Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Τι να θέλει το 600άρι για να 100αρίσει ;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Γιατί αν θες κάτι άλλο απο αυτό που έχεις πας και παίρνεις το άλλο.....

Για να έχεις εκτός απο τον κινητήρα και το πλαίσιο, το ψαλίδι, τα καλάμια, τα φρένα κλπ κλπ του άλλου.....
    λες για αυτα τα γαματα σιδερενια που εχει το 1000???

ναι μακη..μεγαλη βελτιωση λεμε...:rotflmao: :rotflmao:

Δε νομιζω να εχει τραγικη διαφορα το 1000 σε στησιμο ρε παιδια, για πειτε γνωμες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Δε νομιζω να εχει τραγικη διαφορα το 1000 σε στησιμο ρε παιδια, για πειτε γνωμες...
    Τραγική δεν νομίζω ούτε εγώ αλλά οπωσδήποτε θα είναι καλύτερο απ'το 600άρι.

τον πνίξαμε τον Δούκα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    αμα αλλαξεις ομως φιλτρο και εξατμιση πρεπει να το ζιγκλερωσεις αυτα τα τρια πανε πακετο ειναι νομος.
    Και σ'αυτό συμφωνώ αν και στο δικό μου με φίλτρο και εξάτμιση και μια απλή ρύθμιση των καρμπυρατέρ δουλεύει άψογα !

Ίσως με τα ζιγκλέρ όμως να ανέβαινε λίγο παραπάνω (αποτέλειωσε ο Δούκας):rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Και σ'αυτό συμφωνώ αν και στο δικό μου με φίλτρο και εξάτμιση και μια απλή ρύθμιση των καρμπυρατέρ δουλεύει άψογα !

Ίσως με τα ζιγκλέρ όμως να ανέβαινε λίγο παραπάνω (αποτέλειωσε ο Δούκας):rotflmao:

Γνώμη μου.
    δωσε το ωραιο μηχανακι σου οπως ειναι απειραχτο και σενιο και βαλε τη διαφορα και παρε το 1000 new που το δινουν μια χαρα τιμή.
    αν θες μετα πειράζεις το 1000 που εχει τη μοτερουκλα του rr και εισαι κουκλος.

αν και κατα τη γνωμη μου αν παρεις το 1000 κοιτα να βελτιωσεις λιγο τις αναρτήσεις του θα ειναι μια χαρα μηχανακι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αν θες μετα πειράζεις το 1000 που εχει τη μοτερουκλα του rr και εισαι κουκλος.
    αν και κατα τη γνωμη μου αν παρεις το 1000 κοιτα να βελτιωσεις λιγο τις αναρτήσεις του θα ειναι μια χαρα μηχανακι.
    Γιατί πρέπει να σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι εσάς των ΚΤΜάδων ρε ;

Εισ'ωραίος πάντως και σωστό σε βρίσκω

Δεκτη η γνωμη σου δουκα αλλα δε θελω χιλλιαρα μηχανη λογω καταναλωσης και για να παρω το 1000αρι που θα το παρω καινουργιο θα μου βγει γυρω στα +4000-5000 χιλλιαρικα ενω η αλλαγες στο υπαρχον ειναι 800 εβρο. Οχι πως τρελενομαι να το πεξω σουπερ ντουπερ σπορτιφ τυπος γιατι δεν ειμαι, απλα για να τσουλαει καλυτερα στην εθνικη το μηχανακι. Εντομεταξυ το 1000αρι ειναι και 20 κιλα πιο βαρυ, δε νομιζω πως εχει καποιο προβλημα το 600αρι με 20 παραπανω αλογα.. Κριμα που δεν υπαρχει καποιος που να το χει κανει να μας πει τη γνωμη του και αυτος!

Παντως αυτη τη στιγμη εχω και εγω προβλημα με το 600 με τι πισω αναρτηση οπως εγραψα σε αλλο θρεντ, διοτι σκληρηνα τη μπροστα (ο μηχανικος μου επειδη ειναι καλο παιδι) και το μηχανακι οντως παταει καλυτερα μπροστα αλλα πισω χαλια. Τορα σκεφτομε να σκασω λεφτα για ενα καλυτερο ελλατηριο πισω να γινει πιο σωστο (που αν θελησω ποτε να το βελτισω στανδαρτ θα χρειαστω καλυτερη αναρτηση) η να το επαναφερω στο εργοστασικο..

Για πειτε τις γνωμες σας απο την εμπειρια που εχετε μιας και εμενα μου λυπει .. :o

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΜΑΚΡΥΑ!!!

Ειδικα απο το CBF600 που εχει κατασκευαστει ωστε να διαχειριζεται με τον καλυτερο τροπο την συγκεκριμενη ιπποοδυναμη.

