Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Καταγγελία σε βενζινάδικο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Καταγγελία σε βενζινάδικο!

Με λίγα λόγια...

Είναι αρκετός καιρός τωρα που δεν αντέχω!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ με οτιδήποτε μου κάνει "στραβά" στη καθημερινότητά μου!

Δεν ξέρω κατα πόσο θα μου γεί σε καλό ή όχι...θα δείξει!

Στο θέμα μας!

Το Σαββάτο που μας πέρασε πάω να φουλάρω το μηχανάκι! Είχε μπεί στη ρεζέρβα και μου έβγαζε υπόλοιπο 30χλμ!
    Το εχω τσεκάρει κάμποσες φορες, πως και στο 0 να φτάσει το trίpmaster, έχει με οικονομική οδήγηση αλλα 30 χλμ περίπου!

Φτάνω λοιπόν στο βενζινάδικο και ζητάω να μου το φουλάρει!
    Σταμάτησε στα 19.5 ευρώ τουτέστιν 20.20 λίτρα!
    Σημ: ΔΕΝ έφτασε εντελώς μέχρι πάνω η στάθμη, απλώς θεώρησε ότι δεν χωράει να γίνουν 20 τα ευρώ.

Ε = Εγώ
    Π = Πωλητής ή Πακιστανός, ό,τι θέλετε βάλτε!

Ε: (Με "ύφος" αλλά χαλλαρό τόνο φωνής) Τί συμβαίνει με την αντλία σου μεγάλε?
    Π: Τί συμβαίνει?
    Ε: Πως γίνεται να χωράει 20 λίτρα το τεπόζιτό μου, να έχω μέσα βενζίνη και εσυ να μου βάζεις 20.20?
    Π: Δεν εβαλα 20, 19,5 έβαλα!
    Ε: ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    Π: Α, ντεν ξέρει! Ρωτα αφεντικό αυριο!
    Ε: Καλά, δεν ξέρεις! Κόψε μου ενα τιμολόγιο να εχω τα στοιχεία του και τα λέμε αύριο!
    Π: Δεν μπορώ τωρα κόψει τιμολόγιο, δεν έχει!

Μπλά μπλα μπλα....

Να μην τα πολυλογώ, πήρα τα στοιχεια του πρατηρίου και την επομένη το πρωί στο καπάκι πηρα το 1520 και έκανα επώνυμη καταγγελία!
    Τα αποτελέσματα δεν τα ξέρω και αυτό είναι μια ερώτηση βέβαια!

Ρωτάω λοιπόν 1ον, πώς μπορώ να μάθω τί έγινε και ΑΝ τελικώς έγινε?
    2ον, ο πωλητής οκ, παίζει και να μην ήξερε, αλλά στην τελική τί να φταίει κι αυτός? Ότι του λένε κάνει! Έπρεπε να το χειριστώ αλλιώς?
    Προσωπικά έκανα μλκία που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό την αντλία με τα νούμερα για του λόγου το αληθές, γιατι είχα ουρά από πίσω μου που κορνάριζε και ο έταιρος πωλητης πρόλαβε και μηδένησε πρίν κατέβω από τη μηχανή!
    Και 3ον, άκουγα καθ όλη τη διάρκεια του γεμίσματος κάτι σαν να βγαίνει αέρας από την αντλία πράγμα που δεν το έχω ξανακούσει! Παίζει τπτ τέτοιο?

Αυτά...

Σκίστου τα ράμματα Μήτσο... (και στείλε μου π.μ. την διεύθυνση ... έχω ένα φίλο στη νομαρχία στο τμήμα μετρήσεων που κάνει αυτή την δουλειά ...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Σκίστου τα ράμματα Μήτσο... (και στείλε μου π.μ. την διεύθυνση ... έχω ένα φίλο στη νομαρχία στο τμήμα μετρήσεων που κάνει αυτή την δουλειά ...)

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    αν μπορείς να το τραβήξεις, κάντο. αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι έιχες μέσα ήδη μια ποσότητα βενζίνης. μέσω του catmaster ίσως λογικευτεί λιγάκι ο ιδιοκτήτης. έχουν θησαυρίσει πολλοί απο αυτους με κάτι τέτοια..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    αν μπορείς να το τραβήξεις, κάντο. αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι έιχες μέσα ήδη μια ποσότητα βενζίνης. μέσω του catmaster ίσως λογικευτεί λιγάκι ο ιδιοκτήτης. έχουν θησαυρίσει πολλοί απο αυτους με κάτι τέτοια..

Το θεμα φιλε δεν ειναι να αποδείξω εγω τίποτα!

Μπορει να ειμαι τρελος και να λεω ότι μου κατεβει!

Το θεμα ειναι, θα κανουν ντου αυτοι που πρεπει να ψάξουν τη δική μου "μαλακία"?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Το θεμα ειναι, θα κανουν ντου αυτοι που πρεπει να ψάξουν τη δική μου "μαλακία"?

γι αυτό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν με μειωμένο ζήλο σ' αυτή τη χώρα..

γι αυτό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν με μειωμένο ζήλο σ' αυτή τη χώρα..

Δεν διαφωνώ γιατι ειναι κάτι που το συναντάμε δυστυχως πολύ συχνα!

Εγω εκανα ό,τι πρεπει ή μηπως όχι?

