Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Καταγγελία σε βενζινάδικο!

Αυτό που έπαθες , το παθαίνω κι εγώ συνεχώς.
    Όμως δυστυχώς , κανένας έλεγχος δεν μπορεί να τους πιάσει για "πειραγμένες αντλίες", αφού -όπως διάβασα- οι τύποι πειράζουν τις αντλίες κατ'επιλογή, μέσα από το μαγαζί τους ηλεκτρονικά. Συνεπώς όταν πάει ο ελεγχων, ο βενζινάς με ένα κουμπάκι , επαναφέρει τις αντλίες στην αρχική ρύθμιση και δεν κλέβουν.
    Το ίδιο θα συμβεί και αν πας με ένα κάνιστρο ογκομετρικό.

Στη σελίδα του ΥΠ.ΑΝ. δεν έχω δει ποτέ πρόστιμο για "πειραγμένες αντλίες".

Είμαστε ανυπεράσπιστοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ξερεις ομως ρε συ Ακη, γιατι το σκέφτηκα κι εγω, τι γίνεται?

Ειπα να παρω ενα μπουκαλι νερου που χωραει 1,5 λιτρα και να παω!

ΟΜΩΣ, σε τοσο μικρη ποσοτητα θα φανει η διαφορα?
    Δε νομιζω! Ισως να μη φανει ουτε στο 5λιτρο!

Τεσπα, ειναι διαδικασια που πρέπει να την κανει αλλος κι οχι εγω!
    Εγω απλως ευχομαι να την κανει!

ΥΓ Το οτι το εχεις ξανακουσει δε νομιζω να ειναι και τοσο συμπτωματικο, ε? Τι λες?

Στα μπουκαλια του νερου δεν σου βαζουν πλεον βενζινη,το εχουν απαγορευσει.(ετυχε να τσακωθω για τον λογο αυτο σε ενα βενζιναδικο)

Μπορειτε να με χαρακτηρισεται οπως θελετε αλλα εγω για να λυσω το προβλημα αυτο χρησημοποιοω ΜΟΝΟ ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο και σημειωνω παντα την ημερομηνια,τα Κm και το ποσο πλερωσα !!(οχι λιτρα και εκαστοτε τιμη βιτζινας δεν γραφω )
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Στα μπουκαλια του νερου δεν σου βαζουν πλεον βενζινη,το εχουν απαγορευσει.(ετυχε να τσακωθω για τον λογο αυτο σε ενα βενζιναδικο
    και αν μείνεις

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Προσφατα χρειαστηκα το ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟ δοχειο ελεχγου της εποτειας εμπορειου για μια δουλεια στη εταιρια που δουλευω.

Χωρις πολλα λογια η αποκλιση που ειχε απο την πραγματικοτητα ηταν 0,9% οταν στους πρατηριουχους επιτρεπουν αποκλιση 2 ή 3 τις χιλιης.

Οποτε τι να πουμε παραπανω, και με αυτο το δοχειο (το οποιο δεν ειχε πιστοποιητικο ελεγχου) μοιραζουν προστιμα ή/και κανουν ελεγχους.

Το οτι ρυθμιζονται ηλεκτρονικα ειναι γνωστο εδω και αρκετα χρονια σε οσους ασχολουνται με το χωρο.

Μακαρι να γινει κατι ρε φιλε και καλα επραξες αλλα....

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    http://www.bloca.gr/

εδω εχει μερικα βενζιναδικα που τα επιασαν να κλεβουν οι να εχουν νοθευμενη βενζινη κτλ για δες ρε dimναξος ειναι στην λιστα το δικο σου????
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Να ξαναπάρεις το 1520 μετά από μερικές ημέρες να δεις τι έχει γίνει(αν μπορείς βέβαια).

