαλλο, να δουμε τι κελλια εχει διαθεσιμα....μη μας βαλουν και χωριστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Δηλαδη ενας κουλατζας μειον?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν είσαι εσύ μέσα εγώ είμαι έξω
μην το πάρεις προσωπικά Κώστα μου![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
βρισκει αμαξι με 2 τυπισσες μεσα και αρχιζει το καμακι.περναει μπροστα τους, τους κανει τσαλιμια και μου λεει να παω διπλα να τις δω γιατι ειναι λεει αστερια.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καλά πές ότι προτίμησες να χαζέψεις το ΚΤΜ μου να "ανοίγει" !![]()
εκεί με το αυτοκίνητο και τον τρούπερ, δεν κατάλαβα ... τί παίχτηκε;![]()
πλησιαζω και βλεπω οτι εχουνε ξεκωλοθει στο γελιο και γουσταρουνε το χαβαλε...αλλα ελα μου ντε που εγω ξερω την οδηγο...ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σταυρο φοβερη η επιλογη ρε !!!!!!!!!!
ε μετα κοψαμε και για να μας πιασει κανα φαναρι και να τους μιλησω.πραγμα που εγινε στο φλοισβο.
σταυρο η κοπλεια μου ειπε να σου πω οτι δε πας καλα ρε![]()
![]()
![]()
να σου το πω η το ξερεις ?????:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε το χάλια
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
................................:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ρεεεεε.... το παληκάρι!!!!![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
βρισκει αμαξι με 2 τυπισσες μεσα και αρχιζει το καμακι.περναει μπροστα τους, τους κανει τσαλιμια και μου λεει να παω διπλα να τις δω γιατι ειναι λεει αστερια.
πλησιαζω και βλεπω οτι εχουνε ξεκωλοθει στο γελιο και γουσταρουνε το χαβαλε...αλλα ελα μου ντε που εγω ξερω την οδηγο...ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ !!!!!!!!:rotflmao: σταυρο φοβερη η επιλογη ρε !!!!!!!!!!
ε μετα κοψαμε και για να μας πιασει κανα φαναρι και να τους μιλησω.πραγμα που εγινε στο φλοισβο.
σταυρο η κοπελια μου ειπε να σου πω οτι δε πας καλα ρε
να σου το πω η το ξερεις ?????
ενταξει ρε το ξερω...![]()
:rotflmao::rotflmao:
παμε να κανουμε μια μαλακια με 2 κοριτσακια....και ηταν γνωστες σου!!:hypnotize
και μπατσος η μια:hypnotize
τι χαλιας εισαι??
οταν φευγαμε.....της κανω με νοημα.."θα με γραψεις??"....ε,και εκει ξεκολωθηκαν στα γελια.... :rotflmao:
![]()
η αληθεια ειναι παντως οτι οντως "επαιζαν"...αλλα οταν τις ειδα καλυτερα δεν ηταν πολυ καλες....![]()
![]()
:rotflmao:![]()
τελικα, μαλλον εγω επρεπε να σας ακολουθησω.....παλι εχασα το χαβαλε![]()
ειδατε ρε ποσο ωραιες μπορει να γινουν οι απρογραμματιστες , ''απο το πουθενα'' βολτιτσες???
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τελικα, μαλλον εγω επρεπε να σας ακολουθησω.....παλι εχασα το χαβαλε![]()
ειδατε ρε ποσο ωραιες μπορει να γινουν οι απρογραμματιστες , ''απο το πουθενα'' βολτιτσες???
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε δεν εχασες και τιποτα....:a12:
εγω ελεγα στον εαυτο μου...."πω,πω μ@λακα αυτοι θα κανουν κατι ανοιγματα στην βουλιαγμενης....μουρλια..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ωραια, μαζευομαστε!!!!
λοιπον κοψε την πλακα τωρα γιατι το φιλοσοφησα καλυτερα και αξιζει 1000%!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα που θα παρω εντουρακι και θα το εχω για τα "καθημερινα"....το kawa θα βγαινει μονο σκ και track day...
σκεφτομαι σ/κ με gs1200, κ7, tuono, ΚΤΜ 690, R1, XR650, 636, Z750, fazer κ.λ.π.
![]()
:a07: :a07:
βρισκει αμαξι με 2 τυπισσες μεσα και αρχιζει το καμακι.περναει μπροστα τους, τους κανει τσαλιμια και μου λεει να παω διπλα να τις δω γιατι ειναι λεει αστερια.
πλησιαζω και βλεπω οτι εχουνε ξεκωλοθει στο γελιο και γουσταρουνε το χαβαλε...αλλα ελα μου ντε που εγω ξερω την οδηγο...ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σταυρο φοβερη η επιλογη ρε !!!!!!!!!!
σταυρο η κοπλεια μου ειπε να σου πω οτι δε πας καλα ρε![]()
![]()
![]()
να σου το πω η το ξερεις ?????:rotflmao::rotflmao:
![]()
Τωρα φιλε μου Γιωργο καταλαβες γιατι καναμε με τον μαλακα 9 ΩΡΕΣ για να γυρισουμε απο την Θεσσαλονικη????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
λοιπον κοψε την πλακα τωρα γιατι το φιλοσοφησα καλυτερα και αξιζει 1000%!
τωρα που θα παρω εντουρακι και θα το εχω για τα "καθημερινα"....το kawa θα βγαινει μονο σκ και track day...
σκεφτομαι σ/κ με gs1200, κ7, tuono, ΚΤΜ 690, R1, XR650, 636, Z750, fazer κ.λ.π.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗ.....catmaster......
πωλειται kawasaki 636 ninja ........8.000 ευρο...........
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τωρα φιλε μου Γιωργο καταλαβες γιατι καναμε με τον μαλακα 9 ΩΡΕΣ για να γυρισουμε απο την Θεσσαλονικη????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
αν δεν πηγαινατε με τον αλλον 120 ΣΤΑΘΕΡΑ θα σου ελεγα για ποτε θα ειχαμε φτασει!
:a36: :a36: :a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗ.....catmaster......
πωλειται kawasaki 636 ninja ........8.000 ευρο...........
ανοιξε ρε βλακα καμια εφημεριδα να δεις ποσο τα δινουνε...
προκατειλημενε??
![]()
ακους τον κ@βλωμενο με το 1098S και βγαζεις συμπερασμα....![]()
ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ @@ΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ??
![]()
ΤΡΟΥΠΕΡ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ!!!
Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
![]()