Με λίγα λόγια...
Είναι αρκετός καιρός τωρα που δεν αντέχω!
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ με οτιδήποτε μου κάνει "στραβά" στη καθημερινότητά μου!
Δεν ξέρω κατα πόσο θα μου γεί σε καλό ή όχι...θα δείξει!
Στο θέμα μας!
Το Σαββάτο που μας πέρασε πάω να φουλάρω το μηχανάκι! Είχε μπεί στη ρεζέρβα και μου έβγαζε υπόλοιπο 30χλμ!
Το εχω τσεκάρει κάμποσες φορες, πως και στο 0 να φτάσει το trίpmaster, έχει με οικονομική οδήγηση αλλα 30 χλμ περίπου!
Φτάνω λοιπόν στο βενζινάδικο και ζητάω να μου το φουλάρει!
Σταμάτησε στα 19.5 ευρώ τουτέστιν 20.20 λίτρα!
Σημ: ΔΕΝ έφτασε εντελώς μέχρι πάνω η στάθμη, απλώς θεώρησε ότι δεν χωράει να γίνουν 20 τα ευρώ.
Ε = Εγώ
Π = Πωλητής ή Πακιστανός, ό,τι θέλετε βάλτε!
Ε: (Με "ύφος" αλλά χαλλαρό τόνο φωνής) Τί συμβαίνει με την αντλία σου μεγάλε?
Π: Τί συμβαίνει?
Ε: Πως γίνεται να χωράει 20 λίτρα το τεπόζιτό μου, να έχω μέσα βενζίνη και εσυ να μου βάζεις 20.20?
Π: Δεν εβαλα 20, 19,5 έβαλα!
Ε: ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Π: Α, ντεν ξέρει! Ρωτα αφεντικό αυριο!
Ε: Καλά, δεν ξέρεις! Κόψε μου ενα τιμολόγιο να εχω τα στοιχεία του και τα λέμε αύριο!
Π: Δεν μπορώ τωρα κόψει τιμολόγιο, δεν έχει!
Μπλά μπλα μπλα....
Να μην τα πολυλογώ, πήρα τα στοιχεια του πρατηρίου και την επομένη το πρωί στο καπάκι πηρα το 1520 και έκανα επώνυμη καταγγελία!
Τα αποτελέσματα δεν τα ξέρω και αυτό είναι μια ερώτηση βέβαια!
Ρωτάω λοιπόν 1ον, πώς μπορώ να μάθω τί έγινε και ΑΝ τελικώς έγινε?
2ον, ο πωλητής οκ, παίζει και να μην ήξερε,αλλά στην τελική τί να φταίει κι αυτός? Ότι του λένε κάνει! Έπρεπε να το χειριστώ αλλιώς?
Προσωπικά έκανα μλκία που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό την αντλία με τα νούμερα για του λόγου το αληθές, γιατι είχα ουρά από πίσω μου που κορνάριζε και ο έταιρος πωλητης πρόλαβε και μηδένησε πρίν κατέβω από τη μηχανή!
Και 3ον, άκουγα καθ όλη τη διάρκεια του γεμίσματος κάτι σαν να βγαίνει αέρας από την αντλία πράγμα που δεν το έχω ξανακούσει! Παίζει τπτ τέτοιο?
Αυτά...