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Στα μπουκαλια του νερου δεν σου βαζουν πλεον βενζινη,το εχουν απαγορευσει.(ετυχε να τσακωθω για τον λογο αυτο σε ενα βενζιναδικο)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    και αν μείνεις
    Έχουν απαγορευτεί επειδή θεωρούνται επικίνδυνα (κάτι περί στατικού ηλεκτρισμού)..

Μια φορά που είχα μείνει από βενζίνη κ πήγα με μπουκάλι νερού στο βενζινάδικο,ο βενζινάς μου έβαλε σε άδειο πλαστικο δοχείο λαδιού (είχε κρατημένα τέτοια για το σκοπό αυτό)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    απο την στιγμη που οι αντλιεσ πλεον ελεγχονται απο ηλ . υπολογιστη

και ολες οι ενδειξεις που βλεπουμε και εμεις σαν πελατεσ ειναι ηλεκτρονικεσς ..

σιγουρα και σαφως κλεβουνε οποτε θελουν .....

δεν αλλαζει η ποσοτιτα του καυσιμου οταν που ερχετε απο την ανλια .....

αλλα οι ενδειεξις τισ αντλιας φευγουν με μερικα δεκατα γριγοροτερα την στιγμη που γεμιζεις

οσο για την καταγγελια καλα εκανες αλλα αΝ ο τυπος εχει τις ακρες του ..οπως
    ολοι μας στην δουλεια μας ... τοτε θα τα χωσει και καθαρισε....

πιστευω οτι μονο αν γινει μια ομαδικη καταγγελια δηλαδι πηγαιναιν
    ασ πουμε καθε μερα

50 μοτο η καλυτερα 50 πελατες που να γνωριζονται μεταξη τους για να τον τσακοσουν ....

και καναν ολοι καταγγελια .... ε τοτε ισως να ετρωγε κανα μπουγιουρτη.

μετα παμε στα κατινιστικα .... καναλια κλπ

παντως πολυ κοντινο πρωσοπο κολητου εχει βενζιναδικο στην επαρχια

και καθε φορα που ο κολητος γυρναει πο κει που κανει διακοπες την ιδια σηζητηση εχουμε

αμα θελουν να κλεψουν........

τα ιδια τα προγραματα που δινουν οι εταιριες τα εχουν τα κολπα αυτα ....

δηθεν σαν ρυθμισεισ σερβις τεστ κλπ .....

τουλαχιστον ας εχουν καλο καυσιμο .........

Μπορειτε να με χαρακτηρισεται οπως θελετε αλλα εγω για να λυσω το προβλημα αυτο χρησημοποιοω ΜΟΝΟ ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο και σημειωνω παντα την ημερομηνια,τα Κm και το ποσο πλερωσα !!(οχι λιτρα και εκαστοτε τιμη βιτζινας δεν γραφω )