Εκτος του οτι αντε να βρεις καλο μαστορα να ασχοληθει, μετα μπαινεις σε ενα τριπακι να βελτιωσεις ολα τα αλλα που πλεον θα φαινονται ''λιγα''.....το μηχανακι ειναι πολυ ισοοροπημενο απο την μαμα του, δεν χρειαζεται κατι αλλο.

οποτε παρε το 1000 μια και καλη να ξεμπερδευεις.

ενυδρειο θες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ενυδρειο θες;
    Αν δεν ταιριάξει στο γυαλό μπορεί να σε χρειαστώ !

:rotflmao: :rotflmao:

Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω για ενα ενυδρειο καιρο τωρα...

Εχεις τιποτα ευκαιρο???

Για τις αναρτησεις τι γνωμη εχεις μπαη δε γουεη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Δεκτη η γνωμη σου δουκα αλλα δε θελω χιλλιαρα μηχανη λογω καταναλωσης και για να παρω το 1000αρι που θα το παρω καινουργιο θα μου βγει γυρω στα +4000-5000 χιλλιαρικα ενω η αλλαγες στο υπαρχον ειναι 800 εβρο. Οχι πως τρελενομαι να το πεξω σουπερ ντουπερ σπορτιφ τυπος γιατι δεν ειμαι, απλα για να τσουλαει καλυτερα στην εθνικη το μηχανακι. Εντομεταξυ το 1000αρι ειναι και 20 κιλα πιο βαρυ, δε νομιζω πως εχει καποιο προβλημα το 600αρι με 20 παραπανω αλογα.. Κριμα που δεν υπαρχει καποιος που να το χει κανει να μας πει τη γνωμη του και αυτος!

Παντως αυτη τη στιγμη εχω και εγω προβλημα με το 600 με τι πισω αναρτηση οπως εγραψα σε αλλο θρεντ, διοτι σκληρηνα τη μπροστα (ο μηχανικος μου επειδη ειναι καλο παιδι) και το μηχανακι οντως παταει καλυτερα μπροστα αλλα πισω χαλια. Τορα σκεφτομε να σκασω λεφτα για ενα καλυτερο ελλατηριο πισω να γινει πιο σωστο (που αν θελησω ποτε να το βελτισω στανδαρτ θα χρειαστω καλυτερη αναρτηση) η να το επαναφερω στο εργοστασικο..

Για πειτε τις γνωμες σας απο την εμπειρια που εχετε μιας και εμενα μου λυπει .. :o

Οι αλλαγες στο 600 που θα κάνεις είναι 100% σιγουρο οτι θα αυξησουν την κατανάλωση κατακορυφα..
    και να μιλαμε για εθνικη οπου θα δουλευει σιγουρα σε ψηλοτερες στροφες(απο το 1000) στα 160-180 χιλ ας πουμε.. τοτε νομίζω πως θα καίει τα ίδια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Οι αλλαγες στο 600 που θα κάνεις είναι 100% σιγουρο οτι θα αυξησουν την κατανάλωση κατακορυφα..
    και να μιλαμε για εθνικη οπου θα δουλευει σιγουρα σε ψηλοτερες στροφες(απο το 1000) στα 160-180 χιλ ας πουμε.. τοτε νομίζω πως θα καίει τα ίδια.
    Ίσως και παραπάνω απο το 1000.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ TUONO!!! τα πιο ατιθασα 130 αλογατα που θα εχεις οδηγησει!!!

ελα και χρειαζομαι τα ρεστα για να φτιαξω το gsxr!!!!....αντε και μολις το ετοιμασω, θα σου το στειλω πακετο με το καραβι, ετσι για να μην σου κουνιουνται μερικοι εκει κατω....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ TUONO!!! τα πιο ατιθασα 130 αλογατα που θα εχεις οδηγησει!!!

ελα και χρειαζομαι τα ρεστα για να φτιαξω το gsxr!!!!....αντε και μολις το ετοιμασω, θα σου το στειλω πακετο με το καραβι, ετσι για να μην σου κουνιουνται μερικοι εκει κατω....

το χαβα σου εσυ...
    :a31:

:rotflmao: :rotflmao:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ολα τα καλά μόνο μεσ' απ' το forum να τα μαθαίνουμε εε;

Ρε 'συ αφού πήγες απο το Innova στο Kaw..εε..στο Modenas και το καραγούσταρες με τα +111, γιατί δεν πας κι' απο το CBF στο Z να καραγουζζζτάρεις το ίδιο! :a24:

Αφού σε πάνε τα Kawasakia ρε χαζό τι το σκέφτεσαι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	z1000-2007-bk800.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	73,4 KB 
ID:	103358
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να κατέβω από το μηχανάκι για να μου βάλει βενζίνη;
    από panagath στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2012, 21:18
  2. να δωσω το 950sm για το 990adv????