αυτο το καταλαβα... δεν καταλαβα ομως τι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κάτι σχετικά με αυτο που κουβεντιάζαμε στο Δελεαρ την προηγούμενη Δευτερα εγω κι εσυ!
αυτο το καταλαβα... δεν καταλαβα ομως τι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κάτι σχετικά με αυτο που κουβεντιάζαμε στο Δελεαρ την προηγούμενη Δευτερα εγω κι εσυ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης διαβάζω ότι έχει 30 άλογα.Ισχύει αυτό?:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
(αυτά που διαβάζεις, θα σε καταστρέψουν...)![]()
Υ.Γ.
30 άλογα βγάζανε τα καραφτιαγμένα 400άρια !!!
(32 έβγαζε του Αραμπατζή - του Κώστα - και του είχε ρίξει άλλα 10 μηχανάκια λεφτά επάνω ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Στα specs του 1995 έλεγε 30 άλογα. Πες ότι βάζουν παραπάνω σίγουρα, οπότε άντε 26..Τι να πω..Γι'αυτό ρωτάω..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
(αυτά που διαβάζεις, θα σε καταστρέψουν...)![]()
Υ.Γ.
30 άλογα βγάζανε τα καραφτιαγμένα 400άρια !!!
(32 έβγαζε του Αραμπατζή - του Κώστα - και του είχε ρίξει άλλα 10 μηχανάκια λεφτά επάνω ...)![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό είναι το 250 Μιχάλη, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ΔΕΝ θα κινδυνεύεις από υπερστροφή ισχύος !!!
(ούτε πάνω σε γιαούρτι...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Με 10 € παιρνεις ενα κασμα καλης ποιοτητας ...σκαβεις υπογειο τουνελ σε οποια τραπεζα θεωρεις την χειροτερη και κανεις ριφιφι...
μην σε πιασει απληστια, παρε κανα 10.000€ μονο και κλεισε απο τωρα το νεο WR250R![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Με 10 € παιρνεις ενα κασμα καλης ποιοτητας ...σκαβεις υπογειο τουνελ σε οποια τραπεζα θεωρεις την χειροτερη και κανεις ριφιφι...
μην σε πιασει απληστια, παρε κανα 10.000€ μονο και κλεισε απο τωρα το νεο WR250R![]()
Ας παρει 20.000 μωρε να το κωλοφτιαξει κι ολας...:hypnotize
Άμα είναι να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία & να πρέπει να φύγω από Ελλάδα να κάνω εντουράδες στη Βραζιλία, να πάρω πολλά περισσότερα να σας δώσω & εσάς μερικά να πάρετε & εσείς, μη τρέχω μόνος στη Βραζιλία...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
& πάλι μια ερώτηση τεχικού περιεχομένου για το XR250. Σηκώνει κιτ βελτίωσεις εκτός από εξάτμιση & αν ναι τι? Με ένα μεγαλύητερο καρμπ είσαι οκ ή χρειάζεται περισσότερα..?
![]()
Βρε συ, δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις ένα μηχανάκι που να μην είναι παρτάλι, αλλά θα δώσεις χρήματα για επισκεύες και βελτιώσεις;Μάζεψε όλα τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις (αγορά-επισκεύη-βελτίωση) και μετά αγόρασε το ανάλογο μηχανάκι. Το XR δεν θα βγάζει ούτε 20 αλογάκια αλλά τι να τα κάνεις στο χώμα, ειδικά εάν είναι ερείπιο; Γιατί δεν περιμένεις και εσύ το νέο WR;
![]()
Γιατί δεν θέλω να δώσω σύνολο πάνω από 1800 - 2000 euros για αυτή τη δουλειά... Απλά θέλω να προφυλάξω το μηχανάκι που ήδη έχω...Τέλος πάντων..Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βρε συ, δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις ένα μηχανάκι που να μην είναι παρτάλι, αλλά θα δώσεις χρήματα για επισκεύες και βελτιώσεις;Μάζεψε όλα τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις (αγορά-επισκεύη-βελτίωση) και μετά αγόρασε το ανάλογο μηχανάκι. Το XR δεν θα βγάζει ούτε 20 αλογάκια αλλά τι να τα κάνεις στο χώμα, ειδικά εάν είναι ερείπιο; Γιατί δεν περιμένεις και εσύ το νέο WR;
![]()
![]()
Καλα μιλάμε, τουτος δω ειναι χειροτερος απο μενα! :hypnotize![]()
![]()
Καλημέρα,Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& πάλι μια ερώτηση τεχικού περιεχομένου για το XR250. Σηκώνει κιτ βελτίωσεις εκτός από εξάτμιση & αν ναι τι? Με ένα μεγαλύητερο καρμπ είσαι οκ ή χρειάζεται περισσότερα..?
![]()
Με όλα αυτά που λες και εφόσον γίνουν σωστά άντε να πάρει κανα 0,5 ίππο...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μπα.... δεν νομίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καλα μιλάμε, τουτος δω ειναι χειροτερος απο μενα! :hypnotize![]()
![]()
![]()
η BMW του είναι μικρότερη...:rotflmao:
You BETA believe...
Γιατί το δοκίμασες και δεν σου φτάνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
ακόμα δεν τον κ΄ναμε και Γιάννη τον βαφτίσαμε....![]()
You BETA believe...
Πάρε ένα ΕΧC200 μεταχ. να τελειώνεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιατί δεν θέλω να δώσω σύνολο πάνω από 1800 - 2000 euros για αυτή τη δουλειά... Απλά θέλω να προφυλάξω το μηχανάκι που ήδη έχω...Τέλος πάντων..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.