εαν εχεις τζιβες φορας σκισμενη μπλουζα κ παλιο τζιν με πρασινα σταρακια ....... ειναι καπως δύσκολο να τον πεισεις οτι εμεινες με το φορτηγο κ θες να σου γεμισει 30 πλαστικά μπουκαλια !!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    Να κάνω μια ερώτηση ...
    Βάση ποιου αποδεικτικού έκανες την καταγγελία? Και τι θέλω να πω ,... Εμένα παραδείγματος χάρη βενζινάδικο της γειτονειάς μου και ενώ είχα μείνει μου πουλάει ειδικό δοχείο (γιατί σε μπουκαλάκι δε σέρβιρε) 5lt ή 7lt, δε θυμάμαι ακριβώς. Τα βάζω στο μοτόρι, αλλά αυτό τίποτα. Όντας το συνεργείο μου σχεδόν δίπλα από το σπίτι το τραβάμε μέχρι εκεί νομίζοντας ότι έχει προκληθεί κάποια βλάβη στο μηχανάκι άσχετη με το θέμα βενζίνη. Μετά από τσεκ ο μηχανικός ρίχνει την ιδέα να βγάλουμε τη βενζίνη μπας και είναι νοθευμένη.
    Εκεί ήταν που τα χασα. Τραβάμε έξω τη βενζίνη και σχεδόν το 1/3 ήταν κάτι σα βρωμικο νερό το οποίο καθόταν στον πάτο του κουβά. Καπάκι παίρνω τηλέφωνο στο 1520 και κάνω επώνυμη καταγγελία!Μου λένε ότι πρέπει να δώσω το δείγμα και να πάω στη νομαρχία στο τμήμα ελέγχων για να το παραδώσω. Πάω στη μεσογείων και από κει με απευθύνουν κάπου στο κέντρο, αλλά συνάμα με πληροφορούν τα εξής.........
    Από τη στιγμή που θα γίνει η καταγγελία ο έλεγχος δε σκάει την ίδια ημέρα οπότε αν τη δεδομένη στιγμή ο βενζινάς αποφάσισε να κάνει ένα οφ από την πουστιά για το ξεκάρφωμα ΑΝ έχεις κάνει επώνυμη καταγγελία μπορεί να σου κάνει μήνυση και αγωγή για ψευδή καταγγελία και δυσφήμιση και να σου ζητάει τον κ@λο του! Και με τη σειρά της η οιασδήποτε μαμά εταιρία (brand name) μιας και το δικό της όνομα αναρτάται στις ταμπέλες. Αν βεβαια εγώ ο μ@λ@κ@ς είχα πάρει έστω απόδειξη για το δοχείο και τη βενζίνη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Που να ξερα όμως....
    Αυτό που με συμβούλευσαν να κάνω είναι να ξανακαλέσω το 1520 και να ζητήσω να μην γίνει επωνύμως η όλη φάση για να είμαι εξασφαλισμένος, όπως και έπραξα, συνεχίζοντας βέβαια την όλη την κατάσταση!
    Ελπίζω να βοήθησα κάπως
    Φιλικά
    lker
    lker

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lker
    Να κάνω μια ερώτηση ...
    Βάση ποιου αποδεικτικού έκανες την καταγγελία? Και τι θέλω να πω ,... Εμένα παραδείγματος χάρη βενζινάδικο της γειτονειάς μου και ενώ είχα μείνει μου πουλάει ειδικό δοχείο (γιατί σε μπουκαλάκι δε σέρβιρε) 5lt ή 7lt, δε θυμάμαι ακριβώς. Τα βάζω στο μοτόρι, αλλά αυτό τίποτα. Όντας το συνεργείο μου σχεδόν δίπλα από το σπίτι το τραβάμε μέχρι εκεί νομίζοντας ότι έχει προκληθεί κάποια βλάβη στο μηχανάκι άσχετη με το θέμα βενζίνη. Μετά από τσεκ ο μηχανικός ρίχνει την ιδέα να βγάλουμε τη βενζίνη μπας και είναι νοθευμένη.
    Εκεί ήταν που τα χασα. Τραβάμε έξω τη βενζίνη και σχεδόν το 1/3 ήταν κάτι σα βρωμικο νερό το οποίο καθόταν στον πάτο του κουβά. Καπάκι παίρνω τηλέφωνο στο 1520 και κάνω επώνυμη καταγγελία!Μου λένε ότι πρέπει να δώσω το δείγμα και να πάω στη νομαρχία στο τμήμα ελέγχων για να το παραδώσω. Πάω στη μεσογείων και από κει με απευθύνουν κάπου στο κέντρο, αλλά συνάμα με πληροφορούν τα εξής.........
    Από τη στιγμή που θα γίνει η καταγγελία ο έλεγχος δε σκάει την ίδια ημέρα οπότε αν τη δεδομένη στιγμή ο βενζινάς αποφάσισε να κάνει ένα οφ από την πουστιά για το ξεκάρφωμα ΑΝ έχεις κάνει επώνυμη καταγγελία μπορεί να σου κάνει μήνυση και αγωγή για ψευδή καταγγελία και δυσφήμιση και να σου ζητάει τον κ@λο του! Και με τη σειρά της η οιασδήποτε μαμά εταιρία (brand name) μιας και το δικό της όνομα αναρτάται στις ταμπέλες. Αν βεβαια εγώ ο μ@λ@κ@ς είχα πάρει έστω απόδειξη για το δοχείο και τη βενζίνη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Που να ξερα όμως....
    Αυτό που με συμβούλευσαν να κάνω είναι να ξανακαλέσω το 1520 και να ζητήσω να μην γίνει επωνύμως η όλη φάση για να είμαι εξασφαλισμένος, όπως και έπραξα, συνεχίζοντας βέβαια την όλη την κατάσταση!
    Ελπίζω να βοήθησα κάπως
    Φιλικά
    lker