Ρωταω σοβαρα, δεν ειρωνεύομαι!

αυτό δεν το γνωρίζω. ίσως και ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ να σε διαφώτιζε. αλλά έχεις δίκιο ότι δεν εχει νόημα να κάνεις κάτι παραπάνω εσύ, αφού μπορεί να έχεις προηγούμενα με τον βενζινά και βρήκες ευκαιρία να του κάνεις ζημιά.

αυτό δεν το γνωρίζω. ίσως και ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ να σε διαφώτιζε. αλλά έχεις δίκιο ότι δεν εχει νόημα να κάνεις κάτι παραπάνω εσύ, αφού μπορεί να έχεις προηγούμενα με τον βενζινά και βρήκες ευκαιρία να του κάνεις ζημιά.

Δεν έπιασα το σκεπτικό σου με "τα προηγούμενα" που λες! Ισως να φταίει και η ωρα και να μη "στροφάρω" καλά!

Παντως σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑ Ή ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Μιας και το ανεφερες!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ακόμα κ την υποψία να είχες,καλά έκανες κ το κατήγγειλες (αν ο βενζινας είναι 'καθαρός' δε θα πάθει τίποτα με έναν έλεγχο)..

Έκανες αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις κ δε βλέπω πως αλλιώς θα μπορούσες να το είχες χειριστεί..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Δεν διαφωνώ γιατι ειναι κάτι που το συναντάμε δυστυχως πολύ συχνα!

Ρωταω σοβαρα, δεν ειρωνεύομαι!
    Από την στιγμή που κάνεις καταγγελία δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.. μπορείς μόνο να τσεκάρεις με δικό σου κάνιστρο που αποδεδειγμένα χωράει μια Χ ποσότητα να πας να σου το γεμίσει ...

(αύριο θα πάρω τον δικό μου τηλ. αν και νομίζω ότι για αυτό το πρατήριο την έχω "ακούσει" την ιστορία..)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fahr05.gif 
Προβολές:	617 
Μέγεθος:	6,3 KB 
ID:	103201

όχι ρε man, δεν με έπιασες. cool down

σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα κάτι τέτοιο.

απλά υποστηρίζω τα λεγόμενά σου ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είχες ήδη βενζίνη και οτιδήποτε αμφιλεγόμενο σχετικά με το περιστατικό, φέρνοντας ένα παράδειγμα.

δεν είμαι καχύποπτος άνθρωπος ούτε ψάχνω να βρω την κακία πίσω από κάθε πράξη του καθενός. δεν θα μπορόυσα άλλωστε να σε αμφισβητήσω καθώς είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε βενζινάδικα γενικά και όχι μόνο σε αυτό που έτυχε να πας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Από την στιγμή που κάνεις καταγγελία δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.. μπορείς μόνο να τσεκάρεις με δικό σου κάνιστρο που αποδεδειγμένα χωράει μια Χ ποσότητα να πας να σου το γεμίσει ...

(αύριο θα πάρω τον δικό μου τηλ. αν και νομίζω ότι για αυτό το πρατήριο την έχω "ακούσει" την ιστορία..)

Ξερεις ομως ρε συ Ακη, γιατι το σκέφτηκα κι εγω, τι γίνεται?

Ειπα να παρω ενα μπουκαλι νερου που χωραει 1,5 λιτρα και να παω!

ΟΜΩΣ, σε τοσο μικρη ποσοτητα θα φανει η διαφορα?
    Δε νομιζω! Ισως να μη φανει ουτε στο 5λιτρο!

Τεσπα, ειναι διαδικασια που πρέπει να την κανει αλλος κι οχι εγω!
    Εγω απλως ευχομαι να την κανει!

ΥΓ Το οτι το εχεις ξανακουσει δε νομιζω να ειναι και τοσο συμπτωματικο, ε? Τι λες?

όχι ρε man, δεν με έπιασες. cool down

σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα κάτι τέτοιο.

απλά υποστηρίζω τα λεγόμενά σου ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είχες ήδη βενζίνη και οτιδήποτε αμφιλεγόμενο σχετικά με το περιστατικό, φέρνοντας ένα παράδειγμα.

δεν είμαι καχύποπτος άνθρωπος ούτε ψάχνω να βρω την κακία πίσω από κάθε πράξη του καθενός. δεν θα μπορόυσα άλλωστε να σε αμφισβητήσω καθώς είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε βενζινάδικα γενικά και όχι μόνο σε αυτό που έτυχε να πας.

Δεν σου επιτεθηκα φιλτατε!

Απλως, ειναι στο χαρακτηρα μου να ξεκαθαρίζω όσο μπορω και να προσπαθω να προλαμβάνω ΚΑΘΕ τι που αφηνει υπόνοιες σε "πονηρους"!

Δε σημαινει ομως οτι εξέλαβα εσενα σαν τετοιο, θα σου ειχα απαντησει αλλιώς!

δεν το πήρα σαν επίθεση, dont worry

είναι η ώρα περίεργη όπως είπες. απλά σου εξήγησα ότι δεν ήθελα να σε θίξω βραδυάτικα ούτε να δημιουργήσω τροφή σε "πονηρούς"...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τηλέφωνο για καταγγελία για βενζινάδικο
    από MikeG στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2019, 00:46
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2012, 14:34
  3. καταγγελία για βενζινάδικο
    από XENIA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0