Exω την εντυπωση οτι η δική σου περίπτωση διαφέρει κατα πολύ από τη δική μου! Τι εννοώ...
    Εσυ είχες να κάνεις με "ποιοτητα" και γι αυτο σου ζητησαν δείγμα! Εγω με "ποσότητα"!
    Πηρα λοιπόν τηλ και είπα επ ακριβως τι εγινε καταλήγοντας στην εξης φράση: "Μήπως λοιπόν να το ψάχνατε? Πως το βλεπετε? Εχω αδικο?"
    Εκεινοι μου απαντησαν ότι ετσι όπως τα λεω ασφαλως και εχω δικιο και εκλεισε εκει το θεμα!
    Αν θα πανε (αν πηγαν στην προκειμενη περιπτωση) την επόμενη ή όχι εγω δεν το ξερω!Ασφαλως και όντας πονηρεμενος απο τους υπαλλήλους του ο ιδιοκτήτης, ίσως να εκανε τα "κουμαντα" του, οποτε καλυτερα να πανε στο ξεκαρφωτο!
    Τεσπα, όσο για τη "ζημιά" που μπορει να μου κανουν, να σου πω ότι η άποψη μου ειναι πως θα μου κλ@σουν τα @@δια!

Παλαιό μέλος
    Κάθε καταγγελία έχει αριθμό πρωτοκόλλου και μπορείς να μάθεις τις λεπτομέρειες της υπόθεσης όπως αυτή εξελίσσεται.

Η κατάσταση είναι απελπιστική.

Φίλη μου εισαγγελέας είπε οτι έστειλαν πραγματογνώμονες σε βενζινάδικο. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να πληροφορήσουν τον βενζινά οτι θα τον ελέγξουν για την καταγγελία ότι μπλά μπλά... πάει ο αιφνιδιασμός και όλα καλά. Δεν βλέπω φώς στο τούνελ.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Η κατάσταση είναι απελπιστική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Φίλη μου εισαγγελέας είπε οτι έστειλαν πραγματογνώμονες σε βενζινάδικο. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να πληροφορήσουν τον βενζινά οτι θα τον ελέγξουν για την καταγγελία ότι μπλά μπλά... πάει ο αιφνιδιασμός και όλα καλά. Δεν βλέπω φώς στο τούνελ.
    Ναι αλλα η εποπτεια εμποριου μπορει απλα να σκασει μυτη χωρις να προειδοποιησει για ελεγχο των μετρητων του, ασχετα με την καταγγελια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Παντως,πρεπει να ειναι ηλιθιος ο βενζινοπωλης ωστε να κλεψει σε πελατη που του λεει να το γεμισει.Μπορει να εκτεθει πολυ ευκολα,αφου δεν ξερει ποσο χωρα το καθε ρεζερβουαρ.
    Μπορει να το κανει πολυ πιο ευκολα οταν βαζουμε 20-30 ευρω κτλ...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τηλέφωνο για καταγγελία για βενζινάδικο
    από MikeG στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2019, 00:46
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2012, 14:34
  3. καταγγελία για βενζινάδικο
    από XENIA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0